lauantai 2. tammikuuta 2016

Onko nyt lauantai?

Kenttämies Leffe
No onhan nyt lauantai, onhan?
Ihan menen sekaisin näistä pyhistä ja päivistä ja kun kaupatkin ovat nykyisin auki miten sattuu, ei vanha enää pysy rattailla.

Tänään oli onneksi apteekki auki, kävi pieni laskuvirhe Lyrican kanssa ja pillerit loppuivat uudenvuodenaattona. Eilen ei kertakaikkiaan jaksanut liikahtaa kaupunkiin päivystävään apteekkiin joten tänään olin jotakuinkin aivokuollut. Unohdin apteekkiin pankkikorttini jonka Iso-J joutui sitten marketista takaisinkurvaten hakemaan. Minulla ei ole suoraan sanoen juurikaan muistikuvaa koko apteekkireissusta, muistona on päädystä aukipurrun näköinen paketti ja se, että yritin saada apteekin vesiautomaatista vesitilkkaa irti. Ilmeisesti siinäkin onnistuin, koska olo helpotti melko pian.

Kipu on muuttunut. Nyt kun oli turha tauko lääkityksessä, tuntui kuin kivikova koura olisi puristanut niskaa, samalla koko oikea puoli kasvoista oli yhtä kihelmöintiä ja ihonalaista kutinaa. Melkein teki mieli pyytää kurvaamaan sairaalanmäelle. Tuli taas todettua, että vain otettu lääke auttaa. Ilmeisesti voisin vieläkin nostaa päiväannosta, mutta koska tässä on enää jokunen viikko aikaa kunnes lääkäri ottaa yhteyttä, en lähde omin päin mitään muuttamaan.



Näillä verenpaineilla ei ehkä pitäisi katsoa näin jänniä telkkariohjelmia, mutta hyvinhän se trilleri päättyi. Se mistä tykkään, on tuo junnuleijonien ketään pelkäämätön asenne. Jokainen matsi lähdetään voittamaan eikä menneisyyden haamut roiku gorillana niskassa. Nyt siellä roikkuu takajeejee.

Minulla roikkuu vähän huono omatunto niskassa, pitäisi kai vähitellen katsastaa kuntosalin jumppatarjontaa ja tehdä hyviä päätöksiä vapaapainopuolella. Eli valita rohkeasti vähän isommat puntit. Minä niin inhoan vipunostoja, mutta kun niillä tehty työ palkitaan niin ihanasti möyhennetyin lihaksin niin pakkohan se on uskaltaa.

Tänään en nosta mitään, korkeintaan jäätelöpurkin pakkasesta. Se olkoon tämän vuoden ensimmäinen ja toistaiseksi viimeinen. Toki jos ns. huutava pula iskee, on jätskiterapia aivan oikeutettua. Pitää kuunnella itseään ja mahdollista jäätelön kutsua myös.

Hauskaa illanjatkoa, missä lienetkin!
Tähän loppuun vielä kysymys, onko tässä jotain outoa? Minä lähetin kuvat repun myyjälle ja odottelen vastausta. Minusta tuo solki on vähän väärin päin. Vai onko??


PeeÄäss:
Säätiedotus; pakkasta oli, enimmillään -16°, yöllä varmasti vielä enemmän. Ratsastustunti peruttiin pakkasen takia mutta ehkä se onnistuu huomenna. Lunta ei ole satanut senttiäkään, ihan on vain koristeeksi vähäsen maassa. Äsken kun taapersin iltatallista kotiin, tuntui paljon lauhemmalta. Ehkä sää todella nyt hieman lauhtuu ja saadaan kasveja suojaavaa lumipeitettä edes pikkuisen.
Puita on saanut kärrätä tupaan ihan urakalla, Torppa lämpenee hitaasti.



10 kommenttia:

  1. Hyvää uutta vuotta Torpalle. Ihan samaa kyselin tänhään mieki ko jääkaapissa olit suurin piirtein porkkanoita, tuorejuustoa ja valo ja kauphaan piti lähteä.

    Onneksi sait lääkheet. Ja on se solki väärin päin.

    Täällä olisi suotavaa olla kova kirjoitus ja pakkaussavotta. Kirjoitanhan mie, mutta ko mie kirjoitan jottain semmoista, mitä pitäs tehä vasta maaliskuussa ja pakkaussavotta on lähinnä tavaroiden ulkoistamista ystäville...ei tällä vauhila muuteta mihinkhään.

    OP

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaahas, sitä on sukhuloitu laphiin saakka kun on tarttunna ylimääräishtä hoota mukhan.

