lauantai 26. tammikuuta 2013

Totuuden sanojaEräänä päivänä Paratiisissa Eeva sanoi Jumalalle: "Jumala, minulla on ongelma. Okei, olet luonut minut ja minulle tämän ihanan paratiisin ja kaikki nämä hienot eläimet, ja sen hillittömän hauskan käärmeenkin, mutta kun minä en ole onnellinen."
"Miksi ihmeessä, Eeva?" kysyi Jumalan ääni ylhäältä.

"Jumala, minä olen yksinäinen. Ja korviani myöten kyllästynyt omenoihin."

... "No, siinä tapauksessa, Eeva, minulla on ratkaisu. Minäpä luon sinulle miehen."

"Jumala, mikä on mies?"

"No. Mies tulee olemaan olio, jolla on paljon virheitä ja pahoja tapoja. Hän valehtelee, pettää, on omahyväinen, ja tulee tekemään elämäsi ajoittain vaikeaksi. Mutta hän tulee olemaan sinua isompi ja nopeampi ja haluaa metsästää ja tappaa asioita. Hän tulee näyttämään hassulta kiihottuneena, mutta koska nyt olet siinä valitellut, niin teenpä hänet sellaiseksi että hän tyydyttää sinun, hmm, fyysiset tarpeesi. Hän tulee olemaan vähän järjetön ja nauttii lapsellisista asioista kuten tappelusta ja pallon potkiskelusta ympäriinsä. Hän ei tule olemaan mitenkään turhan fiksu, joten hän varmasti tulee tarvitsemaan sinun neuvojasi ajatellakseen kunnolla."

"Kuulostaa tosi hienolta", sanoi Eeva, toinen kulmakarva ironisesti koholla. "Tähän on siis joku koira haudattuna."

"No joo... saat hänet yhdellä ehdolla."

"Ja se on?"

"No, kuten sanoin, hän tulee olemaan ylpeä, pöyhkeä ja itseään ihaileva... joten sinun täytyy antaa hänen uskoa että minä tein hänet ensiksi. Mutta muista: se on sitten meidän oma salaisuutemme... näin naisten kesken!"PeeÄäs: edellinen kristallin kirkas oivallus ei ole (valitettavasti) oma hengentuotteeni. Se osui silmiini Naamatussa jossa eräs MIES laittoi sen jakeluun. Kaikki kunnia tuntemattomalle ajattelijalle.

Lauantai on ollut pitkä ja tuntuu, ettei mikään määrä unta riitä. Lähden tästä koittelemaan onneani Nukku-Matin unihiekka-arpajaisiin, voittaisinko vielä jonkun tunnin unet?


15 kommenttia:

 1. Heh, näinhän se meni, oikeasti. ;)
  Propsit jakaneelle miehelle, hieno stoori, eiku totuus. :D

  VastaaPoista
 2. Tunnustusta pukkaa! Käy poimimassa matkaasi: http://blogittaisko.blogspot.fi
  :)

  VastaaPoista
 3. Niin makee stoori!

  Nuku hyvin ja pitkään!

  VastaaPoista
 4. Kyllä täytyy näin hengenmiehenä sanoa että se Naamatun kaveri kärsi varmastikin pahoista psyykkisistä ongelmista, ellei peräti hallusinaatioista. Okein kylmiä väreitä meni lukiessani tuota rienausta!

  Ei vaan, jos totta puhutaan niin kyllähän tuossa totuuden siementäkin oli ;)

  VastaaPoista
 5. Ei mitään pelkkiä siemeniä, mies, vaan totta joka sana. Paitsi ehkä tuo, että "hän tulee olemaan sinua isompi" - moni äijä saa meinaan killitellä niska kenossa kun meikäläiselle lirkuttelee. Nimim. Pituus 175cm.

  Muuten eriomainen kirjoitus, kiitos Hirnakka jakamisesta!

  VastaaPoista
 6. Näin se varmaan on mennyt :D :D :D

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille puumerkkinsä jättäneille :D
  Tieto lisää tuskaa, kuten näemme Toveri Pepponen puumerkistä. Get over it.

