torstai 18. marraskuuta 2010

Torppa On the Road: Veturimiehet heiluttaa

Terveiset Imatralta. Intercityjuna lähti ajallaan ja kohti etelää mennään kohtuullisen vakaalla vauhdilla. Lunta pukkaa maahan asti ja onnittelin itseäni päätöksestä jättäytyä VR:n armoille. Olisi ollut harvinaisen tylsää ajella tuossa tuiskussa.

Kyllä huomasi, että edellisestä reissusta on aikaa. Vielä puolilta öin ihmettelin pakkaustekniikkaa ja hain soveliasta matkapakaasia. Ei ollut. Tänä aamuna piti hakea kaupasta uusi.
Älysin kuitenkin huomioida siirtymät terminaaleista toiseen, matkustusvälineestä toiseen ja muutkin reissussa mahdollisesti eteentulevat haasteet matkatavaroiden logistiikassa.

Nyt pitäisi olla homma kohtuullisen hyvin hanskassa. Pitäisi. Saas nähdä katsooko lentoyhtiö aiheelliseksi kommentoida massiivisia käsimatkatavoitani. Kameralaukku, läppäri ja käsiveska tungettuna samaan maailmaakiertäneeseen longchampiin vaatii avarakatseista lähtöselvitysvirkailijaa...
Sovelletaan sitten soveltuvin osin jos aihetta ilmenee.

Ällistyttävän näppärät nettiyhteydetkin näissä junissa on. Tai missä nyt sitten ovatkaan. Toimii kuitenkin ja tutustuin jo mm. ensimmäisiin tilitoimiston kuukausiraportteihin. Tämähän on ihan tehokasta ajankäyttöä.

Kotona oli ihanan hiljaista, lämmintä ja hämärää. Sinne on hyvä palata sunnuntai-iltana.
Matka jatkukoon, seuraava päivitys kenties läntisestä naapuristamme, takapajuisesta kuningaskunnasta nimeltään Ruotsi. Heja heja!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com