tiistai 25. joulukuuta 2012

Joulupäivä


Joulupäivänä perinteisesti maataan ja haistaan. Emme skipanneet tätä jaloa perinnettä tänäänkään. Vain pakolliset kuviot on hoidettu, muuten jokainen on saanut lillua omassa lepopäivässään parhaaksi  katsomallaan tavalla. Minä sijoitin komentokeskuksen tuvan soffalle joten olen pysynyt tilanteen tasalla varsin hyvin. Olen myös hyvin sijoittunut suhteessa lahjasuklaiden, fudgepussin ja muiden ihanuuksien sijaintiin.

Pukki kävi iltatallin aikana ja oli tapansa mukaan antelias. Ihan överiksi meni. Mutta toisaalta, olihan meitä 11 enemmän tai vähemmän kilttiä lahjottavaa. Koirat ja kissat saivat suhteessa eniten paketteja. Veljekset Hulluudessa imuttivat minttulelujaan ja makoilivat raukeina, silmäluomet puolitangossa vaikka ympärillä härräköi kolme koiraa ja jo mainittu 11 hengen posse.

Minä sain jostain syystä kaikenlaisia juoksutrikoita, urheilualusasuja ja muita sporttailuun liittyviä juttuja. Ja Kalpan kilpisoturit kalenterin, paras lahja! Pitää koettaa kuvata sivuja ja heruttaa vähän herkkuja naislukijoiden iloksi. Voitte kuvitella timmin Kapasen pojan soturiasussa ja 11 muuta kohtuullisen nätissä paketissa olevaa jääkiekkoilijaa *viu* Rakas sisareni sai samanlaisen kalenterin ja lisäksi Kilpisydän punaviiniä.

Peetu pikkuinen sai suuren paketin. Siellä oli hieno peti. Nyt Nassepappa saa oman karvapesänsä takaisin. Tähän loppuun vielä kuvasarja uuden pedin testihetkestä.

Sauna teki tehtävänsä tämän ihanan laiskan päivän päätteeksi. Nuoriso sentään ulkoili ja työnteli sataneen puuterilumen pois pihaväyliltä.

Huomenna yritän lähestyä kuntosalin laitteita. Joudun ehkä kumartamaan polvillani jalkaprässin edessä ja anella armoa. Tiedän, että tulen katumaan tämänpäivän mässäilyjäni mutta eikös näitä massapäiviäkin tarvita?? Henkisesti tämä lepo ja huili on tehnyt hyvää.

Kiitos kaikille mukavista kommenteistanne, en saa kaikkia kommenttejani läpi, jostain syystä blogger nakkaa minut "ulos" ja nollaa kommenttiruudun tekstin. Ihan tyhmää.

Testikuski The Stig-dog asettuu koemakuulle

Haetaan tuntumaa

Nassepappa toimi henkisenä taustatukena
Testitiimin jälkipalaverissa peti todettiin kelvoksi. Viisi tähteä.

9 kommenttia:

 1. Ou jeah, mitkä vermeet juniorilla! Mielikuvitus leipoo sopivia vaihtoehtoja HV Polo Dog suomennokseksi. Vähän kuin MC Joulupukki St. Pepponen blogissa...

  Olet siis varustuksen mukaan tuomittu jatkamaan ihailtavaa urheilua kevätkaudenkin. Nostan pirusti hattua, täysin sohvalle hautautuneena laiskimuksena! Kahdehtien ja tietäen että baana on auki myös Majakarin ovelta.

  Onneksi edessä on Uusi Vuosi ja varmasti pitämättömät turhat lupaukset. Olen veteraani näiden osalta, enkä lupaa mitään. Ja pidän kaiken. Loistava yhtälö.

  VastaaPoista
 2. Tita, HV Polo (Happy Valley Polo) oli taannoin hyvin IN hollannin dressagepiireissä ja nyt niitä on saanut suomestakin jonkin aikaa.

  Toki koirille pitää olla omat HV Polot kun hevosillekin on jos jonkinlaista riepua ja rättiä samoilla logoilla. Ja joka sesonkiin omat värit.

  Yhtälösi on aukoton. Itse olen tuomittu juoksemaan kuin samperin hamsteri :D

  VastaaPoista
 3. Jo on Peetulla komia peti - se on parempi kuin mulla. Täällä syödään edelleen pipareita ja lasimestarin silliä, eikä edes kyllästytä. OP

  VastaaPoista
 4. Peetulla on heti sellainen "Kotini on linnani"-ilme tuolla punkassa joka on kyllä komea. Nasse taas tuntuu miettivän että vihdoinkin, oma rauha ilman kyljessä nuohoavaa satellittia. Sä olet sitten keväällä siinä kunnossa että sut voi ilmoittaa noihin kansallisen tason juoksukisoihin, siellä se kunto sitten punnitaan. Uskon kyllä että kun saat sen "Toihan ei mua ohita"-vaihteen päälle niin peset koko porukan ja Torpan takan päällistä komistaa komea pokaali.

  VastaaPoista
 5. Voi että mä inhoan tätä kun blogger nakkaa minut kommenttiruudusta ulos kerran minuutissa. Ja kadottaa kirjoitelmani :(

  VastaaPoista
 6. Silliä ja pipareita, voi sinnuu OP, kuulostaa kauhealta mutta on varmaan hyvää. Toivottavasti syöt ne erikseen :D

  VastaaPoista
 7. Peetun peti on luksuspunkka mutta silti se otus nukkuu yönsä tyynylläni. Yäh.

  VastaaPoista
 8. Peppone, meillä on jo hyvä setti kissojen palkintoja, hevoskisarusetteja ja ampumakisapokaaleja. Vain minun sporttimitalini puuttuvat. Vuoden Äiti- palkintoa on turha odotella...

  VastaaPoista
 9. Mutta sittenhän sinä voit omia Peetun luksusbunkan. Vaihtokauppa siis.
  Epäilet minun ruokavaloiota? Syön silliä ja pipareita peräkkäin, lasimestarinsilliä maidon ja leivän kanssa ja pipareita glögin kans. Hih. Laatikot on vielä paistamatta. OP

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com