keskiviikko 21. maaliskuuta 2018

Kevään uutuusmuotiaPikkukoira sai kevään kunniaksi upouudet henkselit eli valjaat. Kuka sitä nyt ikivanhassa kaulapannassa tepastelee kun hienoja supersankarikuosillisia valjaitakin on saatavana?

Suurin ja ainoa ongelma meillä oli valinnanvaikeus. Mutta onhan se niin, että vain nämä ovat Peetulle ainoat oikeat. Koska malli on käännettävä, pyhänä voidaan pukeutua punaiseen.

Tutustu ja ihastu! www.dukier.com

Peetu lähettää kaikille ihailijoilleen terveisiä ja näyttää vähän poseerauksen mallia, helppohan se on kun ei tarvitse lumessa ja pakkasessa kärvistellä.

8 kommenttia:

 1. Onpas suloinen koiruus ja hienot uudet valjaat! Hauska idea, että ne voi kääntää ja näin ollen vaihtaa väriä tilanteen mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Peetu on aurinkorannikon eläkeläisiä ;-)
   Minäkin tykkäsin tuosta käännettävyydestä. Ovat kuuleman mukaan myös erittäin hengittävät, kevyet ja laadukkaasti tehdyt. Ilmeisen hyvä ostos.

   Poista
 2. Naperokangasta! Miten Peetun miehisyys kestää? Iloa lomasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jösses! Tuotahan en tullut ajatelleeksikaan, että naperokangasta. Toisaalta espanjassa miehet käyttävät värejä yllättävän rohkeasti, kyllä Peetun miehisyys keltaisen ja superherot kestää. Täällä kylän tyttökoirien polvet notkahtaa jahka äijä saapuu raitille tepastelemaan.

   Poista
 3. Huippu tyylikkäät, lähetinkin eilen Petsalle ja Omistajattarelle viestin onnistuneesta valinnasta - ei niitä donitseja! Toukokuussa, jos kaikki suunnitelmat natsaa kutsun parivaljakon Paseo Maritimo de Marbella-vierailulle ja tepsuttelemme sitten Appelsiinipuuaukiolle cava-lasilliselle. Tosin en tiedä salliikko rakas Fuerte nelijalkaisten ystävien vierailut. Täällä sataa vaihteeksi lunta ja webex-kokouskin ( 4 h huoh...) odottaaa. Urheiluvamma paranee mainiosti, illalla aion sulloa sen treenitrikoisiin ja suunnata taas spinning-saliin. @Tita, kiitos tsempeistä, kauniita kevät(talven) päiviä; kurkistelen blogistasi Riekon kuulumisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat kuulema oikein mukavatkin. Peetu tosin heittäytyi oitis selälleen ja hankautui mattoon, niin se tekee kyllä ilman valjaitakin. Kaksikko varmasti mielellään visiteeraa Marbellassa.

   Täällä sitä 'nautitaan' winter wonderlandista edelleen. Minä olen jo kurkkuani myöten täynnä tätä lumisadetta.

   Poista
 4. Onpas komea Peetu uusissa valjaissa! Tykkään valjaista paljon enemmän kuin siitä kauheasta pannasta. Tyttären ihanainen Nappi tarvitsisi tuollaisen ainakin silloin me kaksin ulkoillaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valjaat ovat toki anatomisesti mukavammat kuin yksi painopiste kurkussa, uskoisin. Pitää melkeinpä tilata Leffellekin omat valjaat.

   Peetu kiittää, komia on aina komia!

   Poista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com