perjantai 14. helmikuuta 2014

Ystävänpäivä


Hiphei ja kiitos kaikille saamistamme Ystävänpäivätervehdyksistä!
Yhtään korttia en postittanut (unohdin) ja vain yhden virallisen Ystävänpäiväpuhelun soitin (anopille). Muuten on menty ihan halimisilla, sekä virtuaalisesti että näppituntumalla.

Kameran ja läppärin välillä viestinviejänä toimiva (ei toimi) piuha on hieman hankala, joten sen ystävä en missään nimessä ole. Ainakaan vielä. Pitää etsiä ilmeisesti joku asennuslevy ja miettiä sitten miten saan kuvat nätisti läppärille.

Se kortinlukijahommakaan ei nyt oikein toimi (sekään). Että ihan tässä yritetään vaan toimeen tulla, ystäviä tai kavereita en näiden kapistusten kanssa nyt voi väittää olevani.

Kameralla olisi muutama ihan hauska kuva, mutta koska nämä realiteetit eivät nyt tue uusien kuvien jakamista, katsellaan vanhoja.


Muuten menee mukavasti, mutta kurkussa on yllättäen (kuka yllättyi??) pätkä piikkilankaa. Olen kurlannut sen verran ahkerasti Vilustustipoilla, että hädintuskin tohdin autoa ajaa pihalta talliin. Eivät ne minua varmaan puhalluta jos tuossa pihatiellä pikkuisen kurvailen.

Jatkan ehkä tuonnempana, nyt kipaisen hyssyttelemään hevosystävät yöpuulle ja aloitan henkisen valmistautumisen huomiseen jumppatuokioon. Ne jotka huomisesta jumputtelusta selviävät hengissä, pääsevät suorilta suljettuun GritMonsters -ryhmään. Haaste on heitetty ja kuitattu. Katsotaan kuka kiittelee huomenna ja ketä.

Mukavaa Ystävänpäivän iltaa kaikille, leppoisaa viikonloppua ja muuten vaan kaikkea kivaa kaikille teille.

Omakuva 2014
2 kommenttia:

 1. Hyvää ystäbvänpäivää rakas!

  Carmolistako olet nappaillut kurkun oireisiin? Se on aikas hyvää ainetta ja mikä ettei kun yli 60 % tavaraa kaikkine "yrtteineen". Meikäläisen kurkkukivut ja yskänpoikaset se on vienyt suht nopeaan ja koska en aina halua saarnata ja tiedän että huomenna on tärkeä päivä mikäli haluaa päästä siihen ryhmään, niin en motkota mitään siitä että onko viisasta lähteä rehkimään orastavan kurkkukivun/yskän vaaniessa olkapäällä :D
  (meikäläisestä on oikeesti tullut hirveä naputtaja mutta minkäs teet kun sä aina rikot itsesi :P)

  VastaaPoista
 2. Ystävänpäivä on joka päivä :)
  Sen vuoksi voin toivottaa ystävänpäivää näin 15.2, ilman huonoa omatuntoa...

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com