lauantai 7. marraskuuta 2015

Kaikenlaista kivaa

Härkä asennettu!

Nonnih! Nyt on tullut kaikkea hyvää ja kivaa. Autolla on kiva kurvailla ja olo on turvallinen. En ole vielä perehtynyt auton tekniikkaan, koska sitä on yhdellä istumalla aivan liikaa omaksuttavaksi. 
En edes tiedä mistä konepelti nousee ja miten siirrän kellon talviaikaan. Mutta sen tiedän, että tulevina vuosina on kiva tehdä pitempääkin reissua.

Koiranpennun ja uuden auton tuoksu on aina yhtä huumaava.
Koiranpentuja ei ole meille tulossa, nyt on kiintiö täysi. Peetu viettää huomenna ensimmäistä isänpäiväänsä, ilmeisesti treffit luvassa. Ja lisää olisi kai tulossa morsiamia meidän Tenavatähdelle.
Se kissahomma ei etene, laitoin meiliä mutta en ole saanut vastausta. Kätevästi olisi ensi viikonloppuna yksi kattinen kulkenut tänne päin.

Massa-Ossi näyttää miten piiiitkät kintut hällä on, oikeasti Oscar on ihan tynkäjalka. Jotenkin se saa kuitenkin ne tuolla lailla pitkäksi venytettyä. Yritin kuvata myös Felixiä, mutta se pulska ei mahtunut kuvaan.
Oscar ja piiiitkät jalat

Tänään oli pikkuisen jännää kun olin mennyt ilmoittautumaan salin lankutusmestaruuskisaan. 
Oma ennätys on parin vuoden takaa jotain vähän päälle 8 minuuttia. Tänään pääsin kolmanneksi ajalla 7,38. En saanut missään vaiheessa oikeaa asentoa päälle ja tossut jäivät maton ulkopuolelle sillä seurauksella, että ne lipsuivat ja energia meni jalkojen pitoon. No, selittelyt sikseen. Iloinen olen kun niin kovassa seurassa pystyin tuohonkin.

No, se selittelyistä. Voittaja lankutti huikean älyttömät 33 minuuttia, aivan hillitön nainen! Toiseksi tullut nuorimies sinnitteli päälle 11 minuuttia. Kaikki osallistujat ylittivät kuuden minuutin rajan ja se on jo hiton hyvin! Voi että kun olen iloinen, meidän porukat vaan on niin huippuja!

Illalla on luvassa hyvää ruokaa ja saunaa. Ei ole kiire mihinkään ja voi vaan olla. 
Huomiselle isänpäivälle on melko perinteiset kuviot, Iso-J saa toiveruokanaan makaronilaatikkoa ja luumutorttuja. En suostu niitä sanomaan vielä joulutortuiksi kun on vasta marraskuu.
Ulkoilma-aktiviteettina olisi tarha-aidan laittoa ja ehkä saan sipulipenkin äärelläkin jotain aikaiseksi.
Säät tosin jatkuvat leutoina joten eihän tässä ole vielä kiire...

Kiireetöntä oloa ja eloa sinullekin, missä lienetkin!

Urheilutulos8 kommenttia:

 1. Felixistä voisi ottaa panoramakuvan. Paitsi tietysti, jos tämä horisontaalinen ulottovuus sitten jää varjoon.

  OP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä otan videota? Paitsi että videolla näkyy vain piiiiitkä ja paaaaksu keltainen pötkäle joka poukkoilee kuin superpallo paikasta toiseen... täytyy oikeasti nyt miettiä miten minä saan Felixin habituksen julkaisuun. Se on muuten elämäni ensimmäinen keltasilmäinen kissa. Oikeasti, sillä on leijonan silmät. Joskus tunnen olevani gnu ja huomaan Felixin tuijottavan minua, puistattavaa.

   Poista
  2. Sun pitää lukea se linkki, jonka postasin....
   Lyhyesti, kotikissallasi on samanlaisia piirteitä kuin isoilla kissoilla ja luultavasti se tappaisi sinut,jos olisi isompi.
   Yep.
   OP

   Poista
  3. Luin sen! Ja synnyin heti gnuna. Felix on pelottava. Etenkin kun se kehrää ja puskee ... Voinko tuoda sen teille? Maanantaina?

   Poista
  4. Toisaalta noi on niin hyvin syöneitä kissoja, että ei niiden tarvitse metsästää - vaan sulatella ruokaansa akasia-puun alla.

   nim. Koira on ihmisen paras ystävä.
   OP

   Poista
  5. Joo, luotan siihen, että latz-pussieväs riittää jatkossakin. Ja kuivattu kuore.

   Koirat ovat suoranuottisia, helppo elää niiden kanssa.

   Poista
 2. Onnea hyvästä lankkutuloksesta ja pronssi aina voitetaan :D

  Onnea myös uuden Kiesin käynnistämiseen. Olkoon yhteiset kilometrinne mahdollisimman vaivattomat.

  Muistuu mieliin tarina kissakammoisen työkaverin hirvityksestä, kun selvis että sängyssämme nukkuu useampikin kissa. Hän silmät suitsirenkaina, ääni väristen kysyi kuinka uskallamme nukkua samassa sängyssä? Nehän voi käydä kurkkuun kiinni yön aikana... Juu ei - ne nukkuu vaan. Työkaveri piti minua tästä lausunnosta lähtien täysin edesvastuuttoman kajahtaneena. Ei ole ihmisellä itsesuojeluvaistoa..

  Kauden ensimmäiset ja viimeiset pikkujoulut on takana. Hyvää seuraa, ruokaa ja konjakkia. Koitan olla typottamatta, mutta jos jäi kirohäröjä niin se johtuu parista promillesta vain.

  Hauskaa isänpäivää kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pikkuisen tuntuu keskikehossa maitohappoja mutta kyllä tästä toivutaan.

   Auto kulkee kuin unelma, on niin suuri kiusaus vähän kokeilla tehoja mutta kasikympin talvirajoituksilla pitää malttaa mielensä.

   Ihmisillä on outoja oireita, joku saa syyhyn kun näkee koiran, toinen kavahtaa kissoja ja monet uskovat, että hevoset vain odottavat tilaisuutta päästä liiskaamaan ihminen.
   Kissa ja koira sängyssä voi monelle olla puistattava ajatus, minusta taas olisi outoa nukkua ilman koiraa.

   Meillä on ensi perjantaina pikkujoulut Espoossa NW:n keikalla. Siinäpä ne sitten ovatkin. Juhlat ja edustaminen tältä vuodelta.

   Hauskaa isänpäivää teillekin!

   Poista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com