maanantai 22. marraskuuta 2010

Borta bra

... men hemma bäst!! Absolout!

Laiva saapui satamaan aivan liian aikaisin, etenkin jos asiaa ajatellaan yöunten pituuden kannalta. Voin kertoa, että aamu oli ankea.

Hyvässä seurassa hyvän viinin äärellä merimatka sujui kuin itsestään ja tax-freessakin mellastettiin ihan ajatuksella.

Juna lähti takaisin Karjalaan aivan liian myöhään, etenkin jos asiaa ajatellaan odotusajan voinnin kannalta... Voin kertoa, että aika oli pitkä ja ankea.

Junassa sai kuitenkin rähjääntynyt reissulainen levätä, ylipullean trolleyn painaessa jalkaa ja väsymyksen silmäluomia. Huoh. Täällä oli massiivinen ilotulitus, ei suinkaan juhlitun sankarin kotiinpaluun kunniaksi vaan ihan raadollisesti hyvän Joulumyynnin Kick-startiksi.

Onhan se niin, että matkailu avartaa ja kunnon reissuseurassa hauskaakin piisaa. Syötiin hyvin, nähtiin paljon ja tehtiin todellisia kanonpris-hankintoja. Enkä ole eläissäni nähnyt monster-kokoluokan kassia mutta semmoisen Nemppa taiteili ulos Longchampin myymälästä. Olisi se kätevän kokoinen myyjäpoikakin mahtunut samaan paperikassiin!

Hyvä oli kulkijan päänsä kallistaa omaan tyynyyn ja kärvistellä tutussa kippurassa koiran, kissojen ja Iso-J:n välissä.

Nyt taas paluu arkeen ja täyttä hönkää kohti Joulun aktiviteetteja. Eikä tätä marraskuutakaan ole enää jäljellä kuin 8 päivää? Enää yksi maanantai. Näin se aika kuluu.

3 kommenttia:

 1. Reissu on siin onnistuneesti läpikäyty ja rauhallinen laskeutuminen Karjan kunnaille suoritettu!

  Taitaa olla viisainta Hirnakan ottaa piiitkät kauneusunet ja sitten jaksaa taas kohdata arjen haasteet!

  Pimeitä iltoja, leppoisia pikkupakkasia ja valkeaa maata - ja joulu lähestyy. Sinne joulun välipäiville olin merkannut itselleni loman! Sitä odotellessa.

  VastaaPoista
 2. Nemppa lensi kotiin Finncomin siivin ja oli ihanaa istahtaa nojatuoliin katsomaan Viidakkoperhettä ja sitten vetäytyä höyhensaarille. Eilinen ilta sujahti laiskoissa tunnelmissa ja unta piisasi tähän aamuun kolmen herätyksen siirron verran. Mutta matka oli superkiva, hyvän ja ainutlaatuisen ystävän kanssa aika sai siivet ja meillä oli niin mukavaa...Nyt sitten pyykkiä, töitä ja Mr. Delliä ja keskiviikkona vaihteeksi Finnairin sinivalkoisin siivin kohti Rovaniemeä. Voisinpa poiketa Joulupukkiakin morjestamassa, kaikki blogia lukevat muistakaapa olla kiltisti ja pitää hyvää huolta ystävistä ja läheisistä, niin kaksi kuin nelijalkaisista, Nemppa suuntaa siis Joulupukin maahan:) Hugs to Torppa

  VastaaPoista
 3. Kyllä vain, kotka on laskeutunut ja torpalla kaikki hyvin. Paitsi että vesipumppu kajahti vanhalta puolelta ja Äitikulta sai kirjaimellisesti juoksevan veden.

  Talvi kiristää otettaan, ihana kymmensenttinen lumikerros on jo maassa. Tänään taitaa tulla lisää lunta. Ihan kuinka vaan, kunhan ei sitä hirvittävää loskaa josta sain taas maistiaiset viime torstaina Vantaalla.

  Nemppa vieköön myös minun terveiseni Joulupukille. Vähäiset ovat toiveeni... ;-)

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com