lauantai 13. marraskuuta 2010

Pappa betalar

Titan pellon ukon... EIKU... punahattuja

Kelpo äitinä kyyditsin tänään perilliset hevosurheiluvarusteita kaupitsevaan myyntiliikkeeseen.  Joku hätäisempi voisi kuvitella, että perilliset olisivat ns. villiintyneet tarjonnan äärellä ja halunneet about kaiken. Katin villat, mokomat saiturit selasivat tuotteita ja kelpuuttivat sovitukseen vain alemman hintasegmentin tuotteita. Itse himosin Kingslandin untuvatakkia mutten tohtinut sitä ostaa kun Visa olisi vingahtanut turhan äänekkäästi.

En valita. Poniratsastajilla on nyt molemmilla uudet byysat ja toisella harrastukseen suuniteltu toppapuku. Eikä todellakaan maksanut maltahia. Hanskat saatiin kaupan päälle, molemmille. Hieno homma.

Miljonäärin pinkki

Pyjamamarkkinoillakin piipahdin ja aina se miestenosastojen "värien ilotulitus" melkein masentaa. Harmaata, mustaa ja vähän pirteää beessiä sekä pastoraalista liilaa. Just joo. Mikä ihmeen Yli-Ankeuttaja on päättänyt, että vain mainitut "värit" sopivat miehille? Vieläkin iloitsen niistä Nalle W:n pinkeistä farkuista. Mutta ehkä niitä myydään vain miljonääreille? Ja kuninkaiden kavereille?

Toisaalla naapurimaan kuninkaan kaiffareiden pöksyt saattavat vähän tutista, muustakin syystä kuin sinisten pillereiden vaikutuksesta. Aika rumaa läppää Kalle SexStondesta :-/

Muutenkin vapaapäivä meni ns. Perheelle. Ja hyvin menikin. Mukavaa hengailla yhdessä kotona ja kaupungilla. Iso-J:han varmisti vapaapäiväni kipaisemalla puotiin apupojaksi ja jätti tuvan pöydälle tuoreen Karjalaisen ja täyden moccamasterillisen sumppia.

Hei me leikitään Länkkäreitä!

Pihasaunassa meillä olikin vuotuinen perhepoliittinen keskustelutilaisuus. Todettiin yhteisymmärryksessä, että välillä vtuttaa mutta muuten menee mukavasti. Päädyttiin kärvistelemään seuraavakin vuosi saman katon alla ja pinnistelemään yhteisen elämän eteen. Eihän tässä ole oikeastaan kuin hyvyys vikana.

Että ei meillä tule Daddy update -versiota ensi vuonnakaan. Mitä turhia. On tämä suurikulutuksinen ja isopäästöinen Iso-J jossa on omat buginsa, mutta niin ne on uusissakin. Eikä wanha jaksa enää uusia metkuja opetella.

Onnea Iso-J:lle ja kaikille muillekin Isille!
Torppa vaikenee Isänpäivän valmisteluihin ja palaa asiaan tuonnempana.

5 kommenttia:

 1. No niin... näyttö on nyt pyyhitty entisten räkäpärskeiden osalta....!

  Onnea vain kaikille isille, jotka tätä puolimetabolista päiväkirjaa lukevat. Erityiseti Iso-J:lle - tuolle maasterille (ei liity kahvinkeittimiin) joka on eräänlainen selkäranka tällekin blogille ihan siellä taustalla. Niinkös kunnon selkäranka on - taustalla. Sen ei kuitenkaan pidä antaa laskea libidoa, tuo taustailu siis...

  Sooooriii... kaksi viskiä onnistuneen lynkkausterapeutin arvosanan edessä sallittakoon. On sen eteen tehty ponnistuksia kuukausien mittaan!

  Laskematta isänpäivän kliimaksia, toteaisin että ekassa kuvassa on punahattuja - ei ukonhattuja. Johtakseni tästä viskihuuruisiin filosofioihin mietin, että ero ukon- ja puna- voi olla häälyvä. Jos ukolle antaa pari tilkkaa viskiä, niin siitä tuppaa tulemaan punaa. Sama ei tosin päde kasvikuntaan. Eli kuvassa on punahattuja (Echinacea purpurea)

  VastaaPoista
 2. Titalle onnea lymfaterapian diplomista, voisin joskus kipaista asiakkaaksi ihan mieluusti, tekisi taatusti hyvää ja yläselkäni arvostaisi kaikenmoista käsittelyä. Käyn toki Antto Pihtinäpillä säännöllisesti mutta pidemmät matkailusessiot vaativat veronsa. Anyway, onnea ja menestystä. Totean saman tosiasian kuin viikko sitten, kahden päivän viikonloppu ei riitä tai sitten olen vähän väsynyt... Katsoin tv:stä Päivikki Palosaarta ja oli muuten todella hyvä, itselleni aukeni muutama asia. Tapasin Päivikin ja Pekan joitakin vuosia sitten yhden viikonlopun aikana ja täytyy todeta että moni asia sai nyt oikean mittakaavan tuon dokkarin kautta. Anyway, menipä henkeväksi mutta ihana kömpiä nukkumaan ja aloittaa uusi viikko. Hugs!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Mervi!

  Hirnakka on juuttunut nyt isänpäivän viettoon ihan pohjia myöten :P Ja työviikko itse kullakin edessä. Mulla on kunnon loivennus - olen varannut huomisen vapaaksi. Loppuviikon painan menemään kuin eläin... mutta se ei ole kuin neljä päivää. Ja heti siihen perään kaksi päivää koulutusta. Ja siihen perään viisi päivää lisää töitä...

  Kivaa tämä matematiikka!

  Hyvää alkavaa viikkoa kaikille blogiin koukuttautuneille!

  VastaaPoista
 4. Hahaa Tita :-) Olet kyllä rentoutushetkesi ja viskisi ansainnut. Ja Nempalle suosittelen lämpimästi Tita Taikanäppiä Antto Pihtinäpin lisäksi.

  Nyt on tuo punainen ukonhattumokani korjattu. Kyllähän minä siis aivan varpisti tiesin että kyseessä on echinaea purpurea mutten saanut sitä näppikseltäni päkistettyä.

  Aina ei voi tehdä oikein, tulee muuten vaan priimaa!

  VastaaPoista
 5. ai niin, joku hätäisempi voisi tulkita tuosta länkkärikuvasta että meidän perhepoliittisia neuvotteluja käydään perinteisellä "last man standing" menetelmällä. No ei ja ei! Tuo kuva nyt vain oli jotenkin puhutteleva ja tässä yhteydessä en voinut vastustaa kiusausta.

  Minä ja kieroutunut huumorintajuni, koettakaa kestää!

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com