torstai 25. helmikuuta 2010

Tre Kronor är cirka 30 cent

Aamukooma ei hellitä, ei vaikka kuinka juhlamokalla yrittäisin re-bootata itseäni käyntiin. Onneksi tälle päivälle ei ole (ainakaan toistaiseksi) mitään isompaa aktiviteettia, ainakaan sellaista että pitäisi olla tietyllä kellonlyömällä tietyssä paikassa. Kunhan on ruoka-aikaan kotona.

Lumien pudottelu olisi ihan näiden päivien aktiviteetti, mutta putoilkoot katoilta miehet, turvallisuushakuisena ihmisenä en lähde kekkaloimaan yläilmoihin. Riittää että leijun siellä harva se päivä :-)

Jääkiekkojoukkue pelaa taas hyvällä tatsilla, omalla tasollaan omaa peliään. Just niinkuin pitääkin. Ja kyllä kieltämättä iloitsin kun Slovakia romutti taas vähän tilastoja ja passitti Hannu Hanhet taustakuoroon. Saihan trekronor sen mitä kisoista halusi, voitti Suomen.

Enkä minä ymmärrä mitä ne itkee mitalitavoitteen perään. Jos ja kun lätkämitskut tulee, niitähän ropisee kerralla koko joukkueelle ja se on hurjasti enemmän kuin alkuperäinen 12-15 mitskun tavoite. Eller hur?

Säätila torpalla on mitä talvisin. Pakkasta -15, tuulee joltain uudelta suunnalta, mutta purevasti. Taivas on selkeä ja auringostakin on näköhavainto. Kevyttä pakkaslunta ripottelee koristeeksi.

Nyt voisin tehdä Titamaisen silmänkääntötempun ja nollata tämän aamupäivän. Katsotaan sitten puolilta päivin maailmaa uusin, levännein silmin.

Ja on muuten niin hyvä suunnitelma että toteutan sen heti. Reipasta päivää teille muille, minä hautaudun nyt torkkupeiton uumeniin. Hetkeksi vain....

7 kommenttia:

 1. Huomenta Hirnakka, jokos kisastudiossa on herätty : ))

  Täällä on hiihtolomalaisten toiviokeli, -4 tai jotain ja arska aurinkoinen kaivautui pilven takaa mollottamaan siniselle taivaalle.

  Kyllä nyt kelpaa ulkoilla.

  Ja jos Suami-poijjaat jostain käsittämättömästä syystä solahtavat loppupeleihin, niin katsottavahan se matchi on. Yksi ottelu vielä ennen sitä.

  Nyt jo jänskättää ; ))

  Ja Bildtille vaan "Hej og adjö". Mokomakin.

  VastaaPoista
 2. Juu, kisastudiossa oli itse asiassa niin mukavat oltavat että nukahdin oikeasti *oops*

  Ryhtiliike on kuitenkin saanut aikaan sen, että on mm. iso padallinen lihankimpaleita ja juureksia (ja yrttejä & erinäisiä sipuleita) odottamassa hiilloksen tasaantumista ja uuniin pääsyä.

  Ööh, miksei Suomileijonat olisi loppugeimeissä? Tuli mitalia tai ei, loppukahinoissa ovat. Ja sehän nyt on minimitavoite.

  Bildt on niin nihkeä setä *gnnnh* Jonninjoutava rätkyttäjä. Kruunun kurssikin on aika surkea ;-)

  Pudikseen myötätuntoiset terkut. Kauppiaan osa ei ole helppo ja välillä meno on kuin basaarissa :-(

  VastaaPoista
 3. Soon viisautta kun osaa levätä silloin kun voi. Huolimatta mikä aika päivästä on. Tällä sitä täällä mennään, yökyöpeleiden maassa. Kaikki moraali on haudattu jo vuosia sitten. Vaikka elämme agraarikulttuurin keskellä, niin emme noudata perikristillistä viideltä ylös ja ysiltä nukkumaan periaatetta.

  Olen salaa kapinallinen. Mulla on niittivyökin, mutta puseron helman alla pillossa. Ja bootsit. Wannabiisamthin.... eikäkö elämäntapaintiaani.

  Ja jooga teki taas niin hyvää. Monta viikoa menikin tässä asia välistä jättäen milloin minkäkin tekosyyn johdosta. Onneksi sai taas niskalenkin itsestään.

  Hypin takaisin powerpoint esityksen kimppuun. Alan päästä kuusalle sen perustoiminnoista, nyt alkaa olla aika opetella kikkoja.

  Periksi ei anneta. Millään sektorilla. Tämän kun suomalaiset urheilijatkin ottaisiva otsaluunsa taakse..

  VastaaPoista
 4. Hyi hemmetti, puistattaa ajatuskin powerpointista *brrrrr* -mulla ei ole ensimmäistäkään hohdokasta pp-esitystä plakkarissa. Ihan tylsää kuraa vain.

  Ja on kyllä ihan tylsää kuraa tuo naisten viestikin. Ei Vipellä suksi luista, eikä kyllä muillakaan suomittarilla. Kivasti tuolla Japanian hiihtäjän takana. Vaikeimman kautta, onneksi on kaksi legiä jäljellä, ihmeiden tekoon.

  Hihittelin aikani Titan niittivyötunnustukselle. Rohkenisinko hankkia itselleni liekkipikkarit?

  Nasse sai tuliaisia, keltaisen plyymi-höyhenreunakoristeisen villapaidan jossa lukee paljettisydämessä Love. Siis eniten Brüno-kamaa ikinä :-)

  Aamulla kampaajalle värinkirkastukseen ja illalla lähdetään ajamaan Jyväskylään. Ysiltä pitää olla hotellin telkkarin ääressä. Kunhan vain en menisi kappeliin hurmoslasit päässä...

  VastaaPoista
 5. Okei, ihmeitä tapahtuu. Ottivat pronssia koskapa yhdellä hiihtäjällä oli asenne kunnossa. Onneksi. Hieno homma!

  VastaaPoista
 6. Ja naisten lätkän jälkeen tää lähtis nukkumaan. Huomenna on pitkä päivä.
  En jaksa odotella yhdistetyn hiihtoja. Ei jotenkin jaksa yhtään yksilö"suoritusta" tänään.

  VastaaPoista
 7. Lue toisaalta loistava vetoni syntymäpäivälahjasta!

  Ja onnitteluja saa sataa lauantaina. Puoliväli ysikymppiä täyttyy. Tooooooosi juhlavaa. Voi pärse....

  Mikä täs on vikana, kun sielu ei vanhane yhdes kropan kans?

  Joku viisas vastatkoon!

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com