torstai 11. marraskuuta 2010

Puhelinliikennetiedote


En enää itsekään löydä sille aasinsillalle jonka mielessäni kyhäsin kun päädyin tuohon ylläkomeilevaan kuvaan. Ei liene syytäkään. Kuvassa on oikeasti wanha auto. Maitoauto vuodelta... ööh, jotain.

Liikennetiedotteita juu, puhelinliikennetiedote nyt tärkeimpänä.
Jatkossa kun rimpauttelette, puhelunne siirtyy toiseen numeroon. Ja kun minä langalla pelaan, numero on uusi, 050-alkuinen. Se vanha kunnon 040-numero on yhä käytössä ja pysyy jatkossakin omana, privaattinumeronani.

Sattuneesta syystä joudun kuitenkin huhtikuuhun saakka pitämään tyhmän siirtosysteemin päällä. Älkää siis missään nimessä poistako puhelimistanne vanhaa numeroani, se palaa takaisin sitten aikanaan. 050-numero jää duunihommille.

Menikö sekavaksi? Arvaas miten sekaisin olen itse näiden operaattorien välisten kiemuroiden ja koukeroiden kanssa? Pienen ihmisen protestini puhelinliikenneoperaattoria kohtaan astui voimaan kun tälläsin uuden sim-kortin luuriini.


Aamusta ehdin jo piipahtaa siemenpakkaamolla ja nyt on kanalanväen jyväsaatavuus turvattu ainakin loppuvuodeksi. Siellä mäkisillä kapeilla sivuteillä sivuluisussa liiraillessani päätin, että neliveto on paras veto ja semmoinen veto on hankittava.

Varhain tänä aamuna oli kutostiellä, melkolailla lähiseudulla, lipsahtanut auto jos toinenkin ojaan. Mukana oli myös turistibussi. Onneksi mitään isompaa hätää ei syntynyt vaikka katastrofin ainekset olivatkin kuulema valmiina. Keli oli paha vielä puolilta päivinkin. Toivottavasti ihmisillä on aikaa ja järkeä keskittyä ajamiseen eikä muihin "oheistoimintoihin". Ja toivottavasti löytyy  malttia höllätä kaasujalkaakin kelin edellyttämälle tasolle.Oli kyllä hieno autoilureissu tuolla upealla autovanhuksella! Tita vieköön terveiseni jos sinisen talon miehiä näkee. Ja kertoo myös Elliltä terveisiä. Ei ehkä kannata markkinoida Ellin nykysiä kissanpäiviä ja ehdottoman ulkoiluvastaista asennetta.

Palajamma toisella kerralla, nyt kannet kiinni ja hommiin!

2 kommenttia:

  1. Maitoauto on vuosimallia 1966. Ja koko kylä kuulee, kun Sisu starttaa käyntiin :D

    Ei vaihdu minun oma vuosikertani kuin vasta helmikuun lopuilla, olisi varmaan pitänyt kirjottaa että taas on uusi kasvukausi kierähtänyt finaaliin.

    Viikon hoitotyöt on nyt tehty. Huomenna lusin persiilläni lymfakurssilla. Ja yli huomenna kans. Voi ahteriparkaa... se ei ole tottunut istumiseen. Sentään isäinpäivä on vapaata. Tai vapaata... vispaan kermoja ja paistelen herkkuja. Ja tunnen itseni varmaan jälleen täysin palvelleeksi.

    VastaaPoista
  2. Huom! Tita, muista nyt tankata myös se "lasinpesuneste". Ettei käy niinkuin synttäriviikonloppuna, mustikkalonkeroako se oli??

    VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com