maanantai 14. helmikuuta 2011

Ystävänpäivä


Kissanhyrinän lempeät terveiset kaikille ystäville, tuttaville, kavereille, sukulaisille ja muutenkin tutuksi tulleille. Ja tuleville.

Olkaa kilttejä itsellenne! Eläkää viisaasti. Muistakaa elää!

Hirnakan torpalla vietetään pakkaspäivää, lämmitetään ja koetetaan sietää kissaystävien pakkasrallia.

4 kommenttia:

 1. Kauniit on kissat!
  Mukavaa ystävänpäivää!!

  VastaaPoista
 2. Ystävänpäivää Hirnakan väelle ja kaikille tutuille lukijoille : )

  Vuonikset ovat kyllä symppiksiä, en voi muuta sanoa.

  Pakkanen paukkuu myös täällä etelässä, aamulla oli -24.

  Esikoisen yo-kirjoitusurakka jatkuu alkuviikon luullunymmärtämisten muodossa. Torstaina on penkkarit. Koheltamista ja karamellejä luvassa.

  Mamma matkustaa Virkkalaan kameran kanssa : )

  VastaaPoista
 3. Partapappa, tervetuloa! Ja lämmin kiitos vieraskirjamerkinnästäsi.

  Ystävänpäivän kunniaksi täällä on äänestäjien ystäviä demareiden toimesta jalkautuneena. Ihan Iso-Eero itse on näille kunnahille lennätetty polkaisemaan eduskuntavaalihulinoita käyntiin.

  Jotenkin en nyt jaksa innostua noista vaaliohjelmista. Samaa huttua puolueesta riippumatta. Kyllä nyt mummeleista, työttömistä ja vähäväkisistä huolta kannetaan. Ja kun oma persus on hinattu Arkadianmäelle torkkupeiton alle turvaan, siellä sitten levitellään käsiä seuraavat vuodet. Niin nähty.

  Ja takaisin sorvin ääreen...

  VastaaPoista
 4. Höh, jossain välissä olen noin tuohtuneen kommentin laittanut... Onneksi vaalit ovat vain joka riittävän harvas vuosi. Tuota mukavälittämistä ei oikein jaksa, nyt jo tulee parissa kuukaudessa yökötysrefleksi.

  Pakkaspäivä ehti iltaan. Liikuntasessio oli peruutettu (taas!!) ja kohta menee kerho vaihtoon. Onneksi ostin pelkän kymppikortin, ei mitään jäsenyyspakkoja tänne kiitos.

  Torpalla oli täydennetty varastoja. Riihessä lopputalven klapit ja kanalanväelle siemenpakkaamolta kolme säkillistä nokittavaa. Kohtapuoliin alkavat kuulema ensi talven polttopuutoimitukset, meille tulee 17 mottia koivupuuta. Luulisi pysyvän torppa lämpöisenä. Iso-J:llä alkaa olla Sulo Vileenin tyyliä, ostaa kun halvalla saa.

  Traktorimies on kahvitettu ja lumensiirtorojektit hyväksi tuumattu. Minua ei tarvittu muuhun kuin uuninlämmitykseen. Hyvä niin. Aina ei jaksa olla sosiaalinen.

  Tämäkin bloginpito on semmoista sitkumullesopii-sosiaalisuutta.

  Nyt olen oma umpimielinen itseni ja linnoittaudun televiissorin ääreen. Pitäähän ne viikon pakkaspelottelut hämmästellä. Pientä hevosta käy oikeasti kohta sääli. Jäätyy sinne pusikkoon, hän mikään hirvi ole. Mammanpupu pitää saada lämpimään, loimen alle myysaamaan. Nih!

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com