tiistai 3. toukokuuta 2011

Kärsivällisyys olisi kiva hyve


Hätäisen pikainen postaus tälle päivälle. Kärsivällinen kuin hevosen katse, sitä se odottavan homma on. Koko kevään on aika rientänyt, saanut siivet ja laitonta nopeutta liihottanut. Ja nyt, nämä viimeiset päivänpirulaiset ilman Iso-J:n ajolisenssiä ovat hiiiiiiiiitaaaaaaat.

Eihän tässä muuten olisi juuri mitään hätää mutta meitsi joutuu nyt heittämään Ironbutt -reissun Espooseen. Tänään lähdetään illalla, ollaan yöllä perillä, huomenna myyntikokous ja sen jälkeen takaisin. Jepjep. Moottoritie on kuuma ja valmiiksi väsyttää.

Pitkämielinen ja kärsivällinenhän sitä pitäisi aikuisen ihmisen osata olla. Mutta kun nyt en enää yhtään kehtaisi, jaksaisi, tahtoisi.

Reilu komissaarus antoi sentään ajokortin jo takaisin, että miehellä on jonniinsortin henkkaripaperit esittää. Mutta korttia pitää kuulema vielä ne vaaditut 2 vuorokautta ladata että on taas käypää valuuttaa ajokorttinakin. Nyt toimii kuulema vain henkkarina. Aina ei jaksaisi poliisihuumoriakaan.

Eipähän tässä mittään. Villasukat reppuun ja Pesolitolla etelään. Adios amigos! See you later.

ps. on tässä se hyvä puoli, että mulla on monta tehokasta tuntia aikaa pörrätä tavarataivaissa. Voipi olla väsymyksen tila semmoinen, että ote lompsasta on höllä...

3 kommenttia:

 1. Turvallista reissua Hirnakalle! Hyvähän se on välillä pistäytyä ihmisten ilmoilla ja kunnon hevostarvikekaupoilla!

  Täällä jäätävä kevät pitää otteensa. Lupasi niin paljon jäätävää keliä yöksi, että raahasin suurimman osan ulkona olevista purkkikasveista sisätilojen lämpimään. Brrhhhh!

  VastaaPoista
 2. Nempalla olisi kyllä tunnetusti palanut käämit moisen poliisihuumorin edessä...Jep, nimimerkillä kokemusta on!! Pidän tätä jo epäreiluna Iso J:tä kohtaan ja olisin vähintään soittanut juristille- mikä helv..2 päivää?? Niinpä kärsivällisyys on hyve niille, joille sitä on suotu. Nempan osuuden on Luoja lähettänyt kierrätyskeskukseen jo aikoja sitten..Anyway, mukavia visiittejä Isolle Kirkolle! Hope ehdittäisiin nähdä pikaisesti ma.

  VastaaPoista
 3. Jahas... jokohan väsynyt ja etelän vilinään perin kyllästynyt Hirnakka posottaa kohti kotikontuja? Mielellään tietenkin listausta siitä, mitä et sitten hankkinutkaan... :D Hintalappujen kohdalla ote kun lompakosta tiukkenee. Paitsi ratsastustarvikkeiden osalta. Sillä osastolla tietää tarkkaan, että laatu maksaa. Ja parasta pollelle pollen parhaaksi.

  Pohjanmaalla paistaa aurinko makkeesti ja lämpötilakin on armollisempi kuin eilen. Ihan +7 asteessa mennään. En mainitse mitään kylmästä tuulesta...

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com