maanantai 15. marraskuuta 2010

Marraskuun 3. maanantai


Säihkyvän upeaa Marraskuun kolmatta maanantaita!!!
Isät on nyt juhlittu ja omalleni lähetin lämpimiä ajatuksia sinne jonnekin.

Iso-J on jo matkalla Isolle Kirkolle ja meillä alkoi ihan perusarki. Veli Milton haki aamulla pikakännit eläinlääkäriltä, pätkä siemenjohdinta tunki itsensä ulos joten piti parsia parilla korjaustikillä. Toivottavasti nyt on riittävän riuskasti paikattu.

Kuvassa ei suinkaan ole Iso-J:n isänpäivälahja. Kunhan laitoin motivaatioksi itselleni. Asuntolainan lyhennyksen jälkeen tuommoiset autohommat ovat aina vain "parempien aikojen" juttuja. Enkä mie mesellä ehkä tohtisi muutenkaan kurvailla ;-)


Mikäli tämä viikko suinkin sujuu suunnitelmien mukaan, tässä olisi kolme duunipäivää ja sitten pienyrittäjä pakkaa reppunsa ja suuntaa kohti suurta maailmaa. Pitkästä aikaa! Ihan ei nyt GP-hevosten kanssa treffit osunut yksiin, ne tulevat Tukholmaan viikkoa myöhemmin kuin me. Mutta onhan siellä vähäisessä kuningaskunnassa toki muutakin tekemistä kuin hevosvoimia tsiigailla. Ehkä.


Voin kertoa, että tuo mese+vaunu -yhdistelmä oli ns. päräyttävä. Oikeasti. Huoh... *en ole kade en ole kade en ole... * Varmaan pitäisi olla joku kuorkkikortti että tuommoista saa vetää laillisesti. Tehtävälistaan on muuten taas kerran kirjailtu: hanki pikku-e. Muutaman vuoden olen hommaa ns. työstänyt ja kahdesti kuvissakin käynyt. Nyt olisi oikeasti jo korkea aika hoitaa homma kondikseen.

Kyllähän sitä kissan kiikuttaa lääkärille, mutta jos niitä hevosvoimia talouteen tulee sekä nelijalkaisina että nelipyöräisinä, olisi huojentavaa tietää, että niitä saa liikuteltua myös yhtä aikaa.

Noh, tälleensä tähän viikkoon. Hyvällä sykkeellä ja ilon kautta.
Täytyy korjata se ukonhattumoka tuosta edellisestä postauksesta, pahapahapaha. Ja tsekata mitä termi puolimetabolinen tarkoittaa... ;-)

Ja sitten keskittyä töihin. Onneksi nämä maanantait ovat vähän puolitehoisia muillekin kuin minulle.

9 kommenttia:

 1. Hauska yksityiskohta tuolta kävijämittarista, ameriikan raitillakin luetaan Hirnakan torppaa :-) Tai sitten joku teki anonymiteettikällin...

  VastaaPoista
 2. Olishan se ihan mahdollista että Ameriikan Oregon olis kuulolla :)

  Tää lähtis nyt tylsän, tylsän työpäivän jälkeen kattomaan olisko kotona jotain kivaa odottamassa. Hyvin, hyvin toiveikkaana :D

  VastaaPoista
 3. Mersu on äijien auto... munsta. Mutta kyllä tuommoisella kehtais siitä huolimatta ajaa :D

  Minä olen nauttinut vapaapäivästä siivoamalla maakellarin. Nyt vois roudata potut entisestä tallista putsattuun maakellariin. Tosin perunat eivät olleet inspiraation lähde, vaan puuvartisten pienet taimet, jotka laatikoissa odottivat pääsyä maakellarin suojiin.

  Mukavan leppoisa päivä, aavistuksn plussan puolella ja 10 cm lunta maassa. Ei edes tuule.

  Ruoanlaittoon pitäis alkaa. Helppoa, kun vain lämmittää eilisiä!

  VastaaPoista
 4. Olen samaa mieltä Titan kanssa liittyen Mersuun vaikka kannatankin saksalaisen autoteollisuuden tuotteita. Olen aikanaan vannonut kautta kiven ja kannon että en moiseen lankea mutta Mr. Bird minut moiseen hullutukseen taivutteli...ja turvallisesti olen ajellut ja tiedän Birdien hymyilevän siellä jossain. Bird varmaan hekottelee myös kananhoitohommien lomassa Miltoninkin ja Torpan eläinkunnan viime aikojen vaiherikkaille tapahtumille. Kun tulee sopiva hetki, aloitan Toivo-terrierin etsiskelyn. Kun kaikki osuu kohdilleen, saa Tita täältä asiakkaan. Nyt vihreää teetä, crm:ää...kodinhoitoa, kehitysmaamatkan suunnittelua ja unta. Marraskuun maanantaiksi ihan hyvä päivä.

  VastaaPoista
 5. Voi hyvä ihme kuitenniin. Minnuu ihan rinnasta ottaa. Sain nähkees selville mitä tuo kuvien mezeretti on maksanut... hintaluokka selviää vaikka nettiauto.com palstalta. Toi malli ja ne varusteet mitä siinä on, ei 60 donaa riitä. Eikä se perässä kulkeva dethleffikään mikään alamittainen ole :-)

  Eipä siinä mitään, maailman mukavin poikamies (!!) tuommoisen(kin) lelun ittelleen laittoi kun vähän perämettiä möi Tuusulan puolelta (lentokentän takaa) eikä vaimoakaan ole talousrahoja mankumassa.

