tiistai 5. helmikuuta 2013

Oi katso Suomi...


Torpan päiväkirjassa harvemmin otetaan kantaa yhteiskunnallisiin asioihin, toki joskus omiakin mielipiteitäni kerron.

Nyt kyllä oikeasti katson, että jokin raja on ylitetty. Senkin uhalla, että julkisesti tunnustaudun patavanhoilliseksi kukkahattutädiksi jolla huuli väpättää mielipahasta. Minusta tämä suuri housuunpaskomis-tempaus ei kerro mistään muusta, kuin tekijöidensä täydellisestä harkintakyvyttömyydestä.

Jos kyseessä oli tarkoitus tehdä ihmiskoe, tuon olisi voinut tehdä muualla kuin bussissa.

Jos kyseessä oli jokin "en tahdo olla kiltti tyttö" -tempaus, metsään meni.

Jos kyseessä oli pyrkimys kiinnittää huomiota vanhusten huonoon kohteluun hoitolaitoksissa, ei tuo ollut toimiva keino.

Voi jestas tuota typeryyden määrää!

PeeÄäs: mikäli joku lukijoista tietää mikä jutun perimmäinen idea oli, kertokaa se minullekin. Minun mielikuvitukseni ei riitä.


15 kommenttia:

 1. Ajattelinkin jo että onpas kiivas päivitystahti mutta nyt ymmärrän. Vaikka tekstini ovatkin sairaalloisia useimmiten, en sentään minäkään noin typeräksi tunnustaudu. Ei mitään järkeä koko tempauksessa ja luulenkin että jätkät tekivät sen oman persoonansa esille tuomiseksi. Tuplatyperyys kun siitä piti vielä kirjoittaakin, eiköhän tieto moisesta "sankariteosta" oli levinnyt ihan puskaradio-periaatteella niille joille se oli tarkoitettukin. Luostari ilmoittaa paheksuntansa.

  VastaaPoista
 2. Peppone,nämä toimittajat eivät olleet jätkiä.
  En ymmärrä minäkään tätä tempausta, en voi nähdä siinä mnitään journalistista arvoa. OP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eipäs olleetkaan vaan Vappu ja Aurora, jäi siinä kiivastuksissa huomioimatta. Nyt temppu menee sitten tripla typeräksi koska olen aina pitänyt naisia järkevämpänä näiden tempausten osalta (joku roti sentään - meininki on ainakin ennen ollut)

   Poista
 3. Meinasin ykätä, kun luin lehdestä. Hyi saakeli miten moukkamaisen ääliömäistä. Ei mitään järkeä. Naiset vielä ylpeilevät sillä, ei niin mitään järkeä!

  VastaaPoista
 4. Mää normaalisti ymmärrän kakkahuumoria, mutta tätä en ymmärtänyt ollenkaan, vaikka kävin vielä sen artikkelinkin lukemassa, kun ensin kävin facebuukin linkistä Iltasanomien sivuilla.

  VastaaPoista
 5. Joo, en minäkään paljoa ymmärrä mutta paska on paskaa, miksi ihmeessä ne toimittajat saivat päähänsä, että heidän kakkakeppposensa olisi jotenkin/millään tavoin tärkeämpi?

  VastaaPoista
 6. Nonnii, mun ei tartte postata tänään ollenkaan. Sä hoidit kuomaseni tän kakkakepposasian, joka todella sai mut syvästi ihmettelemään maamme nuorien lupausten typeryyden määrää...

  Idiotismi on lisääntyvä luonnonvara.

  VastaaPoista
 7. Eniten v-tuttaa se, että nuo keppostelijat ja se sukupolvi ovat pian päättämässä yhteiskuntamme asioista. Millä eväillä? Sillä että on niin yyybercoolia sontia housuunsa turun bussissa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin, viittaan siihen mummo-jutun tiimoilta käytyyn kommnettien vaihtoon ja tähän nykynuorison veltostumiseen/ ei ole millää mitään väliä - asenteeseen.

   Poista
 8. Journalistit saivat sulan hatuunsa, näyttää varmaan hienolta ansioluettelossa. Ja koska kyseessä on nuoret ihmiset, niin onpa mielenkiintoista pohtia heidän mahdollisuuksiaan edetä uralla uskottavasti tempauksen jälkeen. Kuka voi ottaa vakavissaan ihmisen, jonka suurin saavutus on... paskoa?

  VastaaPoista
 9. Joo, ekan kerran kun aamulla asiasta kuulin radiosta, ei paljon muuta tarvinnut miettiä kuin että mitä nuorten naisten päässä oikein liikkui?!

  Btw, ihana kuva :)

  VastaaPoista
 10. Iltapäivälehden sivulta minäkin artikelin (voidaanko tätä kutsua uutiseksi? ) bongasin ja mulle ei ihan selvinnyt oliko kyseessä kannanotto paskomisen,bussilla matkustamisen vai Turkuun joutumisen puolesta ?

  Vastenmielinen asia kaikenkaikkiaan. Röyhkeä. Veikkaan että Turkusen bussissa ei syreenin tuoksu vallinnut Vapun ja Aurooran kesäretkellä ...

  Saapas nähdä muistetaanko akateemisten naisten urotyö sitten joskus, hamaassa tulevaisuudessa, kun kroonikkovaippojen aika koittaa...

  VastaaPoista
 11. Meinasi jäädä ansiokas sienipostauksesi havaitsematta, kun luin tuota paskahousujuttua. Jos on meikäläiselläkin ollut ns. älyväläyksensä, niin en sentään ole päässyt niillä otsikoihin (onneksi...)

  Mulla on monimutkainen moniajo päällä täällä, käy suljetulla osastolla lukemassa! Jaksamista ja voimia sulle - saa nähdä milloin itse rojahdan sohvan pohjalle ja kuinka pitkäksi aikaa. Onneksi on tippaleipäaivot ja hyvät unenlahjat. Yleensä.

  VastaaPoista
 12. Yritän tänään ottaa omaa aikaa ja tehdä uuden postauksen, päivän saldoon kuuluu toistaiseksi vain Peetun kaarioksennus auton lattialle. Parempia aikoja odotellessa ;-)

  VastaaPoista
 13. ...joo mutta ku kakka housussa mediassa on arvokkaampi ku esmes meidän pallon kokonaine tulevaisuus ja ku kasvu kasvaa ni saadaan lisää vaa
  http://www.youtube.com/watch?v=Lsd1Qz2Fyus

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com