torstai 4. marraskuuta 2010

Hertan päivä


Tänään on Hertan päivä. Herttainen Hertta, Hjärta, pieni pullea köksänmaikka, nuorena nukkunut kissanpentu.... mitä sitten nimi kenellekin mieleen tuo. Toivottavasti positiivisia ajatuksia.

Nuhruisentuhruinen torstaipäivä, jossa sinällään ei mitään isompaa vikaa ole, mieltä piristäköön söpö pieni kääpiöakileijan kukka. Lajikkeen nimeä en muista mutta olkoon Hertanpäivän kukka.

Lämpimät onnittelut myös sinne Inkoon sumuihin jossa sumu vaihtunee juhlahumuksi kun Dani siirtyy täysi-ikäisten kerhoon!

Täti-ikäinen kaiholla muistelee kukkean nuoruutensa aikoja... mutta on kyllä oikein tyytyväinen nykytilaankin. Enää ei jaksaisi -eikä tarvitsekaan- tehdä kaikkia niitä isoja päätöksiä joita nuoremmilla vielä onkaan edessään. Olkoot tuulet suotuisat matkallesi ja vielä kerran, hyvää Syntymäpäivää!


Ja vielä tähän loppuun... nyt jos koskaan on aiheellista pläjäyttää vanha tuttumme, laamakevennys:

2 kommenttia:

 1. Hertan päivästä Nenäpäivään!
  Sinisen taivaan vilahtelu yhä ohenevan pilviverhon takaa piristi mieltä entisestään.

  Aamulla saatiin ihmetellä pelloilla marssivia mitälie tutkijoita, taitavat nyt tulkita erilaisten tassujen jälkiä... kunhan nyt eivät vain olisi mitään sudenhalaajia ja petoterapeutteja vaan ihan tolkun väkeä vaikka riistanhoitopiiristä.

  Meidän pelloille eivät kyllä hipit leiriään perusta, ainoa joka meidän mäellä hilluu on oman torpan väki ja kutsuvieraat ;-)

  Mukavaa perjantaita sinne ja tänne ja salafaneilleni... eletään ihmisiksi!

  VastaaPoista
 2. Laamanni vieköön ; ) Kylläpä Monsteri oli pieni. Nyt se on kasvanut aivan valtavasti, maanantaina jo 4 kk eli merkkipäivää pukkaa yhtenään.

  Tänään, 18 vuotta sitten meikätätsy vietti päivänsä Tammisaaressa. Aurinko paistoi kaunihisti ja iltapäivällä maailmaan pongahti suloinen tyttövauva.

  Edelleen tyttö on suloinen, aikuisuuteen siirtyvä nuori neito.

  Mihin nämä vuodet ovat menneet ?

  Ja Hjirnulle kiitos onnitteluista, menevät taatusti perille : )))

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com