lauantai 20. marraskuuta 2010

Torppa On the Road: Stureplan


Näissä kehitysmaissa maksavat asiakkaat ohjataan ostoksille näin vihjailevasti. Punaista mattoa ja koreita killukkeita seuraamalla pääsee eroon rahoistaan ja visakin liittyy laulukuoroon vallan vikkelään. Näitä Östermalmin yläluokkalaisia pitää näköjään opastaa kädestä pitäen jopa köyhtymiseen ;-)

Tämä päivä kävi ihan oikeasti työpäivästä. Ahersimme täydet 8 tuntia Stockholm Quality Outlet -alueella ja se kyllä tuntuu jo nyt jaloissakin. Tosin juuri nyt lepuutamme jo hotellissa tuttavallisesti vaakasuorassa.

 Hotellin alakerrassa Östermalmin after work party jatkaa jumputustaan, eivät reppanat osaa koteihinsa ilman tuhannen koomaa?

Huomenna komisari Beckin uutterat apulaiset jatkavat täydellisten ostososumien jahtaamista vielä muutaman tehokkaan tunnin ajan ja sitten siirrymmekin verovapaalle. Ainakin Canada Gooset pitää tsekata tällä puolen Itämerta. Ja ehkä pari muutakin juttua... jotain jää ensi kerrallekin. Jotain *huoh*


Tässä vielä Sergels Torgetin uuden ajan Lucia ja uruissahan hehkuu itse Julgubben... oi aikoja oi tapoja!

Huomenna merille, ohiiohei!

2 kommenttia:

 1. Kuvista ei ole havaittavissa lumen rippustakaan! Toivottavasti teillä meni sopivasti myös viihteelle...! Arkea ja puurtamista kun on näkösällä ihan lähitulevaisuudessa. Itsenäisyyspäivänä pieni hengähdys ennen joulua.

  Leppoisaa paluumatkaa!

  VastaaPoista
 2. Merimatkailu kunniaan! Pitäisi lähteä joulushoppailemaan sinne naapurimaahan itsekin, vaan missähän välissä sitä ehtis...? Tarttis olla toi mies mukana kun sen kanssa reissatessa on tietyt työsuhde-edut voimassa...;-) (eli siis ilmaiset laivamatkat - ja tietty mies maksamassa ne shoppailut)

  Terveiset myös Ypäjältä. Eilen katselin yli 10 valmennusta ja tänäänkin reilut viisi. Oli monenlaista ja montaa tyyliä, hevosia suht moneen makuun ja valmennusta oli muutenkin mielenkiintoista seurata. Itse ihan diggailin Markosta, oli tosiaan ratsastajan mukana jokaisen askeleen. Ja "omasta" ratsukostani sain olla erityisen ylpeä. Hemmetti että ovat hienoja!!! Samaa mieltä oli Markokin :-)

  Mukavaa merimatkaa teille! Tehkääpä vielä hyvät viimeiset matkahankinnat ja syökää hyvin. Ehkä pari viiniäkin mahtuu vielä mahaan...;-)

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com