lauantai 14. joulukuuta 2013

Kuvat kertokoot


Tämä lauantai oli Nassen voittokulkua. Veteraani-ikään päässyt Setäkoira räjäytti potin ja putsasi pöydän tassuttelemalla Pohjoismaiden Veteraanivoittajaksi omassa rodussaan. Pääsi tietysti myös isoon kehään yleisön eteen kun valittiin näyttelyn hienointa veteraania. Sieltä ei enää herunut sijoitusta eikä muutakaan paitsi hetki huomion jalokeilassa.

Tässä vielä voittoisan Kultapoikamme arvostelu:

8 years old veteran. Excellent head & expression. Excellent ribcage & top line. Correct hindangulation. Good substance. Excellent skin & coat. Moves well. Excellent & happy birthday.

Pohjoismaiden veteraani voittaja 2013

VET ERI VEK1 SA VET ROP
Krcal Otto, Republik Österreich

22 kommenttia:

 1. Ihanaa ja lämpimät onnittelut voittajalle !
  Palkinto'kakku' sekä viimeinen kuva kirvoittivat heleät naurut ensin meikäläiseltä ja sen jälkeen myös Pienimmältä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kakku oli sankarin mielestä maistuva ja Peetukin sai maistiaiset. Ensi vuonna osaankin tuon innoittamana sommitella ihan itse, jahtimakkarasta tulee nätit ruusukkeet. Ja jos nakkia veistäisi, siitä saattaisi saada komeat suikerot. Voin vain kuvitella :D

   Poista
 2. Huippua !!!

  Onnittelut Team Nasselle.

  VastaaPoista
 3. MAHTAVAA NASSE!
  Vanha äijä on tietysti katsellut nuoremman touhuja ajatellen että antakaas mulle tilaisuus niin näytän :D
  Todella upea suoritus mistä tietysti kuuluu kiitos koko porukalle ja sitten pari sanaa kuvista:
  Koska näkee että nuori neitonen on perinyt äitinsä kauneuden, niin ohjaa nyt hyvä ihminen häntä oikeaan suuntaan! Ilman mitään pedofiilis-viritteisiä tirkistelyitä voin sanoa että likallahan on mallimittojen kintut ja askeltaminenkin (kuvista päätellen) on samaa luokkaa. Oikeesti, varmasti hänellä olisi mahdollisuuksia mihin tahansa koska tuollainen luonnonkauneus on jotain sellaista mihin pakkelilla ei päästä.

  Sitten kuvasarjan 7. ja 8. kuva: oisko millään muotoa mahdollista että adoptoisit mut? Teillä kun näköjään pidetään veteraaneista erittäin hyvää ellei peräti erinomaista huolta :D

  Onneksi olkoon vielä kerran koko orkesterille!
  Niin, ja sille nuoremalle koiraherralle myös terveisiä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos. Onhan tuo meidän rimppakinttu melkoinen neiti jo. Hamekaupassa minä tarkasti syynäsin, että on soveliaan pituinen vaikka miten koiran kanssa kyykkisi ja kumartelisi. Ja ohjeistin pitämään polvet nätisti yhdessä. Osasi kyllä ihan itsekin. Hyvin on Peetun kasvattaja näyttelytreeneissä asiasta opastanut.

   Nättihän tuo on ja nuo kintut, ne on peritty isältä… *huoh*
   Herra tuomari näyttää peukkua tuossa yhdessä kuvassa mutta kyllä se peukku tuli synttäripojalle. Uskoisin.

   Poista
 4. Onneksi olkoon! :)

  Katselin kanssa noita sääriä ja mietin, että olikohan miestuomari siellä ja voittiko koira vai likka ;). Ja siis tarkoitan tämän ihan kaikella hyvällä, mutta pisti nuo sääret ja minihame ja olemus muutenkin näin naisenkin silmään :). Kaunista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Yhdessä me tuo asu valittiin ja mietittiin. Fiksuin veto oli ottaa nudeväriset sukkikset sillä tummissa näkyy silmäpaot välittömästi. Ja koirien kanssa silmäpaoilta ei voi välttyä, etenkin kun joutuu könyämään polvillaan karhealla matolla. Silmäpakoiset sukkikset ovat niin surullista katsottavaa, vaikka miten näteissä kintuissa.

   Poista
 5. Tuo alin kuva on niin paljonpuhuva. Hieno kakku Nassella. Onnea sekä syntymäpäivän että näyttelytuloksen johdosta. OP

  VastaaPoista
 6. Onnea Nasse. Saatkohan itse syödä koko kakun. Me voitais tulla juhliin myös. T. Alma ja Niilo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voitais joskus pitää kakkukestit. Mä tarjoon. T. Nasse

   Poista
 7. Whee! Onnea Torpan tukijoukoille ja Valokeilan Kuninkaalle! Napsahtihan heti kunnon voitto. Handleri oli varmaan myös ensin täpinöissään ja sitten haltioissaan. Ja kyllä - rotusääriä oli kuusi kappaletta per esiintyvä pari - allekirjoitan muiden huomiot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kaikki muu onkin jo melkein sanottu. Arvostan.

   Poista
 8. Onnittelut seniori-Ärrille, hieno tulos!

  VastaaPoista
 9. Onnea Nasse! Katsoinkin tuloksista, että lauantai oli teillä Tö Päivä.
  Valitettavasti aikataulutukseni meni ihan käteen perjantaina ja siinä vaiheessa kun ehdin russelikehän ääreen, olivat russelit jo karauttaneet auringonlaskuun... Harmi, sillä olisi ollut kiva nähdä. Mutta ehkäpä näitä tilaisuuksia vielä tarjoutuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.
   Perjantaina kuikin silmä kovana kehän laidan ihmisiä ja yhtä melkein nykäisin hihasta kysymällä onko hän kenties Teidän Korkeutenne.
   Kyllä me vielä kohdataan, kehiä riittää kierrettäväksi.

   Poista
 10. Kiitos kaikille :D

  Minulla on tänään maanantaina aika käsikirurgille koska keskisormi on Todella Rujo. Tulin kotiin douppaamaan kipulääkkeitä ja lepäämään pariksi tunniksi. Palajan kunhan olo kohenee. Nyt on niin paha tulehdus päällä että kipu tuntuu kyynärpäästä lähtien. Pärkkele!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ärrieristä tuli Purrieri: Voi Peetu, minkä teit. Toivottavasti käsi paranee pian. OP

   Poista
  2. Voihan elämä sentään! No nyt voit delegoida joulusiivoukset tyttärille ja Iso-J:lle. Ilmoittelehan kuulumisia - antibiotttia varmaan pukkaa ja kirurgin terävää skapellia. Ja saat olla ns. sormi ojossa, kun se on tukotettu turpeaksi.

   Poista
  3. Toinen tytär aloitti ns. Huuto-oksennuksella eilen ja toinen kröhii ja räkii. Iso-J ja Äitikulta ovat ainoat ns. terveet tässä huushollissa....

   Poista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com