torstai 7. maaliskuuta 2013

Kissasta on moneksi


Juu ei, nyt ei ole luvassa Torpan kissakansalaisten koottuja toilailuja.
Torpalle on tänään tullut uusi kissa, Iso Kissa. Tai no semmoinen elukka auton nokalla kuitenkin nyt kekkuloitsee. Eikä se ole jaguaari, tietenkään. Jos minulta kysyttäisiin (edes joskus) mielipidettä, vastaisin lyhyesti ja ytimekkäästi: himoan J-kirjaimella alkavia autoja. Tästä jokainen voi päätellä mitä ne semmoiset kulkuvehkeet ovat. Juna on täydellisen väärä vastaus, mars häpeänurkkaan moisen ehdottelijat.

Lyhyesti; Iso-J:n kulkukauppiaan toimessa autossa pitää olla sekä lastaustilaa että muunneltavuutta, riittävän hyvät penkkisäädöt koska kuskien pituus vaihtelee puolestatoista metristä kahteen.
Liukuovet ja kohtuullisen mukavat tilat takapenkkiläisille.
Mukava ajaa, kohtuulliset päästöt ja nuuka menoliemen ryystäjä. Semmoinen löytyi ja semmoinen tänään omaksi kuitattiin. Sininen on väri (minä sain ihan itse valita) ja vetokoukku. Ja paljon paljon ekstraherkkuja joita tingittiin tutulta kauppiaalta.

Uskon, että minulle on luvassa paljon hupia ja lystiä peruutustutkan kanssa. Mahtaa se raukka ujeltaa kun kikkailen autoa parkkihalleissa.

Tänään olin melkein helisemässä oman kipponi kanssa, siinä yhdessä tietyssä parkkihallissa. Niin oli kuulkaa raskas rääkki, että oikea jalkaterä väpätti ihan omaa elämäänsä. Palautusjuomat eivät ilmeisesti toimineet toivotulla tavalla koskapa kintut löivät setsuuria yrittäessäni kohtuullisen ketterästi askeltaa parkkihallissa oikean kiulun äärelle. Näytin varmaankin Captain Jack Sparrow´lta neljännen romminassakan kumoamisen jälkeen. I´m not drunk. I'm trying to walk like Jack Sparrow.... Tarvinneeko enempää markkinoida sitä viiltävää faktaa, että aivojeni, jalkojeni ja käsieni ynnä auton hallintalaitteiden välillä oli system error ja black out.

Tovin kesti, että sain aseteltua rääkätyt koipeni oikeille polkimille, murjottua oikean vaihteen pykälään ja keploteltuani koko hässäkän säädyllisesti kadulle.
Jälkihiki oli kova. Ja se muuttui tuskanhieksi.

Mutta oli se niin hyvä treeni, että kannatti.

Ja koskapa huomenna perjantaina me naiset saamme ostaa itsellemme jotain pientä kivaa ja vähän hemmotella itseämme Naistenpäivän merkeissä, siirrynkin klikkailemaan nettikauppojen tarjonnasta jotain pientä kivaa palkintoa. Itselleni.

Kukkasia sinullekin, missä lienetkin!


Ai joo, ne muut kissat, lyhyesti:
Elli murjottaa. Veli Milton nukkuu talviunta. Veli Winston pyrkii ns. pykälään, treenaa Ellin kanssa. Vaatii ehdottomasti pikaisia tarkastustoimenpiteitä eläinlääkärin toimesta. Mummo-Justiina ei ole ilmiintynyt pariin päivään, nukkuu jossain. Jos rupeaa haisemaan, pitää tarkistaa peilin avulla huurustuuko vai onko katti ns. kankea. Patsy höperehtii omiaan Äitikullan luona. Herää aamiaiselle kl. 17. Siirtyy yöunille kl. 17.15.


11 kommenttia:

 1. Teillä tuli sitten hiljaista, kun pentuset lähtivät maailmalle... :) Sitä sanotaan siunatuksi rauhaksi.

  Kuvia uudesta autosta kiitos. Sitten kun se rantautuu. Ja onnea! Toivottavasti sen kiihtyvyys on riittävän hidas ja maksiminopeus korkeintaa 104 km/h. Ihan vain Iso-J:n lisenssiä ajattelen :)

  Miehet ja uusi auto on kieltämättä ihan hauskaa seurattavaa. Kevät tuo miehille joka vuosi tuon autohimon. Useimmille siis. Osa lääkitsee vaivaa hinkkaamalla tyhjällä lompakolla ja asuntolainapapereille otsaansa. Ja katsos vain naapurustoa, kun teidän pihalla on uusi auto. Naapurin miehet pistävät asian taatusti merkille. Sillä voi olla seurauksia.

  * työntää nyt kätensä kirjanpidon tositteisiin *

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sitä hartautta millä Iso-J illalla uutta koppikonttoriaan sisusti ;-) Autohan siis tuli jo eilen.

   Lupasi kyllä, että mun pikkukippo vaihdetaan toiseen kunhan tulee sopiva tilaisuus. Jos mulla on tänä vuonna varas maksaa itselleni autoetu, niin sit läks :D

   Poista
  2. Hittolainen mutta te olette ihan mahdottomia rienaamaan ;D

   Poista
  3. Ja tiedätkös parahin Peppone, niin ollaankin (ihan mahdottomia) ja teemme sen mielellämme.

   Poista
  4. Lähinnä mua riemastuttaa tuo teidän varsin kirjava termistönne, sille saa monta kertaa naureskella vetet silmissä :D

   Poista
 2. Jeep! Ainoa, mikä sopisi tyyliin ;)

  VastaaPoista
 3. Ihan ensiksi mitä parhainta naistenpäivää Hirnakka rakas <3 ja paljon pusuja.
  Onnittelut myös uudesta ajopelistä ja kommentoinkin jo tuolla ylempänä sun ja Titan "henkevää" keskustelua, aiheena taas kun oli tuttu miesten rienaaminen.
  Joka tapauksessa, molemmat kuvat saivat aikaan astetta kovemman käkätyksen mikä kuitattiin keittiöstä "Ei kai se taas ala" - katseella. Nautihan päivästä, kyllä te tämän olette ansainneet!

  VastaaPoista
 4. Just, älä minua onnittele uudesta ajopelistä, en ole ajanut sillä vielä metriäkään.
  Kuvat ovat tarkoin harkiten valikoidut. Kuvatekstien puuttuminen on oikeastaan koko jutun juoni. Joskus kuva puhuu enemmän kuin kymmenen selittävää sanaa :D

  Kiitos kiitos Naistenpäivän onnitteluista, muistahan sinä onnitella omaa Päällikköäsi ja Toveri Lätkäkorvaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No piankos sinä uudet kiesit itsellesi muilutat niin pääsee iso - J sitten ostamaan itselleen toiset.
   Totta tuo kuvajuttu, hyvään kuvaan ei tarvitse lisätä mitään koska se kertoo kaiken olennaisen.
   Päälliköitä (mullahan on kaksi, toinen on vähän karvaisempi kuin toinen) on onniteltu ja hellitelty.

   Poista
  2. Lyhyesti ja ytimekkäästi: hyvä. Good. Bra.

   Poista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com