tiistai 28. marraskuuta 2017

Sinivalkoinen haaste


 
 
 Tätä kaikkea on minun Suomeni, sinivalkoista. Puhdasta, raikasta, turvallista.

Haluaisin kuvin kertomaan omasta sinivalkoisesta Suomestaan Heidin, Sirkun ja Ässän.

---


Toveri Tita Unelmia ruusuista -blogista haastoi minut tähän Suomi 100 -haasteeseen jonka aloitti Tiiu Puutarhahetki -blogista, kiitos molemmille.

Haasteen säännöt:
- kerro postauksessasi, kuka haasteen aloitti Tiiu/Puutarhahetki
- tee postaus, jossa sininen ja valkoinen ovat pääroolissa
- haasta kolme tai useampi blogiystäväsi mukaan
- käy kirjoittamassa postauksesi www-osoite Puutarhahetki - Suurien unelmien puutarha -blogin Sinivalkoista-haaste -postauksen kommenttikenttään

Voit osallistua haasteeseen myös Instagramissa. Merkitse kuvasi silloin #sinivalkoista_haaste ja @puutarhahetki , jotta löydän ne.

13 kommenttia:

 1. Kyllä oli kauniita kuvia ja ei kait parempia tähän aiheeseen sopivia ole. Nuo tummansiniset, talviset ilta?maisemat ovat niitä jotka mun mielestä kuvaavat meitä suomalaisia kaikista parhaiten koska ne ovat jollain tapaa niin melankolisia kuin vain voi olla.
  Kiitos - näitä oli ilo katsella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä ja kiitos kiitoksista. Joskus on näköjään joku kuva onnistunutkin, tuo on hieno väriyhdistelmä.

   Poista
 2. Voi, miten uskomattoman hienoja kuvia olit löytänyt tähän haasteeseen! Kiitos, että osallistuit!<3 Lisäsin postauksesti linkin haasteeseen vastanneiden listalle blogiini. Hyvää marraskuun loppua ja mukavaa joulunodotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiiu, oli kiva selata kuvia läpi ja palata menneisiin vuosiin.

   Poista
 3. Jopas oli juhlava kavalkadi kuvia - kaikki niin tunnelmallisia. Piti kahtua kahteen kertaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tita, haastekapulan heittäjä <3

   Minä vaan mietin, että näistäkin kuvista näkee miten ennen kesät oli aurinkoisia ja talvet lumisia. Toista se on nyt ainaisessa vesisateessa.

   Poista
  2. Muista samalla hillittömät pakkastalvet 80-luvulla, kuumat poutakesät kuivuudessa 2000-luvulla ja nyt muutamat kylmät sadekesät peräkkäin. Näitä vain tulee putkessa joitakin. Toivotaan, että nähdään taas oikeat lumtalvet ja lämpimät ynnä aurinkoiset kesät. Talvet on olleet helpompia näinä kolmena susikurjana vuotena, mutta kesät on vastaavasti ns. kusseet kintuilleen kirjaimellisesti. Olisko muutoksen aika taas?

   Poista
  3. Joo, muistan !! Nyt on tullut putkessa pelkkää kuraa niskaan säistä puhuttaessa, olisi muutoksen aika tosiaan! Vaikka Torppa onkin kummulla, tämäkin nyppylä muuttuu pian suoksi ainaisten sateiden takia. Tänään tulee vaihtelun vuoksi sade lumena, onhan sekin alku.

   Poista
 4. Siis nyttenhän mä hokasin, että kuvien pitää olla sinivalkoisia... ääk!! Mun päässäni tämä ensilukemalla kääntyi niin että sinivalkoinen = suomalainen... Eihän mulla ole sinivalkoisia kuvia tai en ainakaan usko... Pitää tonkia arkistoja, sillä usko tai älä ystäväni, haluan vastata tähän haasteeseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä sinä <3 Hoida homma kotiin.

   Poista
  2. Juu, eihän siinä mennyt kuin kaksi viikkoa, että sain aikaiseksi! :D Mutta nyt se on tehty, omalla tyylilläni tyylittömästi. ;)

   Poista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com