  Mitään lisättävää ei Torpan päiväkirjoihin ole tähän hätään. Lunta on satanut ja sataa koko ajan lisää. Lähden tästä kohti kaupungin valoja, Peetu menee pentutreeneihin ja minä työstän omaa kroppaa, tänään on paljon punnerrusta penkillä ja ilman sekä vajaa vartti erilaisissa lankkuasennoissa kärvistelemistä.

  Nukuin sen 10 tuntia ja lepäilin vähän päälle. Kahdeksalta olin ihan aamukahvikondiksessa mutta sitten iski vielä jälkiväsy joka vaati vähän lepuuttamista.

  Että ihan rauhallisesti tänään. Tähän asti.

  VastaaPoista
 8. Kyllä se totuus koittaa teillekin kottaraiset, riekkukaa vielä kun on aikaa sillä pian iso kylkiluu raikaa! ;D

  VastaaPoista
 9. Tais rikkoontua kävijäennätykset... Toi Eeva-postaus oli kyllä yliveto. Herkullinen.

  Mutta toisaalta olis se ikävää miehille paljastaa, miten tämä maa oikein pyöriikään. Nykyinen systeemi toimii ihan kivasti, miehet luulee johtavansa maataan.

  Eteläpohjalainen rotu on ihan omanlaisensa. Siellä Mies on perheen Pää. Aivan eherottomaasti. Piste. Siiteioo kahta puhetta. Soon tosi. Mutta eteläpohojalaanen akka se vasta kiero onki. Mies on pää... joo joo... on se. Mutta kun akka lukoo lakia kotona pirtin seinäin sisäs, niin kyllä mies tietää mikä päätä kääntelöö. Mutta akka on hiljaa, kun on vieraita tuvas. Vaan julmalauta sitä turpakäräjää, mikä alkaa kun ovi mänöö vieraitten peräs kiinni. Tietää isäntäkin olla hilijaa ja sommitella mielipiteensä uurestaan. Ja sopu säilyy.

  Sitä sanotaan yhteistyöksi.

  Mä kuittaan itseni tyytyväisenä Toveri Bushmillsin kainaloon. Lämmin henkäys käy koko kropassa. Laskun mukaan 17 tuli kahvitettua ja 9 ruokittua. Ja esikoinen on mopokortti-iässä. Täydet 15-vuotta. Eniten jurppii se, että sitä saa kattoa ylöspäin. Venyi mokoma pitemmäksi. Ottaa päästä tosissaan. Mistä sitä auktoriteettiä repii, kun pitää ensin pyytää lasta istumaan että sille voi puhua vakavasti!?!

  VastaaPoista
 10. Voi Vide - mihin mun kommenttini on kadonnut?!? Vetäisin kehiin pohjalaisen pohdinnan, mutta näin uusiokierroksella sitä ei vain näy...

  * hakkaa päätään lumihankeen *

  VastaaPoista
 11. Ei helvetti... tää on ylempää mystiikkaa... nyt kun epätoivon postauksen heitin, niin tuossahahan se näkyy ylempänä.

  * mykistyy ja se on paljon se! *

  VastaaPoista
 12. Tita, nämä it-kiemurat ovat usein ymmärryksen tuolla puolen. Näpyttelen tätä parkkipaikalla kaupungissa, puhelimella, eikä jäkitä yhtään mutta auta varjele kotona omalla koneella, ej onistu :(

  VastaaPoista
 13. Kieltäydyn kohta menemästä kotiin, lunta on ja lisää sataa :/

  VastaaPoista
 14. Jonkin sortin lumimyrkyä pukkaa Pohjanmaallakin. Lisää tulee koko ajan. Onneksi on Ursus ja lumilinko... meillä on kylän parhaiten lingottu tie! Jännä ettei naapurit ikinä huomaa, kuka tekee lähes kilometrin matkalta lumityöt. No ei ne ole kyllä moittineetkaan.

  Ystävä lähtee huomenna kahdeksi viikoksi Kanarialle. Vois olla melkein kateellinen.

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com