maanantai 15. heinäkuuta 2013

Tänään kotona


Aivan superonnistuneen loman lopputulema on aina kummallinen välitila loman ja oman rakkaan kodin ja arjen välissä. Jos sitä ei olisi, ei osaisi enää erottaa nyansseja ja se on sitä elämän parhautta. Välimeren sinisyys ja *carpe diem*- elämäntapa on koukuttava, siitä emme pääse ja hyvä niin:). Mutta kotiin aina ihana tulla ja välillä sieltä lähteminen on yllättävän raskasta, ainakin niin kauan kun istut autossa tai pääset ainakin lentoasemalla. Mutta niinhän sen pitää ollakin, muuten se ei olisi Koti Isolla K:lla.

Tähän ei mitään lisättävää. Juuri näin. Kiitos Anonyymi.
Huomenna lisää mietteitä kotiinpaluusta. Nyt saunan ja parin sangrialasillisen jälkeen oma peti tuntuu maiilman parhaalta paikalta.

Adios!4 kommenttia:

 1. Välitila ottaa aikaa. Löysin itseni tänään tepsuttamassa kohti bagdroppia harvinaisen hyvällä tuulella, eihän päivä Parisiumissa ole nyt niin paha juttu. Huomioni kiinnittyi harvinaisen kevyeen käsimatkatavaraani ja sillä hetkellä tajusin että *matkamakeup* oli jäänyt pöydälle, hammasharja, t-paita, neuletakki ja alusvaateet puuttuivat, joten Mr. Troll auki ja uudelleen organisointi ja huomenna ostetaan selviytymismakeup. Grocerysta hammasharja ja muu ihonhoito lempimajatalon huoneesta matkaan. Milloin opin, vaikka teen tätä kohtuullisen monta päivää vuodessa? Päivittelee Nemppa homma hukassa matkalla kohti Patonkimaata katsellen lempiloungestaan lentokoneita:)P.S kaipaillen Niitä kuvia ja Pitkänaamojen kotiinpaluufiiliksiä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mon Dieu! Toisaalta kun tietää vuotuisten matkspäiviesi määrän, on jo tilastollisten todennäköisyyksienkin nimissä pakko tulla jokunen blackout ja unohdus, kenttäkommelluksista puhumattakaan. Mitään en manaa, toivon sinulle edelleen suotuisia tuulia, lots of happy landings js muutakin suojelusta matkoillesi.

   Pitkänaamat jäävät vielä viikoksi ratsukoulutukseen, voivat hyvin ja olivat oikein tyytyväisen oloisia. Tekisin mielelläni päiväkirjamerkinnän Niiden kuvien myötä, mutta macbook ei nyt kuulema jouda minulle. Nuorimmalla on Kirjoitusinspiraatio ja silloin ei voi lopettaa.

   Poista
 2. Sulla taitaa pian sokeri sullaa suussa - eikös Canuuna pian rantaudu kokeiltavaksi? Aina on jotain kivaa odottaa, eikös?

  Meillä kasvihuone nousee huolestuttavaa tahtia pian maan pinnalle asti. Raudoitettu antura on valettu ja eka harkkokerros on siihen päälle muurattu. Sitten sade haittasi muuraustoimea, joten siirsimme seuraavan harkkokerroksen muuraamisen vähemmän kosteaan ajankohtaan.

  Arkisessa elämässä arkiset asiat - voivat nekin olla yhtä juhlaa!

  Torpalla vissiin kaikki hyvin, Peetu, Nasse ja kissat taas täsmäjärjestyksessä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tismalleen! Ja nyt pääsin julkaisemaan päivityksen :D

   Poista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com