tiistai 11. helmikuuta 2014

Oi miksi ??

Taas pieni ihminen heristelee nyrkkiään yläilmoihin!
Oi miksi yöllä sataa kymmenen senttiä vetistä suvilunta? Oi miksi juuri silloin kun Torpan miesvoimat ovat matkojen päässä?

Oi miksi varaston katolta tippuu sohjoinen, märkä ja perhanan painava lumilaatta juuri silloin kun  edellämainittu miesvoima on reissussa ja jatkaa reissuaan ennakoitua pitempään?

Oi miksi nettiyhteys heittää volttia juuri kun pitäisi päästä sekä nettipankkiin että sähköpostiin? Puhelimen kautta voi sentään valittaa vastoinkäymisiään, muuhun ei nyt pysty!!

Oi miksi en osaa liittää kuvia puhelimen kautta tähän kurjaan blogiin?

Yhyy!

* WARNING! *

Roskaposti murtautuu läpi linjojen koittaen ilahduttaa Toveri Hirnakkaa ja salakuljettaa sivulle kuvan viime vapun päivästä - juuri kun oli tarkoitus aloittaa grillauskausi....
Luonnonvoimat ilahduttivat hervottomalla räntäsatella. Ja minä pirkule grillasin kuusten suojassa toppatakissa, pipo syvälle korvien suojaksi vedettynä. Hampaat kalisi valkoviinilasin laitaan, mutta periksi ei anneta! Kun kerran grillauskausi oli tarkoitus avata, niin räntäsateeseen ei luovuteta...

Kiitos ja Anteeksi!

6 kommenttia:

 1. Normi arkea vastoinkäymisineen, soittelehan josko naapurista löytyis rivakkaa trakorimiestä etukuormaajalla jeesimään loskan kanssa. Ei sun auta käydä painimaan niiden loskakuormien kanssa. Toisaalta voihan ne aamulla olla sulat eniveis? Toivottavasti. Kevät kuitenkin on yhtä kurjaa loskapäivää lähempänä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tita ankeudessaan piristävästä vappukuvasta.

   Loska jäätyi yöllä joten oli hyvä että lapioin illalla yhden tärkeimmän kulkuväylän auki.

   Hoitakoon Iso-J loput ja traktorimies seuraavalla käynnillään viimeistelee.

   Poista
 2. Ellei jo ole: Appstore > hakukenttään blogger > asenna. Luuriin tulee kätevä sovellus, jolla tekstin kuin kuvatuksienkin lisääminen kapulasta onnistuu.

  VastaaPoista
 3. Grillauksesta ei pidä koskaan luovuttaa. Meikän ikimuistoisin kokemus on kävely grillille melkein hankikantosilla, mutta joka kolmannella askeleella uppos ja syvälle. Mutta perille päästiin ja grilliherkut syötiin. Nih.

  Mulla oli tänään positiivisempi talviylläri. Vaikka oli plussakelit ja Tjänskätti, että pystyykö ratsastaan vai tuleeko tilsoja (tämä talvi menee ilman tilsakumeja, sattuneesta syystä). Tänään oli kummiskin ainoa mahis ehtiä tallille ennen viikonloppua, joten yrittämään oli mentävä. Ja sekä sohjo-osissa tietä että lumiosissa pystyi menemään. Jes! Ponikin rento ja reipas, upeaa :) vain laukassa vähän kiihtyi, mutta ei sitten vetänyt överiksi kuitenkaan. Mikä on hieno suoritus ponilta, joka on ihan liian vähäisellä liikunnalla tällä hetkellä. Tyytyväinen olen siis :)

  Toivottavasti löysit jonkun sopivan apurin loskahommiin!

  VastaaPoista
 4. Hmmm, kommentointi puhelimella on edelleen hieman takkuista. Ihminen venyy ällistyttäviin suorituksiin grilliruokaa (tai tupakkaa) saadakseen.

  Kiva kun pääsit pikkuhevosen kanssa lenkille. Siinä tuulettuu sielu ja mieli.

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com