  Mr. Bird taitaa tikahtua kohta nauruunsa, on semmoinen hulabaloo taas torpassa.

  Veli Milton ei ollenkaan ymmärrä, että toipilaskissan täytyy lepäillä kaikessa rauhassa. Ei, herra teräspalli (wannabe) kiitää hullun forssilla ympäri tupaa ja Veli Winston kirittää. Elli heittäytyy välillä kauhukaksikon eteen ja mylläkkähän on silloin siinä.

  Toivo-terrierin hakuun osallistun kaikin mahdollisin tukitoimenpitein! Annan aikani ja tietämykseni käyttöösi.

  Toivottavasti Titan pienet puuvartiset talvehtivat hyvin ja menestyksellä. Siellä on semmosia aartehia jotta! Teet kyllä jonkinsorttista historiaa noine kasvikokeiluinesi :-)

  Nyt laitan ison uunin pellit pienemmälle ja hiippailen petiin. Kirjalehtikissaläjä siellä jo odotteleekin.

  VastaaPoista
 6. Jaa että ranttu poikamies hyvillä lisävarusteilla liikkuu peräti vapaana? Ton TÄYTYY olla joku urbaanilegenda! Onko ihan heterokin?

  Ja kyllä - tänään sain valeakaasiat, piikkiaraliat ja mutkin eksotikit kellariin. Ja joku hemlokkisetti olis hakusella ensi kevääksi. Mutta kunhan nyt huhtikuuhun asti vedän rauhassa lonkkaa.

  Iloista jatkoa Torpalle ja muillekin lukijoille!

  VastaaPoista
 7. Tita, kyllä se mersumies on ihan pesunkestävä heterokin. Ja kaupanpäälle mahdottoman mukava herrasmies. Eikä oo urbaanilegenda hänkään...

  Mulla on menossa jo kolmas kierros aamukahvia enkä ole ollenkaan varma heräänkö näilläkään mukillisilla. Vatsa alkaa kohta kiertyä itsensä ympärille ja kurtistua kasaan, ei tykkää ei :-(

  Viime yönä ei levosta saati unesta voinut oikein puhua. Lähinnä aika meni hampaita kiristellessä ja erinäisiä häiriötekijöitä vaientaessa.

  Jos nyt mainitaan riehuvien kissojen taustamelun lisäksi karvakökäreitä oksenteleva koira ja omat yskänpuuskat sekä unissaan kävelevä tenava voi jo kuvitella yhteen yönseutuun ihan riittävästi aktiviteettia.

  Aamulla sitten olisi kyllä unta riittänyt.

  Tänään tuskin päivitystä tulee, kun en ole herännyt tähän päivään ollenkaan.

  Nyt tarvitaan sitä Positiivisen ajattelun voimaa!!!! *pskan liekit mä sanon*

  VastaaPoista
 8. Hei vaan sinnekin pitkästä aikaa :-)
  Meikäkin pitkään harkitsi tollaista ämmällää, mutta ihan vaan käytettynä. Ei olis ollut ihan pahan hintaista, ja ajattelin että vaikka se Mese vähän pappapeli onkin, niin kai sillä olisi kouluratsastuskisoihin traileri perässä kehdannut kuitenkin ajella. Vaan ei tullut Meseä kun taitaa tulla ihka ja upouusi pick up-tyylinen, viidelle rekisteröity eli kaksi penkkirivinen komeus meidän pihaan. Huomenna taitaa virallinen tilaus lähteä eteenpäin ja autoa sitten odotellaan ensi vuoden alkuun tänne meille pihalle. Pitkä on odottavan aika tunnetusti.
  Tänään on tullut huideltua akselilla Loviisa-Kotka. Meinasi iskeä kriisi kun juuri ennen meidän R:n ensimmäistä maajoukkuevalmennusta pamahti molemmista Könäreista toisen jalan vetoketju rikki. Eihän voi Markolle mennä näyttäytymään ilman saappaita... mutta onneksi entinen Viiskulman suutari vaikuttaa tätä nykyä Kotkassa ja hän pelastaa meidät pulasta korjaamalla bootsit torstaiksi. Pe-aamusta sitten aikaisin lähteekin karavaani kohti Ypäjää. Meikäläinen on nyt siis virallinen groomi, ja huoltotäti ja kurinpitäjä. Voisi huonomminkin olla.
  Että tällaista täällä. Teidän Ellin lähes identtinen mutta lyhytkarvaisempi ja miespuolinen kaksoiskappale tuolla juuri maukuu oven takana ja tassulla kohteliaasti koputtelee. Pitänee päästää sisään :-)

  VastaaPoista
 9. Liskojen yö Hirnakalla. Otan osaa - kehnosti nukuttu yö lyö leimansa seuraavaan päivään niin toiminnallisesti kuin kosmeettisestikin. Hermoston piukeuskin voi yllättää.

  Toivottavasti ensi yö suo levon kaikille uupuneille!

  Tulin itsekin melko vasta töistä ja olo on aika tattis. Mutta vielä mennään muutama tunti.

  Ellille pitää kyllä se sulho keväällä löytää...

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com