maanantai 23. toukokuuta 2011

Parhautta, helmee ja muutenkin mukavaa

Valittelut jo etukäteen, Torpan nettipäiväkirjan kuvitus lienee lähiaikoina varsin hopukkapainotteista. En voi kylläkään moittia tilannetta, kuvattavia riittäisi enemmän kuin ehdin kuvaamaan.

Pitäisi ehkä joskus oikeasti vähän veloittaakin kuvauspalveluista, ainakin matkakulujen osalta. Mutta kun minä en osaa mukavaa ajanvietettäni hinnoitella. No can do.

Jotenkin veikkaan, että illalla istuskelen laitumella ja ihmettelen pienen hevosenlapsen touhuiluja.

Viikko alkoi mukavasti, puolitoista tuntia pötköttelin taikanäpin lavitsalla ja kyllä, pientä vertymistä on ruotorangassa havaittavissa. Pää kääntyy parkumatta ja hartioissakin on jotain uutta irtonaisuutta. Ensi viikolla lisää vanutusta.

Majakarille terveisiä, taikanäpiltä.

Illalla alkaa vanhemman perillisen futiskurssi, kivaa kun likka innostuu uudesta lajista ja meinaa nyt kuukauden tehotreenillä aloittaa, kahdesti viikossa pari tuntia kerrallaan. Siinä ajassa varmasti selkenee onko laji riittävän kiintoisaa vaihtelua hevosteluihin.

Onneksi homma on lähinnä leikkimistä, pallonhallintaa ja omaan motoriikkaan tutustumista. Ne tosipelit käydään sitten joskus jossain muualla. Jos intoa riittää.


Tamma TT seuraa kuin hai laivaa, hoksaa oitis mahdollisuuden päästä vihreämmälle puolelle aitaa pienen ystävänsä saavuttua tallinpihalle. Hassu liinaharja.

Näillä mennään viikkoa eteenpäin. Hienoja kesäisiä kelejä on luvattu, toivottavasti lupaus pitää.
Voikaatten hyvin, niin meinaan minäkin yrittää.

6 kommenttia:

 1. Iso-J on tullunna ihan hulluksi. Koko illan on rällännyt pikkutraktorinsa kanssa ja kyytinyt kivenmurikoita tontin toiselta kulmalla toiselle. Mitä ihmeen kiinanmuuria mahtaa väsätä?!!

  Varsaa on ihmetelty, ketterä eläin. Ei flipannut kertaakaan vaikka riehui kevyttä laukkaspurttailua. Irtonainen perä ;-)

  VastaaPoista
 2. Hienoa! Mies ja kive(kse)t! Hyvä yhdistelmä! Usuta sitä kokeilemaan kivien yhteensopivuutta ja latomista päällekäin. Se on koukuttavaa hommaa ja kiviä kuluu tolkuttomasti. Jälkeäkin syntyy - hienoja istutusalueita, joita voit sitten loihtia kukkiviksi keitaiksi.

  Minä olen päivän vääntänyt yrtti/kasvimaalla ja body on täysin palvellut. Taikanäpin terveiset kuitataan saaduiksi ja terveisiä voi laittaa takaisinpäinkin. Laitahan nyt ruotosi taas ojennukseen, niin pääset vastaisuudessa vähemmällä tuskalla.

  VastaaPoista
 3. Hus hus hörhökanavalle lukemaan siellä odottava yksityisviesti. Siellä yläpalkissa on "sinulle on yksi uusi viesti" ja klikkaa sitä kuvaketta. Tarkempia ohjeita annetaan tarvittaessa.

  VastaaPoista
 4. Kevät on ihmisen parasta aikaa! Nyt alkaa pohjolan perukkakin lämmetä - kaikki vihreä suorastaan hyökkää silmille. Myös rikkaruhot - ne vasta eteviä onkin ponnistamaan mullasta. Voi kun olis saranoitu selkä!

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com