perjantai 1. tammikuuta 2016

Susirajan pelastajat 2016

Siinä se on!

Hahhhaaa, kuinka monta turhautunutta sivun päivitystä täällä on tänään käyty klikkaamassa. Ihan kiusallani vetkutin. 
No ei vaiskaan. Unohdin ihan tyystin kun oli niin kivat päivät tässä vuoden vaihteen tienoossa.
Mutta aloitetaan nyt, tässä on Herra Nuoriherra Tammikuu.  Kyllä on hyvä vanheta Susirajalla kun pelastuslaitos on hyvässä kunnossa ja valmiina lähtöön. Harvoinhan sinne 112:een iloisissa asioissa soitellaan mutta koskaanhan ei voi tietää minkänäköistä  pelastajaa sieltä kömpii hädässä rimpuilevaa auttamaan.

Ja hyvällä asialla ovat nämä kalenteripojat, kalenterin tuotto meni johonkin yhteishyvään asiaan joten ilolla vaatimattoman korteni kekoon kannoin. Eikä sovi unohtaa miten montaa ihmistä nämä kuukauden ensimmäisen päivän kuvat ilahduttavat.

Nuori polvi hyvässä nousussa

Vuosi vaihtui mukavasti. Nemppakuoma kurvasi kaupunkiin ja treffit tehtiin sen paikallisen ison autokaupan kalliimmalle kulmalle. Jätän nyt osan vaiheista kertomatta ja kuvatkin on kameralla mutta muutama vannottu asia tuli Nempallakin nyt kumotuksi. Muistaakseni ne olivat tälläkertaa nämä:
1) ei enää ikinä asioi ko. autoliikkeessä (koska leijonalogoisen auton huolto ei toimi missään kaupungissa)
2) ikinä ei itselleen pitkäperäistä autoa osta, sedan sen kuulema olla pitää.
3) automaattivaihteisto on täysin no-no.
Kaikki vannomukset on nyt unohdettu, kaupat teki nätistä ärjyn punaisesta touringista jossa on automaatti ja kukapa muu kaupat saikaan kun paikallinen L:llä alkava yhtiö. Myyjä oli ja on edelleen hyvä perhetuttumme.

Onnea siis vielä kerran uudelle autolle ja tietenkin turvallisia kilometrejä!
Omalla vaatimattomalla panoksellani pidin lyhyen oppimäärän automaattivaihteisella autolla ajamisen iloihin (koeajolla) ja ohjeistin myös muutaman aikaasäästävän oikoreitin pikkuisen kaupunkimme pahimpiin sumppuihin. Sukkelan ajon kursseja saatavilla jatkossakin.

Maljoja monelle tärkeälle

Illalla kohoteltiin maljoja loppuvalle vuodelle, ystävyydelle, uudelle vuodelle, uusille autoille ja monelle muulle.
Pitkästä aikaa valettiin tinaa. Rahaa tuntuu tulevan kuin rännistä joten oikein levollisin mielin tässä uutta vuotta aloittelen. Tosin pitää kai sitä vähän yrittää rimpuilla ansioiden eteen muutenkin, pelkällä tinarahalla ei taideta asuntolainoja kummoisesti maksella.

Mukavaa ja leppoisaa viikonvaihdetta, missä lienetkin!

Nyt otti köyhyys kolmiloikkaa, tina lupasi!14 kommenttia:

 1. Tuo poikanen on ollut jonkun teräväkyntisen naaraan käsittelyssä ennen kuvaa :D Mutta nätti nuorukainen, tosin moitin työasujen housujen istuvuutta. Jäi tuolta gluteus-osastolta paljon arvauksen varaan!

  Kuohuviini meilläkin korkattiin, mutta tinoja ei uskallettu valaa. Jos vuosi 2016 menee edellisen ratoja, niin en tosiaankaan halua etukäteen edes arvailla. Rohkein teko on kohdata jokainen päivä ajallaan.

  Se kuohuviini oli muuten helmikuussa merkkipäivälahjaksi saatu. Oli aika poistaa se jääkaapista. Hyvää oli, mikä on poikkeukselista kuohujuomien sarjassa.

  Nempalle onnea uudesta menopelistä! Olkoon kilometrinne turvalliset ja miellyttävät!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuvauksesta kertovassa lehtijutussa mainittiin, että pojat olivat vähän käyttäneet mielikuvitusta 'meikkauksessa' joten ehkäpä tuo hurskas nuorukainen on säästynyt jonkun puuman kynsiltä ja ihan on vaan maskeerattu.

   Vuosi 2016 EI voi olla kenelläkään pahempi kuin mitä edeltäjänsä oli. Nih.