      Inspiraatiota pakkaukseen, khyllä se vielä tulee, vaikka sitten viimeisellä minuutilla.

      Vielä yksi jämäviikko jolloin kaupat ovat auki tai kiinni. Ihan kiva viikko kyllä, pari arkea jaksaa kun sitten on taas lepopäivä.

      Solkimysteeri alkaa selvitä, odottelen repun myyjän kommenttia sähköpostiin.

      Poista
  2. Voi Leif, *lakkauden lähettiläs*, olet sievä kuin tikkukaramelli. Joskin Nemppalassa hymyilyttää muutama ei niin tarkka lähestymisyritys...ehkä niille jarrusukille olisi käyttöä! Torpalle mukavan sunnuntain toivotukset kaikille! Suomen peli oli huikea ja Meikäläiselle melkein liikaa...huhhuh. Maamme-laulu on huikea. Hope we will see soon again!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muistathan näillä pakkasilla kytkeä ratinlämmittimen, se on niin ihanan ylellinen.

      Leffe liehuu pakkasessa, ihan höhlänä pomppii lumessa. Ja tekee virhearvioita tauotta, aina se on kyljellään tai nokallaan.

      Poista
  3. Jessus sentään. Kehotan nyt kuitenkin jättämään ne isommista painoista haaveilut siihen asti kunnes oot taas iskussa ja ne lääkkeet...vaikka minkäs sitä vahingolle voi mutta oikein hirvittää koska mä pystyn omien kokemuksieni kautta aavistelemaan minkälaiset fiilikset sulla on ollut.

    Rauhallista sunnuntaita, meillä täällä meni pakkanen hieman persiilleen sillä eilisistä lukemista on tultu tasan puolet alaspäin ja nyt mittari näyttää -6:tta astetta. Hentoa pakkaskelin sadetta mutta vain tosi hentoa sillä maa ei ole edes peittynyt kunnolla. Säätieto lupas että pakkanen kiristyy lumisateen loputtua ja saas nähdä tuleeko ne luvatut hirmupakkaset nyt vai jäävätkö vain henkäykseksi.

    Torpalle ja koiruuksille terveisiä!
    No, niille kattiloisille myös :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt alkaa taas lääkepitoisuus palaamaan normaaliksi joten olokin helpottaa. Ulkona tosin on niin pirullinen viima, että olen kuin Southparkin Kenny, hupparin huppu kurottu tiukasti kiinni. Onneksi kukaan ei ole vielä huutanut OMG they killed Kenny!

      Huppu siis suojaa naamaa viimalta ja silti tuntuu, että järki sumenee kun miljoona pientä neulaa hakkaa kasvoja.

      Meillä alkoi pieni remontti, pari ovenkarmia maalataan valkeiksi ja tietysti homma poikii monta uutta remppaa, listat nyt ainakin menivät uusiksi.

      Tiistaina vasta katselen puntteja sillä silmällä, jos sinne mahtuu sekaan.

      Koerat kiittävät ja lupaan sen esittelyn ihan pian.

      Poista
    2. Hyvä hyvä koska mun piti tiedustella sitä tuossa aiemmassa kommassanikin tuon Leffen kuvan takia.

      Poista
    3. Juu, homma on jo alulla. Leffellä on 1-vuotissynttärit 9.1. ja silloin viimeistään pitää esitellä.

      Poista
  4. Voi tuota Leffeä, niin pehmolelun näköinen?!?

    Jääkiekosta en sano mitään, en koskaan katso moista mustan lätkän perässä luistelua :) Mutta tuo solki on selvästikin väärin päin.

    Painoista ja kuntosalista, noh, taas se omatunto jotain yrittää. Ei kai nyt vielä, Loppiainen tulee ja ja ...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lefa on kuin pehmolelu, yhtä älykäskin.
      Mutta ehdottomasti halinalle, kaikkien liehuva lakastaja :D

      Kuntosalit ovat muutaman viikon kuin markkinatori, viimeistään talvilomalla rauhoittuu normaaliksi. Ja sitten tietysti kohta alkaa rantakuntoon projektit. Muutaman vuodenkierron olen salielämää ja sen kiertokulkua jo nähnyt. Kaikkein hienointa on nähdä joku tyyppi joka todella kehittyy ja edistyy tavoitteessaan. Yhden kolmivuorotyötä tekevän yh-äidin elämänmuutosta olen sivusta saanut seurata ja se on vaan niin hienoa.

      Onneksi on loppiainen, kaksi terveellisen elämän aamua kerrallaan riittää ;-)

      Poista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com