lauantai 25. joulukuuta 2010

Joulurauhaa


Torpalla kaikki hienosti.
Pakko tunnustaa, uuden tekniikan käyttöönotto vaatii sen verran opettelua 
ettei näillä glögisäädöillä oikein toimi...

Elä sinäkin pyhäpäiväsi viisaasti, nauti elämästä ja vapaista.
Jos niitä kohdallesi yhtään ylimääräistä osuu.

Torpalla vietetään pakkaspäiviä, väijytään glögipannua ja elellään hissuksiin.

Kuvia myöhemmin. 
Peace and love,
halipusi,

Hirnakka & Co.

4 kommenttia:

 1. Tarinanhan voisi aloittaa "Vedin käteen - ja löysin jotain..." Siis vedin kintaan kouraan... ja löysin jotain :D

  Kinttat kävivät tulikasteensa hautausmaareissulla. Meidän hautausmaa sijaitsee ikuisesti kylmällä paikalla merenrannan tuulissa. Pysy tassut hyvin lämpiminä! Kiitos. Lämpimästi.

  Lopun aikaa olen viettänyt uudet lukukakkulat (niin - ikä rapistaa näköä monella sektorilla...) nenänvartta koristaen lukien uuden digijärkkärin manuaalia. Ja olen ihan rakastunut! Hieno peli. Ihan tyydyttävä putki ja loistava salama. Extrana paketista löytyi vielä kameralaukku. Olen hemmoteltu...!

  Glögipannua ja vuoroin portviinipulloa vahtien menee tämäkin yö. Onneksi Joulu on vain kerran vuodessa... eihän tätä nautintoa kestäisi kamalan useasti!

  Äsken vetäisin toisen lämpimän ruuan. Ekalle päivälliselle vetäisin jalkaan tiukimmat mahdolliset farkut muistuttamaan jostain... sitten avasin liitingin ja unohdin kaiken kohtuullisuuteen viittavan. Se oli sellainen "hyvä yritys". Kehittäkää joku tuosta toimivampi konsepti...

  VastaaPoista
 2. Jees, Joulupäivä jo alkuillassa ja vieläkin saan hengailla pyjamahousuissa. Paidan vaihdoin sentään. Ja pyhähupparin.

  Macbook on niin sofistikoitunut peli tämmöiselle räppäkäpälälle että panin macin nukkumaan ja palasin vanhan acerin huomaan. Mutta vain toistaiseksi. Heti kun saan nettiyhteyden kunnolla toimimaan, siirryn omppuleiriin ja nykypeli siirtyy perillisten koneeksi.

  Kuvat on syytä siirtää Macciin. Voikohan sen tehdä ihan vaan usb-kaapelilla? Koneesta toiseen?

  Pakkanen lauhtuu ja pihalla on ihan kiva käppäillä. Jopa pyjamapöksyissä tarkenee kipaista huushollista toiseen.

  Perilliset ja Pupuosasto (nuoret rakastavaiset) touhuavat lyhtykynttilöiden sytyttelyssä, Iso-J ja teinipojat asentavat uutta telkkaa ja minä tungen vielä lisää marmeladipalleroita poskiini. Ällistyttävän monta vihreää kuugelia pystyy syömään... :-)

  Leppoisaa jatkoa sinullekin! Minä hinaan kohta bärsseni ruokapöydän ääreen *burp*

  VastaaPoista
 3. Pitihän mun mainita sekin, että eilen Jouluaterialla meitä istui 11 henkilöä + 1 koirakansalainen. Hyvin mahduttiin saman pöydän ääreen. Piiiitkä pöytä on kyllä ihana kapistus!

  VastaaPoista
 4. Tää kans alkaa opettelemaan sisäisen langattoman verkon pykäämistä. Uusi hp:n läppäri pitäis saada asennettua käyttökuntoon ja vieläpä nettiin. En ole edes virtoja uskaltanut laittaa päälle. Mutta hieno se on - ihan kaukosäädin ja telkkarinkin siitä saa näkyviin.

  Muuten vietän laiskaa päivään sitten vakavissani. Joulutoiveeni oli laiskoja päiviä ilman aikatalua ja lähtemisiä. Tavoittelen zen-tilaa..

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com