   Poista
 2. Kiitos Kuomalle alias liikenneopettaja Hirnakalle ripeän ajon koulutuksesta ja koko huikeasta visiitistä! Tita, kiitos, turvallisia kilometrejä on toivelistalla. Kaksi kertaa kahden viikon sisään lähelle herra Hirvi ja matkalla Torpalle kolmion takaa vähän vanhemmalla ajopelillä suoraan eteen hätkähdytti siinä määrin että halusin toivottavasti turvallisen kulkupelin. Kotimatkalla seisottiin Hankasalmella pahan onnettomuuden jälkiselvittelyjen takia ja se aina pysäyttää ajattelemaan ja toivomaan että kaikki sujuisi hyvin ja ennen kaikkea uuden vuoden alussa toivomaan kaikille läheisille, ystäville ja kanssakulkijoille terveyttä ja myötäisiä tuulia tulevalle vuodelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sukkelan ajon autokoulu :D

   Ihanaa kun tulit ja olit, nyt taas jaksaa!

   Poista
 3. Hirnakan Torppaan oikein hyvää Uutta Vuotta 2016!

  VastaaPoista
 4. Hirnakka rakas :D
  Sinä se mollaat muita naisia turhista klikkauksista mutta armon rouvalla on ollut niin kiire pelastajien kanssa ettei enää muista (liekö edes katsonut :P ) mihin kohteeseen kalenterin tuotto menee :D :D :D
  Niin ja jos nyt jälkeenpäin ilmoitat sen kohteen, todistat syntisi koska me tiedetään sun etsineen sitä hysteerisen raivon vallassa :D :D

  *Jupisee mennessään*
  "On siinä Torpan emännässä näköjään eloa kun on noin kiirus kalenterinsa kanssa..."

  Oikeesti, hauskoja hetkiä pelastuslaitoksen kanssa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Armo on ollut 'upptagen' mutta vähän muista syistä. Oli hyvää seuraa ja kaikkea semmoista ja sitten kun hermokipulääkkeet loppuivat oli pienoinen kriisi. Nyt on lääkitys taas kohdillaan ja elämä vähitellen voittaa. Ja pitäähän sitä lätkää kyylätä myös, se kun vähän kuuluu toimenkuvaan :D

   Kaikkea kivaa sinunkin vuoteesi ja hyvää vuosilomaa (vai oliko se nyt peräti kesäloma? Säiden puolesta kai ihan se ja sama).

   Poista
  2. No minä ymmärrän täysin mutta kun minuun iski pikkupiru niin oli pakko härnätä.

   Hyvä että lääkitys on kondiksessa ja kaikkea hyvää myös sulle <3

   Poista
 5. Kyllä teillä kelpaa kun noin nuoret ja vetreät pelastajat. Joita siis toivottavasti ette ikänä tarvi. Poju on kyllä saanut kissan raapamia selkäänsä vai mikä on käynyt? kiitos nyt kumminkin kuvasta.

  Automaatti on no-no minullekin. Toivottavasti kyseinen auto muuten toimii, vaikka ei Volvo olekaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on mummot ja papat hyvissä käsissä ja toki jos jonkun töyssyn jeepillä ajan vaikkapa kirkon parkkipaikalla, en epäröi kontaktoida 112:een :D

   Automaatti on aika ihana. Kunhan muistaa pitää oikean käden ratilla ja vasemmalla jalalla taputella tahtia, joutilashan se koipi kuitenkin on. Kaikkeen tottuu.

   Poista
 6. Nemppalassa jännitetään pikku Leijonien puolesta!...GRR....Tsempiä Leijonat! Kotiutuminen on sujunut mainiosti. Rantakasville ja Marralle erityisesti mainioita Volovo-terveisiä, kollegani ajelee nimittäin ko. merkin yksilöllä, jonka mittarissa on tällä hetkellä yli 900 000. Kuluvis osis, kuten iskareita on vaihdettu ja kertaalleen virtalähteen visn vuoksi biili jäi Ouluun ja isäntä lähti kotiin Wetterin kulkupelillä. The Plan on ajaa mittariin 999 999, kuvata näkymä ja lähettää se Volvolle! Perillisille vinkiksi että takatukka-keskusteluun on herätty lasjemminkin. Warm hugs from Nemppa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Takalaatta on tullut jäädäkseen, ainakin mitä noita hokipoikia seuratessa näkee. Manbun on hieman työläs survoa kypärän sisään joten ehkäpä kummipoikakin ryhtyy flyygelimieheksi *huoh*

   Tuo kollegan Volvotarina on kieltämättä uskomaton. Haluaisin nähdä sen kuvan. Enkä tööttää kipakasti jos eteeni pysähtyy kuvaa ottamaan :D

   Poista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com