sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Kukkia kaikille


Aurinkoista sunnuntaita!
Kukat kukkivat kaikille ja toivottavasti kaikilla on edes teoreettinen mahdollisuus istahtaa hetki huilaten ja antaa äidille ajatuksen verran aikaa.

Ihana perheeni antoi minun nukkua puoli yhdeksään, sitten rymistelivät makuuhuoneeseen kahvitarjottimineen hoilaten onnittelulaulua. Eikä muuten tehnyt tiukkaakaan nukkua, minä en tiennyt maailmanmenosta mitään.

Aamujumpan järjesti retkuponi. Se kurkotti vihreän vetämänä vielä vähäsen ja kräks, lankkuaita petti ponin paineessa ja poni kiisi aidan alitse karkuun, vihreämmälle puolelle. Naapuri soitti hälytyksen; keltainen kaveri kirmailee vihreällä niityllä. Onneksi karkulainen oli niin perso kauran perään että seistä jöpötti odottamassa kun pääsin kaurakipon kanssa viereen ja sain päitset kiinni. Sitten marssittiin hyvässä järjestyksessä takaisin tarhaan. Kumpikin puhkui, poni intoa, minä pidäteltyä kiukkua.

Vihreällä on vetovoimaa!
Iso-J lähtee aivan juuri aidan tarkistukseen ja minä yritän hankkiutua ulos paisteeseen myös. Mutta tänään käyn vähän hitaammalla. Tarkoituksella.

Tänään voidaan väräjävällä äänellä veisata Karjalan kunnailla lehtii puu, koivussa on nimittäin nyt lehti. Ja käkikin on kukutellut monena iltana.

Kukkeaa sunnuntaita kaikille, naisille, äideille, rakkaille!

3 kommenttia:

 1. ...lehtii puut...!!!!! Voi juma - kyllä teillä kelpaa! Tervetuloa tsekkaamaan Pohjamaan kurjuus. Ei viherrä kuin juolavehnä ja rönsyleinikki. Mutta perästä tullaan - soon saletti. Kylmää keliä on piisannut ja pohjatuulta. Keväinen hönkä meren rannalla on tasaisesti kylmää.

  Kiva nähdä sut tiistaina. Mihinkä aikaan tulet? Olen varannut kunnon privaattikierroksen Särkälle :D Sitten sen jälkeen syödään meillä ja pääset laskettelemaan Vihreään Karjalaan. Ehkä jotain vihreetä kyytillä...

  VastaaPoista
 2. Tita, nyt peukut pydeen. On vielä vähän kintaalla pääsenkö ylipäätään reissuun vai pitääkö lykätä. Aikataulullisia ongelmia... tökkään tekstarilla viimeiset tilanteet aamusta.

  Jo vain vihertää!
  Hevosten tarhan aita on nyt tolppa tolpalta oikaistu ja tuplatsekattu, kanalan aitahommat paremmin kuin hyvin, Kullervo The Kukon lauma oli tänään illasta ulkoilemassa.

  Nyt saapi huutaa hep kellä on ylimääräinen puuveneen raato lähialueilla noudossa. Kanalian pikkuväki saisi siitä upean aurinkovarjon :D Nähkääs, minulla on visio... ja niiden kanssa ei ole leikkimistä.

  VastaaPoista
 3. Ou jeh. Hirnakka bogattu Pohjamaalta. Huomenna järjestetään täpöllä ohjelmaaa tiedostaen, että illaksi kotiin Finnairin sloganin mukaan. Ajattelin viekotella Särkän perennataimiston viekotusten ääreltä meidän vastaanoton tiloja. Olen etänä olllut huolisssani SI-nivelen virheasennosta ja kallonpohjan tiltaneesta. Nyt pääsen iskemään näppini on-line tähän caseen....

  Toivon mukaan elvytetty Torpan Armo pääsee rantautumaan Karjalaan elvytettynä ja vihersisustukseen hyvin varustautuneena. Juoksin illalla pitkin tiluuksia tutkien mitä haluais päätyä Karjala kunnaille. Sain hyvän saaliin...

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com