sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Sunnuntailapsi


Tänään oli hieno päivä. Tänään päätti tulla maailmaan myös pieni ja ponteva tammavarsa. Pikatoimitus suoraan laitumelle. Kuvissa vajaan tunnin ikäinen Hewosenpoikanen. Sekä Mammatamma että Wawwa voivat hyvin. Ja hyvin monella ihmisellä on juuri nyt pää tuhannen pyörryksissä.

Elämä on niin älyttömän hienoa!

10 kommenttia:

 1. Upea päivä syntyä hevosen lapsellekin!
  On teillä aihetta onneen.

  VastaaPoista
 2. Sirkku, veit sanat suusta. Ei tätä voi oikein käsittää. Näin paljon kaikkea hienoa ja hyvää! Yhdelle ihmiselle yhtenä päivänä.
  Vaikka käsieni kautta on kulkenut useampi kissanpentue ja koiranpennusia, en ole vielä noin tuoretta varsaa silitellyt. Ihan newes <3
  Niin pieni ja niin valmis. Kaviotkin kantaa jo vaikka ovatkin ilmatyynyversiot.

  Tänään oltiin päivällä naapurin wanhan parin kutsuvieraina metsäpiknikillä. Oijoi kun olikin metsän kätkössä mainio vanha nuotiopaikka. Vanhimman kuusen ympärysmitta 320 cm. Historia humisi ympärillä ja kiukkuinen peippokoiras yritti ajella meitä pois pesäpuun läheltä.

  Kaunis päivä, kaikin tavoin. Nyt mieli lähellä nirvanaa, sauna silasi kaiken. Huomenna lisää kuvia ja kuulumisia. Jos nyt hierojan taikanäppien jäljiltä kykenen muuhun kuin tyytyväiseen muminaan....

  VastaaPoista
 3. Tita, hieno hän on :-) Ihan on isänsä pää ja taitaa tulla yhtä tummakin. Pienet nilkkasukat takasissa. Eipä sitä syntymänätti muita koristeita tarvitsekaan.

  Suoraan sanoen, funtsailin varsan nähtyäni että taisi sittenkin se oriin kotitilaa isännöinyt mafiosoaasi päästä pykälään... :-) Saas nähdä ken kirjataan isäoriiksi... *vitsivitsi* No Se!!!!

  VastaaPoista
 4. Ihqudaa kakara... ihan liikkis... ja äidin onni välittyy kuvista. Ihan perfecto!

  VastaaPoista
 5. Ihanaa!! Onnea ja iloa, ja ihastelua. Kaunis <3

  VastaaPoista
 6. Onha ne eläinvauvvat aikas ihanii, jopa hevosen.
  Onnee ny vaa kovasti!!

  VastaaPoista
 7. Sievä hän on, hyvin sievä ja Äiti on niin seesteinen. Suuren suuret onnittelut Nemppalasta, jossa alkaa pakkauspuuhat ja Poliisiauto suuntaa Kuopioon ja sieltä illaksi kohti Kirkkonummea. Aurinkoista viikkoa:)!

  VastaaPoista
 8. Tähti-Peli on syntynyt : )

  Onnea nyt tämänkin kanavan kautta ! Kun soitit, niin tuli oikein hyvä mieli ja viime kesän heinäkuiset tunnelmat elävästi mieleen.

  Siitä hirvenvasaa muistuttavasta oliosta on kymmenessä kuukaudessa kuoriutunut laama ja tapiiri-vaiheen jälkeen erehdyttävästi hevosta muistuttava yksilö ; )

  Eilen nuori herra sai ravisilat ensimmäistä kertaa päälleen eikä ollut moksiskaan. Saatiin roppa kaupalla neuvoja ja ohjeita varsan ajolle opettamisesta Lehtisen Mikalta.

  Siinä on kyllä työhevospuolen ehdoton guru Suomessa.

  Aaltoja. Tykkää. Niin vietävästi : )

  Toisena oppilaana oli meidän vintiön laidunkaveri, 2-vuotias sph ruuna, jonka kanssa päästiin opintiellä jo hieman pidemmälle.

  Molemmat varsat käyttäytyivät ikäänsä nähden oikein hyvin ja Mikan ohjeilla mennään eteenpäin.

  Jos kaikki sujuu mallikkaasti, niin ensi kevään lumilla meidän tapiiri voisi kokeilla reen vetämistä pellolla.

  Nyt hepat viihtyvät näillä samaisilla pelloilla, ihanasta vihreästä nauttien.

  Eilen alkoi kahden viikon koemaistelun jälkeen LAIDUNKAUSI 24/7.

  Ihanaa !!!!

  VastaaPoista
 9. Kiitosta vain kaikille täällä, fabossa ja livenä kommentoineille onnitteluista ja kannustuksesta.

  Olkoot tuulet suotuisat tuonkin hevosenpoikasen elämässä. Ja toivottavasti kohtaamillaan ihmisillä on viisautta ja taitoa tehdä oikeita päätöksiä pikkuneidin elämän suhteen.
  Vastuu painaa... onneksi tamman omistaja on ihan samassa liemessä :-)

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com