perjantai 13. toukokuuta 2011

Ei Mertarantaa rakkaampaa!

Ilon kyynel herahti silmäkulmaan lätkämatsia seuratessa. Leijonalaumaan luotan täysillä, mutta paras pelaaja on ehdottomasti Iso A, Herra Mertaranta.

Vai mitä sanotte tästä, vapaa muistinvarainen lainaus:
"Mitä tekee Iso Paha susi? Se kysyy Punahilkalta, mitäs sullon pussissa? Noh, siellon kolme maalia pussissa..."

Oodi Mertarannalle, hieno mies!

Se on sitten unelmafinaaleja luvassa viikonloppuna. Paradise Oskar, Evarin oma poika laulaa paljettipellet dum-dum-dumpaten suohon ja hikisempi kansanosa muistuttaa sunnuntaina rakkaille naapureille miten se hokinpeluu oikeasti meni, den glider in? Javisst!

Kolme nolla, helppo olla!

4 kommenttia:

 1. jahas... minun edellinen kommentti löytyi touhutipoista, kadonnut blogipäivitys putkahti näkösälle ja Hirnakka on hengissä. Siis kaikki hyvin. Mutta että vaihtelua piisaa kerrassaan.

  VastaaPoista
 2. Tita kirjoitti...

  Oooh! Mun lempiblogini toimii jälleen!!!! Toivottavasti Hirnakkakin huomaa tämän!

  Kevättä ilmassa - lämmintä! Pian poksahtelevat lehtipuiden silmut auki. Tuomessa on jo kukkanuput juuri ja juuri näkyvillä. Oi ihanaa!
  13. toukokuuta 2011 22.03


  Tämän nostin ylös Touhutipasta. Meinasi hukkua. Paplun kommentti katosi??!

  On tämä merkeleellistä peliä, ei pelitä bloggerit eikä juuri muutkaan. Onneksi Leijonien peli kulkee <3

  Nyt on kohtuullisen korkea aika veivata ruoto vaakaan ja panostaa huomisen työpäivän työkykyyn.
  Huomenna kenties kuvien kanssa....

  VastaaPoista
 3. Aurinkoista lauantaita! Aurinkoista on mutta ei mikään t-paitakeli. Oikein sopiva viettää jokunen tunti työpaikalla. Kaupungilla on paljon tapahtumaa, kalamarkkinat satamassa ja tuossa torinliepeillä taitavat grillata villisikaa. Ihan aitoa basaarimeininkiä.

  Kuvasin tänään Ellin Ilmaveivausta, kissakin fanittaa Mikke Granlundin omintakeista tyyliä. Elli veivasi ja kikkaili pulskalla hiirenkalmolla. Suljin silmäni tältä jäätävältä yksityiskohdalta ja annoin sen sijaan kameran laulaa. Toivottavasti sain muutaman hienon räpsyn kissa-akrobatiasta.

  Unohdin luonnollisesti muistikortin kameraan ja nappasin vain siirtoadapterin mukaan... illemmalla siis kuvien kera.

  Da da dam... :-D

  VastaaPoista
 4. Päivä vietetty hautajaisissa ja loppu aika puutarhassa. Siirsin yhden pionin pois ruusujen puristuksesta, toivottavasti se ei edes huomannut vaihtaneensa olopaikkaa. Väärä aika pioneille siirrellä.

  Lämpötila ja auringonpaiste hellii. Kiva puuhata pihalla. Pian sääsket saapuvat... ihan pian. nyt voi nauttia vielä pelkästä lintujen laulusta ilman saatanallisia säkeitä. Eli ininöitä.

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com