perjantai 31. joulukuuta 2010

Loppuu se, ennen vaihtumistaan!


Ihan kohta voidaan vilkuttaa hyvästit vuodelle 2010. Olipa aikamoinen vuosi.
Hyvässä ja valitettavasti myös sillä surkeammalla sektorilla. Monia läheisiäkin potki onni oikein olan takaa ja toisaalla kuritti kovalla kouralla. Suru tuli tutuksi.

Joku itsesuojeluvaisto kieltää vieläkin palaamasta alkuvuoden murheen mustaan aikaan. Voimia teille joita suru löi suurimmalla moukarilla.

On oikeastaan aivan tarpeetonta analysoida nyt jo ehtoolle kääntynyttä vuotta. Eikä löydy yhtä oikeaa sanaa sitä kuvaamaan. Ainutlaatuinen osuu lähimmäksi. Ainutlaatuinen kaikin tavoin.

Monta asiaa tehtiin ensimmäistä kertaa. Eka oma mansikkamaa, eka oma yrttitarha. Ekat omat kesälampaat ja eka oma varsaprojekti... oijoijoi... paljonpaljonpaljon!

Elämä torpalla asettui melko mukavasti uomiinsa ja kevättöiden jälkeen olikin hyvä lojua liskon lailla helteissä tavernan penkillä. Ja syksy toi omat kiireensä, haasteensa ja harrasteensa.


Syksyllä täällä pyöri pientä ja isoa petoa ihan luonnon puolesta, onneksi ns. rauhanomainen rinnakkaiselo jatkuu toistaiseksi näillä hyvillä. Rusakoiden suhteen en ehkä pysty enää zeniläiseen tyyneyteen vaan kevättalvella vapautan sisäisen Robin Hoodini jousipyssyineen (ja sukkahousuineen) harvennushommiin.

Kissoista on ollut vuoden aikana paljon puhetta ja kanatkin ovat jo saaneet omat julkisuusminuuttinsa. Nasse on Arjen Sankari aina ja joka päivä, nyt vain huomattavasti kutistuneen nahkansa kanssa. Vaikuttaa siltä, että joku on tunkenut HK:n sinisen prinssinakin kuoreen. Nasse on aika piukea. Ja mitä piukeampi nahka, sitä vinkeämmät päästöt... *tuhnu*yök*tuhnu*

Ystäväni, toivotan sinulle oikein antoisaa vuotta 2011.
 Jos ei vielä tunneta, tutustutaan tai 
palataan ystäviksi tulevana vuotena. 
Meille saa tulla, meillä saa käydä 
ja meitä voi moikata myös sähköpostissa.

Nähdään ja kuullaan!

SKÅL! CIN CIN! KIPPIS!
Onnellista Uutta Vuotta 2011
Pusi & Hali

8 kommenttia:

 1. Hmmmm... joku voisi nyt tulkita, että torpalta toivotellaan koiranpierunhajuisia uusia vuosia. No joo, ja vallan sakea käry täällä taas on. Mitä pienempi piski, sitä pistävämpi haju ;-)

  Männeen vuoden kuonat on nyt kotisaunassa pesty ja puhtoisina pääsemme kohta tähtäilemään skumppapullon korkilla kurkihirsiä päin. Palataan kun jaksetaan. Huomenna on pyjamaparty! Koko päivän!

  VastaaPoista
 2. Pyjamabileet voi olla huomenna suosittu harraste :D

  Voi kunpa muistaisin ensi vuonna, että mun ei ole ihan pakko mennä palelemaan hankeen ja katsoa kun Maestro ja veljensä taantuvat pikkupoika-asteelle. Raketit minä tajuaisin, mutta ne papatit sun muut älyttömyydet... huoh...

  VastaaPoista
 3. Vielä tunteroinen vanhaa Vuotta, kummallinen vuosi, rankka vuosi. Äärimmäisen viisas sisareni oli pohtinut asiaa ja todennut, että jospa olisikin ollut mahdollista jättää tämä vuosi väliin... ei vain ole. Joka tapauksessa toivottavasti 2011 on parempi, valoisampi ja rauhallisempi vuosi kaikille meille. Huomenna, siis 61 minuutiin kuluttua alkaa Nemppa lunastaa uuden vuoden lupauksiaan...We'll se... Hugs from Nemppala!

  VastaaPoista
 4. Jotenkin rohkenen toivoa, olkoon tuleva vuosi meille pienille vähän armollisempi. Tuli vasenta suoraa ja oikeaa koukkua ihan turhan kanssa.

  Pihalla palaa 47 erilaista lyhtyä, tuikkua ja jäälaitosta, melko kaunista! Ja on muuten aivan outoa, ollaan ihan vain omalla porukalla. Yhtään rakettia ei ole ostettu, naapuri ampui tuossa lammasaidan vieressä parilla satasella. Toivottavasti kerää jätteensä pois ennenkuin ehdin ne näkemään. Ja tekemään valituksen. Aitoespoolaiseen tyyliin, nimettömänä kirjeenä.

  Hauskaa sinänsä kuulla, Korkeasaari on Suomen lumisin paikka. Mökillä Evitskogissa on lunta enemmän kuin oikeasti mahtuu ja Storträskin jäille loput.

  Meillä ei ole lunta kuin koristeeksi. Ja Nasse kellastaa nekin.

  Näillä valteilla mennään!

  VastaaPoista
 5. Vasenta suoraa ja oikeaa koukkua... tjaa - en ole koskaan sisäistänyt käskyä kääntää toinenkin poski. Sen sijaan aitoon pohjalaistyyliin koitan hivauttaa lujaa takaisin...!

  Tuula allekirjoittaa tuon kyllä ihan täysin! Satun tietämään :D

  VastaaPoista
 6. Meillä kyllä lunta riittää tänäkin vuonna! Lapsi ja mies ampuivat innolla rakettejaan ja keskiyöllä mentiin vielä kaupungin ilotulitus katsomaan. Ja tosi hieno se olikin. Sain vaan pääni siellä kovin kipeäksi ja tilanne jatkuu edelleen. Kun vielä tuo paikallinen tehdas onnistui taas löräyttämään pikkupäästöt niin pääsin vielä töihinkin näin uuden vuoden aluksi :D Mutta näillä mennään...
  OIKEIN HYVÄÄ VUOTTA 2011 VAAN KAIKILLE!!

  VastaaPoista
 7. Hienoja kuvia sulla täällä Eira, tykkään varsinkin lumilyhtyrivistö ja sinitiaisen kuvista. Teitkö montakin lumilyhtyä?
  Terkkuja, Kim

  VastaaPoista
 8. Moikka Kim,
  noita jäälyhtyjä syntyi Äitikullan eli Pakastaja-Eikan pajalla yhteensä 14, muutama kämähti umpijäähän. Pienemiä jääkuplia syntyy kanalan juomalaitteista ja niitä on lukematon määrä. Tien varressa on oikealla 13 (onnenluku ja vasemmalla 1.

  Joskus joku onnistunutkin räpsy osuu omalle kohdalle ;-) Ei mopolla mahottomiin. Kiva kun kävit, tuu käymään ihan oikeastikin! Ja komenna muutkin sukulaiset sieltä etelästä tänne. Olisi oikeasti kiva nähdä taas! Terkkuja, -E-

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com