perjantai 1. maaliskuuta 2013

Maaliskuu miestä näyttääKyllä kyllä. On ilo herätä maaliskuulle ja kääntää uusi lehti elämässä. Hiljentykäämme uuden kuun kunniaksi näiden taiteellisten kuvien äärelle. Maaliskuussa silmiämme hivelee Jasse Ikonen -niminen nuorukainen.


Kallavesj se siellä kaakana siintellöö, kilipisoturin sielunmaisema? Minen tiijä onko tämä Ikosen poeka karjalan Ikosii vae onko savon ommoo tuotantoo. Vuan komia on pojalla käsvarsjkii.
Kyllä tuolla käsvarrella kannattelloo kilippee ja kalappoo ja vaikka pyörtynyttä emäntteekkii.
Nyt pitäkkee helemoistanne kiinni, nyt lävähttää semmonen tsuummaaus jotta heikomppii jo huippovvaa:


Taivas varjele! Mikäs se siinä? Kah, sikspäkkihän se. Heleman alle ei kurkita, laitan vähän lissee valoja jotta heikompisilimäsetkii näkköö:


Voe hyvä ihme kuitennii! Kyllä on korree näky. Nyt rouvat ja likat suut makiaks. Kyllä maaliskuu maata näyttää ja uusi kevät on täällä taas!


Ei oo paha poika tämä. Sillä sanotaanhan jotta parta ei pahoille kasva, turpajouhet joutaville. Tämä soturi tälläsi irtoparran. Ihan olisi kelvannut ilmankin kun niin on siloinen ja suloinen näky.

Näillä myö likat pärjättään taas vähäsen aekkoo!
Mukavata perjantaeta teille kaikille, missä lienettekkii.
Mie lähen Perillisten kanssa Isolle Kirkolle, sinne etelään. Suatan mie laittoo raporttia reissun piältä vuan suattaapi olla niin kiire, etten laita. Sen näkköö sitten.

Heippa!

PeeÄäs: minut kannattaisi pitäisi äänestää Kuopijon ja koko saamarin savonmuan kunniakonsuliksi kun näin hövelisti ihan kuukausittain kiittelen naapuriheimon nuorukaisia. Ja tätä lihaksiston ilosanomaa ihan pyyteettä levitän vähäisen blogini välityksellä. Kalakukkoja on turha palkinnoksi lähetellä, vip-aitio Niiralan montun halliin kelpaa kyllä. Vip-tarjoilulla ja vip-isännillä. Kiitos. Jääkiekko on hieno laji. Vaikka en vieläkään älyä paitsiota.

8 kommenttia:

 1. Aaaaahh..... Kyllä tätä onkin jo odoteltu. Onneksi odotus palkittiin taas ruhtinaallisesti. Kiitos Torpan emolle ja tervetuloa liukastelemaan tänne etelän hetelmien sekaan. :)

  VastaaPoista
 2. No eipä tässä sitten mitään, minä lähdenkin toisaalle ja hyvää viikonloppua ja reissua vaan...

  VastaaPoista
 3. mmmm.... *kuolaa*
  Kiitos Torpan Armolle taas.
  Ja ilman tätä jokakuukautista muikkaria en kyllä muistaisi omasta lehmäkalenteristani kääntää uutta sivua näkyviin. Eli tuplailo tästäkin taas. ;)

  VastaaPoista
 4. Tyytyväistä hyrinää ja yksi soraääni <3

  Kotka on laskeutunut Espooseen, mankkaan tiet kapeita jäisiä rännejä. Onneksi osuin oikeasta portista sisään ja auto pysyi annetussa suunnassa vaikka luisussa tulinkin parkkiin. Autosta kuulunut "outo" ääni voipi olla isompi laakerivika ja sehän tietää pientä ongelmaa logistiikan kannalta :-/

  VastaaPoista
 5. Ahhh... siis just TÄTÄ mä kaipasinkin! Silmälle iloa ja mukavaa hyrryttelyä. Piti ihan laittaa lukukakkulat silmille ja tutkailla tuota miehistä anatomiaa ammattilaisen silmillä. Nätisti on... öh.. lihakset.

  VastaaPoista
 6. Ai saakeli kun tossa ekassa kuvassa on hyvä kohdistus

  VastaaPoista
 7. Te olette niin mainioita :D
  Ja koska näköjään osaan nyt ajastetun tekstinjulkaisun, nämä herkut kannattaa kuvata aina hyvissä ajoin. Mielenkiintoisia kohdistuksia, kyllä. Arvatkaapa oliko minulla hauskaa tuota tehdessäni. Kyllä!

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com