keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Nyt lähetetään terveisiä


Paljon paljon terveisiä, onnitteluhalauksia ja iloisia ilmeitä Sarikalle. Tiedät kyllä miksi ;-)

Tästä päivästä on sitten tasan puoli vuotta... eikun siis päivää vaille puoli vuotta lämpimään elokuuhun. Aatelkaas sitä. Seuraavaan vuodenpuolikkaaseen mahtuu lopputalvi, kevät ja kesä. Hennosta vehreydestä loppukesän uhkeuteen.

Aamulla oma ilme ei ollut erityisen iloinen kun kello seitsemän aikaan havaitsin torpanmäen olevan puoliksi pimeänä. Se samperin sulaketaulu järkkäsi kivat aamuyllärit. Jostain syystä päätaulu on ulkona, kiivaan lumentulon takia aikamoisen kinoksen takana. Jouluna kun sulakkeita paloi rätinällä, taululle oli hyvä polku. Nyt oli päässyt huoltoreitti umpeutumaan pahemman kerran.

Pientilallista suoraan sanoen vetutti oma typeryytensä. Aamukahvia ei herunut ennen aamu-uintia joten toppahousut pyjamanpöksyjen päälle ja akka hankeen. Ja koska olen vallan tappijalkaisten heimoa ja huonetta, piti hinata mukana raksatikkaat.

Aamukahvi tuntui ansaitulta ja maistui mainiolta. Nyt sitä taas muistaa visusti huolehtia huoltoreitin esteettömyydestä. Siperia opettaa. Eli umpihanki.

Muistinpa sitten tankata auton, ettei käy senkin suhteen vanhanaikaisesti. Ja ennätin noutamaan Matkahuollosta Titan sinne tyrkkäämän lootan. Uteliaisuus oli kihisevä mutta työmoraali vei voiton ja tyydyin jättämään paketin autoon.

Illalla pläjäytän remelit ja rensselit pirttiin. Perilliset saavatkin hyvää oppimateriaalia valjasnahanhoidon opettelua varten. Varsinainen diplomityö *njäh njäh*


Iso-J:kin on lähtenyt tyrkkimään kotia kohti. Yritin kerjätä häntä piipahtamaan Jokimaalla sekä Wahlstenin että Horzen myymälöissä kuvaston hakureissulla. Näköjään siinä menee Iso-J:n raja.... hmmmm.... vaatii siedättämistä. Mies pois mukavuusalueelta ja hevostarvikekauppaan, hushus.

Propsit täytyy kyllä pitkälle pojalle antaa. Hieno asenne ja hermorakenne. Perilliset saavat hyvän miehen mallin isästään. Toivottavasti eivät tyydy itse puolijohteisiin ja ties mihin luolamiehiin.

Tämän päivän ohjelma on melko vaativa, aamusta lähtien... Duunipäivän päälle arvelin kipaista (siis klenkata) kuntoklubille polkemaan hullunpyörää ja siitä marketin kautta kotiin. Siellä toivoakseni odottaa lämmin sauna ja viileä valkoviini. Jotenkin tuntuu ansaitulta. Ja vielä kovin kaukaiselta.

Kohotan maljan ystävälle synttäripäivän johdosta. Nyt tosin kohottelen ihan vaan jugurttikippoa.

Koettakaa kahlata lumessa likimain oikeaan suuntaan!
Tsemppiä, jaksaa jaksaa....

The summer is on it´s way!


peeeäässs: Titalle vastasin edelliseen postaukseen mutta kerronpa tässäkin, säkä-häntä n. 120 cm

7 kommenttia:

 1. No nyt ne kaikki julkaisemisen väärtit kuvat Metsä-Shrekistä on julkaistu. Pitänee mennä ottamaan uusia :-)

  VastaaPoista
 2. Hei,täällä onkin kiva blogi♥,tuolta jostain eksyin tänne,hienoja kuvia,oikein silmä lepää.:)
  Mukavaa viikkoa sinulle ja tulen uudelleen

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa Tansku!

  Uusilta kävijöiltä saattaa hetken aikaa päästä ns. sisään kuka on kuka ja mikä on mikä mutta yritän kirjoittaa riittävän sekavasti jatkossakin. Ei se ole tärkeää kuka kukin on vaan se, että kaikki olette olemassa. Julki- ja salalukijat ;-) Ja Tansku, miten koodasit tuon sydämen?? <3 ei ainakaan toimi.

  Piti tulla merkitsemään Iso-J:n ansiopisteet. Herra se sitten kuitenkin kävi Jokimaalla. Ja neuvotteli vissiin vähän hintojakin valmiiksi pienyrittäjäystävälliselle tasolle. Oi riemua! Iso-J taitaa saada synttärilahjaksi varsan luovarin. Tai sen mopsin.

  Vuosien koulutus alkaa vihdoin kantaa hedelmää.

  VastaaPoista
 4. Kaksi loimea täällä kokoa 125. Kummassakin on markiisikangas päällä, toisessa villa- ja toisessa fleecevuori. Toisessa on häntäläppä myös. Kaikkin tarvittavat remelit jalkalenkkeineen on. Väri tumman sininen kummassakin. Toiseen tarvii pari ommelta, jolla saadaan ryntäiden kohdalla oleva solki pysymään paremmin kiinni. Tai popniititkin ajanevat saman asian.

  Ihan vain tiedoksi. Ovat joutilaita.

  Käytiin Oulussa hakemassa yksi Subarunraato varaosiksi projektiin. Siinä se päivä kuluikin.

  VastaaPoista
 5. Näyttääkö mikään rensseli käyttökelpoiselle?

  Kiitokset - kortti tuli perille! Olipa sitten vihjaavan hyvä kuva <3

  VastaaPoista
 6. Iisalmi kiittää ja kuittaa ja lähettää terkkuja koko poppoolle joka näyttää suurenevan taas yllättäen :)

  VastaaPoista
 7. Kiva kun Iisalmi ilmoittautuu elpyneiden kirjoihin ja hyvä kun kortti löysi perille. Kyllä se kortin kuva oli ihan tarkoituksella valittu ;-)

  Nyt päiväkirjamerkinnän pariin, se on lakisääteinen pienyrittäjän nupintuuletustauko nyt!

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com