maanantai 4. maaliskuuta 2013

Kotka on laskeutunut

Moi,
tulin vain kertomaan, että olemme saapuneet Torpan maaperälle hyvässä järjestyksessä ja hyvillä mielin. Ilta on mennyt kamoja purkaessa ja ihan vaan kotona ollessa.

Kiitos teille kaikille ihanille Ystäville joita sain tällä reissulla tavata. Kiitos ja rapsutukset myös ihan jokaiselle kohtaamalleni eläinystävälle. Karvoja, hajuja ja terveisiä ovat omat pojat saaneet lahkeistani ja kengistäni nuuhkia niin, että Peetulla on nenä jumittunut vinoon asentoon. Pientä mustankipeyttä oli koirilla, Nasse punki syliin ja Peetu veti Nassea hännästä, hänen vuoro päästä syliin.

Ensimmäiset tuliaiset, Harley Davidson lelun, Peetu puri jo rikki. Saapa nähdä onnistunko saamaan huomeissa Veljekset Hulluudessa samaan kuvaan uusissa harrikkapannoissaan. Peetulle olisi pitänyt ehdottomasti ostaa se pieni nahkainen HD-lippis. Ensi kerralla sitten.

Tamma mökötti ensin mutta leppyi illemmalla, Soosi oli oma höntti itsensä. Hevosilla oli ollut leppoisat oltavat Iso-J:n toimiessa tallimestarina. Ihan kuin Soosi olisi vielä entisestään pullistunut? Kohta siinä ponissa on ihan oikeita raskausarpia, eihän se nahka voi äärettömästi venyä?? Tutkin tapauksen huomenna päivännäöllä ja sitten alkaa armoton kuntokuuri, molemmille hevosvoimille.

Kotona on kiva olla ja reissussa on hauska käydä.

Näin on hyvä. Ensi yön minä nukun hyvää ja levollista unta.
Kiitos jälleennäkemisestä. Ehkä seuraavalla kerralla tapaan uusiakin tuttavuuksia?


14 kommenttia:

 1. Kiva kuulla, että pääsitte onnellisesti kotiin. Täällähän oli aikamoinen keli tuossa illansuussa. Melkein vanhaa hirvitti kun Itäväylälle rampista suihkaistessa auto liukui kivasti sivuttain kaikilla neljällä pyörällä. Aika iisisti tultiin kotiin.

  Jään odottamaan pantakuvia. Ne ovat varmasti hienot! :)

  VastaaPoista
 2. Jep. Päästiin näppärästi pyryn alta pois. Lentokentän Starbucksista löytyi taivaallinen teevalikoima, meillä on nyt aivan uudet unirohdot :D
  Pari muutakin stoppia tehtiin ja kotona oltiin seitsemältä. Pelottavan liukasta oli siellä etelässä ja ne pahuksen lumipenkat. Älyttömiä. Ihme, ettei isompia kolhuja tullut matkamuistoksi.

  VastaaPoista
 3. Portta praa men hemma pest! Näin se menee. Kyllä on mukavaa kellistää nuppi omalle tyynylle ja kuunnella Iso-J:n bassokuorsimista :)

  Virkistää käydä joskus muualla, mutta oma koti (pankinkin mielestä) kullan kallis.

  Iso-J on siis nyt lopullisesti tienannut kannuksensa tallimestarina. Onnittelut hänelle! Siinä on mies, joka palvoo maata vaimonsa jalkojen alla. Joka mies ei alkaisi, ei todellakaan, tallihommiin.

  Nimim. palkkasin aina tallitytöt duuniin silloin ennen.

  VastaaPoista
 4. Tita, kyllä!!! Iso-J on kannuksensa ansainnut. Talli on siistimpi kuin ikinä, hevoset kiiltää ja lampaat on syötetty hiljaisiksi. Hyvä on olla Armona näillä tiluksilla (ja tällä henkilökunnalla) <3

  VastaaPoista
 5. Hieno juttu kun pääsit ehjänä perille ja Torpallakin asiat mallillaan. Sun valtasi ulottuu matkojenkin takaa ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä oli keli ajellessa ja liikennettäkin varsin kohtuullisesti.

   Valta vai kauhun tasapaino? :D

   Poista
  2. Se on varmaankin vähän molempia, ehkäpä kuitenkin painottuen enemmän tuonne kauhun puolelle joka myös Karmeana Läksytyksenä tunnetaan :P

   Poista
  3. Alat olla totuuden kovassa ytimessä. Rouvan pelko on viisauden alku!

   Poista
 6. Kuule, minä ja Soosi tiedetään, että kyllä se nahka venyy ja venyy, kun sinnikkäästi syö vähän enemmän joka päivä ;)

  Voi ihanuus miten liikkis & kaunis kuva tuossa ylhäällä <3

  VastaaPoista
 7. Menna, toi mun ruusukuva? Se on niin masterpiece. Kesäyönä sateen jälkeen otettu.

  VastaaPoista

 8. Uuuuh, on se. Mahoton Matroona. Tuo Hirnakka ;)

  Iso-J ilmoittautui säännöllisin väliajoin puhe-elimellä ja raportoi tehdyt työt. Check !

  Aj niin, isännälle terveisiä; Munat olivat kuohkeita ja rouvat edelleen kilwan kiittäwät ;)))

  Ja käskytys toimi: TULLAAN !!!

  VastaaPoista
 9. Minäpä välitän rouvain kiittävät terveiset, harvassa ovat ne isännät jouden munia kilvan kiitellään. Ja minäkin pistän ne mielellään yleiseen jakeluun :-)

  VastaaPoista
 10. Ja istun täällä veroviraston parkissa, lunta sataa ihan sikamaisen paljon!!

  VastaaPoista
 11. Pohjanmaa kuittaa täydellisen upean lumimyrskyn, jossa ei laantumisen merkkejä näy. Hullukaan ei pistä nenäänsä ulos, mutta pitänee kuitenkin urheilla ja kuskata kuopus diskoilemaan. Ekaa kertaa.

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com