sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Voitto kotiin!

Ensin voitettiin veljet urospennuissa...
Sitten voitettiin paras narttupentu
Komia on aina komia
ROP  Pentu ja KP (kunniapalkinto)

Jotta näin vaatimattomasti aloitettiin Peetu Ihmepojan näyttelyura.
Urospennuilla oli eri tuomari joka tykkäsi ihan hurjasti. Sukupuolten taistelun ratkaisi hollantilainen tuomari joka tykkäsi Peetusta ihan valtavan paljon ja tyrkkäsi ROP -pennun ruusukkeen Esikoiselle joka ei todellakaan tajunnut mitä tapahtui. Parhaat pennut mulla <3 nbsp="" p="">
Kotiin ehdittiin valoisan aikaan ja se jos mikä on kiva. Pimeällä ajamista inhoan lähes yhtä paljon kuin sateella ja pimeässä ajamista. Ne hirvet kun kärkkyvät siellä notkoissa ja mutkissa. Pari kertaa olen onnekkaasti väistänyt hirveä, en usko, että hyvä tuuri jatkuu aina vaan.

Torpalla oli hommat hoidossa ja päivä sujunut rauhallisesti.
Soosi oli päässyt hankihumpalle Nuorimman kanssa ja Iso-J siivonnut karsinat.

Nyt pitkä ja jännä päivä taitaa kääntyä väsymyksen puolelle ja siirrän itseni vähintään yhtä väsähtäneen pikkupiskin kanssa yöpuulle. Veli Milton köllöttelee portaikossa, tuohon puhaltaa ilmalämpöpumpun lämmin ilma optimaalisesti joten kissakin viihtyy. Joskus tuolta paikalta on unissaan venytellyt kissa mätkähtänyt alas mutta ilman suurempia kolhuja on toistaiseksi selvitty.

Kohti maanantaita, missä lienetkin!
Peeääs,
jotain outoa ja jotain kummaa tuli tuonne tekstiin, meni ihan koodikieliseksi vaikken osaa koodata. Hjälp!

10 kommenttia:

 1. Onneva isosti!
  Mahtoi perillinen olla onnesta mykkyrällä. :)
  Siitä se rusettien ja pokaalien keräily alkaa eli uutta putkeen vaan sitten. Hjuva Peetu-perkule!

  VastaaPoista
 2. Kiiittossh. Oli kyllä ihan Peetun ylivoimaa.

  VastaaPoista
 3. Hienoa! Kerrassaan loistavaa! Onnea!
  Menestys tuppaa lietsomaan nälkää... :)

  Voimia alkavan viikkoon!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Tita. Tuli tämä onnistuminen Teinille oikeaan saumaan. Jännitti niin kamalasti ja takaraivossa kaihertaa 'välirikko' Tössen kanssa joten nyt sai mannaa mahan täydeltä.

  VastaaPoista
 5. Onnittelut !
  Koira on komea ja Tyttö on nätti.

  VastaaPoista
 6. Onnittelut Peetulle ja Omistajattarelle Nemppalasta!

  VastaaPoista

 7. Vielä kerran onnea Peetulle ja händläri N:lle !

  Siitä se ura urkenee, kumpaisellekin. On aina kivaa kun lapsoset saavat kokea onnistumisia, niillä fiilareilla räpistelee pitkään.

  Meidän neitokainen vietti lomastaan puolet exrallimestarin perheen koirakaverina. Leppoisaa duunia likalle ja mukavaa vaihtelua meidän perusarkeen.

  VastaaPoista
 8. Kiitos Salla, Nemppa ja Nita!
  Mukavissa tunnelmissa alkoi maanantai, eilisen ilo kantaa toivottavasti vielä pari päivää, perjantaina lähdetään likkojen kanssa lasettelemaan sinne etelään päin. Nyt pitää uppoutua vielä toviksi tositteiden loputtomaan mereen.... Ei nappaa niin yhtään :-(((((

  VastaaPoista
 9. Peetu on paras! Eläköön Peetu! Onnittelut mahtavasta näyttelyvoitosta - ja avauksesta! Onnittelut myös Teinille hyvästä työstä!
  Jumalauta siinä suuressa ajattelijassa on sittenkin Elviksen vikaa, osaa ottaa yleisönsä mennen tullen. Olen varma että näyttelyssä monen nartun silmät panivat merkille tuon töpäkästi askeltavan Nuoren Herran joka tuli, näki ja voitti. Nyt ei muuta kun miniä ehdokkaat riviin jotta Peetu pääsee valkkaamaan, on se nyt yhdet hyvät varv..siis yhden hyvä tyttökaverin ansainnut!

  Onnittelut vielä kerran ja Lätkis lähettää myös. Nuo koirat muuten tajuavat koska näytin sille Peetun kuvaa ja kerroin mitä on tapahtunut, Lätkis aloitti heiluttamaan häntäänsä ja työnsi kunonsa kiinni näyttöön. En tiedä, kai se yritti suudella Peetua ;D

  VastaaPoista
 10. Peetu kiittää. Ja päästi pitkän tuhnauksen oikoutuessaan pikkuisen mukavampaan asentoon tuossa vieressäni.

  Kova on kysyntä Peetun treffiseurasta, valkataan niitä morsiamia sitten vähän myöhemmin. Ei passaa pientä vielä susille syöttää, kasvakoon lailliseen naimaikään ensin. Lätkikselle terkut!

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com