keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Dagen efter


Jäätyneiden astereiden viimeinen yritys pitää kiinni kesän liepeestä. Se meni jo.
Viime yönä talvimyrsky (vähäpätöinen puhuri) koristeli tienoot muutaman sentin lumipeitteellä. Just sen verran, että Veljet Vetelät irvistelivät ulkoillessaan. Ja torpan pitkäturkkisin otus, Elli, teki uukkarin ilmassa ja palasi tuvan lämpöön. Hytisten ja täristen (draamaqueen).

Nasse suhtautuu vieläkin varsin epäluuloisesti iltaulkoiluun ja pitää visusti huolen, ettei ulkoseuralainen luikahda tuvan fasiliteettien ääreen ilman koiraa.

Kesäyön ruusut Marraskuussa

Näin sitä sitten mennään, blogin allakka kääntyi uudelle vuodelle.

Nukuin viime yön julmetun huonosti, sen minkä nukuin. Päässä pyöri tuhat ja toinenkin turhaa asiaa ja uni karkasi kauas pois. Yöllä asiat saavat vähän turhankin valtavia mittasuhteita, kuten kaikki unettomat varmasti tietävät. Murheet tuntuvat musertavilta ja ilonaiheet kutistuvat surkean pieniksi papanoiksi. Jotkä lisäksi kierivät yön pimeydessä minne lie kaapin taa.

Mistähän niin paljon negatiivista energiaa voikaan kummuta?
Tökkiikö joku woodoonukkeen sukkapuikoilla vai mikä lienee?

Ja ne samat kesäyön ruusut kesäyössä

Hauskaa on luvassa myös ensi viikolle. Postipeku kiikutti hetki sitten matkaliput, heja Sverige här kommer VI!

Tänään ohjelmassa lukee laskujen maksutalkoiden lisäksi iltakävelylenkki ja komento mennä petiin heti lenkin jälkeen. Ehkä pääntuuletus auttaa ja unikin mahtuu kuuppaan.
Elän toivossa ja toivon parasta.

Noh, Marraskuu se vain porskuttaa eteenpäin, ollaan jo kymmenennessä päivässä menossaan.
Elä nätisti, heippa
*halihymiö*

4 kommenttia:

 1. Peeääs: Titalle luvassa niitä näitä kissanpäitä ja jokunen shotti Ellistä :-)

  VastaaPoista
 2. Voi Nasse, sinä pieni Kovan Onnen Rekkuli, ymmärrän kyllä että nyt petiin paiskaudutaan hyvissä ajoin. Loppu hyvin kaikki hyvin ja JT:llä on varmasti hiukan kalvava tunto sisimmässään, joten Nasse ottaa verot makkaran muodossa ja hyvä tilaisuus hankkia poniratsastajille...kaikkea tarpeellista ja ehkä vähän suunnitella tallin rakentamista ja monia muita hankkeita...heh:) *virnvirn* Nemppa hymyilee kuvainnollisesti partaansa. Jep, liput tuli- kehitysmaa, restaurang Capri och Outlet...here we come!!!!!!!

  VastaaPoista
 3. Voi taivas tuota kesäyön ruusut kuvaa! Se vain oli niin loisto-otos!

  Täällä sitä mietitään kiivaasti, että Nikon vai Canon. Ja makroputki päälle. Ajatteilin kirjoittaa Joulupukille...

  Lisää lunta tuli! Voi ihanuutta (varsinkin kun Maestro pukkasi lumityöt...) Maailma on pehmeän valkea - puhdasta pehmeyttä! Ja se ytimetkin hyytävä tuuli laantui. Vielä tovi pimenevää loppuvuotta, joulun jälkeen herää toivo keväästä ja sitte mennään taas hirveetä vauhtia kohti kesää.

  Niin - ja taas ollaan vuotta vanhempia.

  VastaaPoista
 4. Tita, jahtasin tänään Ellivetelää zuumilla ja ilman. Ellillä oli ns. bad hair day ja katti näytti yhtä ärjyltä kuin veljensä Jermu, se salamanaama. Mutta iltasella pukkaan kuvat koneelle.

  Oliko Titalla merkkipäivä? Vai tarkoitatko vuosin kulumista yleisesti *pohtii kiivaasti* ?

  Mie suosin canuunaan mutta nikoonilla lienee ihan yhtä uskolliset kannattajansa. Hyviä kuvia molemmilla saa, optiikkahan sen loppuviimeksi ratkaisee.

  Hingun ja vingun itsekin yhden uuden luupin perään. Oliskohan Joulupukki antelias??

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com