perjantai 9. huhtikuuta 2010

Sopivasti sekaisin


Sissos kun tämäkin päivä on suorastaan liitänyt. Torpan kellot ovat saletisti eri aikavyöhykkeellä kuin muualla maailmassa, täällä tunti tuntuu minuutilta.

Noh, tekevälle sattuu ja tapahtuu ja onpahan sitten jotain mitä vanhana kaiholla muistella. Nyt vain tuntuu niin monta asiaa tapahtuvan yhtäaikaa että ei oikein hahmota kaikkea.

Vaan lieneekö tuo tarpeellistakaan aina kaikkia elämän käänteitä tajuta. Pääasia on, että homma pysyy kuitenkin hanskassa ja hanskat hallussa.

Iso-J on matkalla kotiin ja kotkan oletettu laskeutumisaika on kutakuinkin tunnin kuluttua. Bastua on turhan aikaista vielä viritellä tulille, menee vain turhan kuumaksi. Ja tänään tarvitaan leppoisat löylyt, meillä on viikkopalaveri saunanlauteilla ja esityslistalla Iso Hankinta. Eli Projekti. Lienee liian läpinäkyvää hakea Gulffilta pakastekuivattu saunavasta... Valitettavasti omavaraisuusaste ei ole saunavastojen suhteen vielä lähellekään hyvällä tolalla.

Luotan Iso-J:n lempeen, rakkauteen ja huumorintajuun. Ja riskinsietokykyyn ;-)

Eilisestä Speedy-Hyenasta ei ole tänään näkynyt merkkiäkään. Wanhan sielun viisaudella ja tyyneydellä koira istuksi pihatiellä. Sateessa. Odotti arvetenkin, että lätäkkö ympärillään laajenee ja sulamisvesi kuljettaa koiran kohti uusia, huimia seikkailuja.

Ilmeisesti villahousut kastuivat ennen tulvanhuuhtomaa joten terrierin tarmolla hän pyrki mummolan ovesta sisään. Missä keksi, siellä Nasse. Ja tuo koirahan on onnellinen kun parrasta löytyy vakiomäärä pullanmuruja.

Huomenna alkaakin yläkerran remppaus pienimmästä makuuhuoneesta alkaen. Jahka näistä pintaviilauksista selvitään, toivottavasti ennen ulkotyökauden alkua, on torpan sisärempat toistaiseksi tehty. Keittiökaapistot, märkätilat ja vessa saavat vielä kelvata tuommoisenaan. Ehtaa kasariretroa ;-)

Pihahommien ohella intressit lampolan muodonmuutoksen suhteen kohoavat potenssiin tuhat. Onneksi ei ole vielä minkään valtakunnan kiire. Hosumalla ei hyvä tule.

Ja näin sitä sitten siirrytäänkin viettämään perjantai-iltaa. Vietä viisaasti sinäkin.
Laitoin muuten tuohon profiilitietoihin sähköpostiosoitteen. Sitä kautta saa laittaa privaattia meiliä. Sarika voi laittaa kommenttinsa sitä kautta, tuo kommenttiruutu ei todellakaan aina toimi. So sorry :-/

Sillälailla, moi!

4 kommenttia:

 1. Oi oi... kyllä jännitys tiivistyy sähköisesti torpan saunan tietämille... luulis Ison-J:n persusta jotenkin polttelevan... eikä se ole päälle jäänyt istuimenlämmitin :P

  Jään jännityksellä odottamaan...!

  VastaaPoista
 2. *GNNNNH* menköön ihan keskenään saunaan palaveeraamaan. Tuommoinen myrkkyperse jos reissusta kotiutuu niin saa jäädä muiden riesaksi :-/ Oi miksi oi miksi...?!

  VastaaPoista
 3. Jahas... nyt ei vain osunut kohdalleen ponnistus puolin eikä toisin. Nukkukaa yönne ja ottakaa huomenna uusiksi. Silloin on taas kevät pitemmällä, piipat kasvaneet ja linnut laulavat. Ja levännyt rauha maassa.

  Keskusteluillekin on "oma aikansa". Eräs taiteen laji löytää joskus se oikea hetki.

  VastaaPoista
 4. Juu väärä aika kuukaudesta, ilmeisesti ;-)
  Mutta tänään näyttää paljon lupaavammalta.

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com