keskiviikko 6. tammikuuta 2016

Ah ma nauran

Karhu on kaadettu
Komeasti kiiltelöö
Aina yhtä kaunis

Ei minulla tänäänkään ole oikeastaan mitään lisättävää. Tiukaksi meni, osaa matsista en pystynyt katsomaan (koska verenpaine) osan matsista Nasse a.k.a Kemikaali-Ali pyrki kaasutteluillaan terrorisoimaan ja osan matsista seisoin kuin paskahalvauksen saanut enkä ymmärtänyt näkemääni.
Mutta edelleen, uusi polvi, uusi kulttuuri, uusi asenne! Tästä uuteen nousuun ja suupielet korviin vaikka Puljujärven malliin jos ei Elastisen smaili ole vielä riittävän leveä.

En tiedä millä pikkuleijonat juhlivat, varmaan pillimehuilla kippistelevät, syytä juhlaan on!
Tänään(kin) on hieno päivä olla suomalainen!

Venäläisten poikien touhusta ei voi mitään sanoa, niin meni mauttomaksi. Hyvin ovat isommistaan mallia katsoneet. Zero points to Russia, hopeaakaan ei tuolla käytöksellä ansaittaisi.

Hyvää yötä, missä lienetkin!
Kiitos Junnuleijonat!10 kommenttia:

 1. No, onhan ne aika veijareita. Ja söpöjä. Puljujärvi varsinkin. Ei kyllä uskalla enää omassa blogissa sanoa mitään, kun siitä kaimastaan Joensuustakin tuli aikoinaan niin paljon sanomista. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Söpöjä veijareitapa hyvinkin. Ai hitto mikä show siitä sun Joensuu -jutusta tuli :D

   Poista
 2. Nauroin melkein tolle "varmaan pillimehulla kippistelevät"... Niin varmaan ;)

  Muuten ei kyllä naurata hiukkaakaan, kun töistä piti lähteä klo 22 nurkilla ja auto ei sitten lähtenyt käyntiin. Piti vielä heittää työkaverikin kotiinsa, joten oli sentään apua paikalla, mutta ei lähtenyt työntämälläkään auto käyntiin. Voihan mrrh! Akku paskana vissiin... Soittelin miehen hakemaan ja heitettiin se työkaverikin siinä kotiinsa. Vähän ennen klo 23 kuulin Siwan kassalta, että joku oli tasoittanut pelissä seitsemää sekuntia vaille, että jännäks menee. Näköjään onnellisesti kävi, itse en jostain kumman syystä ehtinyt peliä seurailla... Huomenna toivottavasti pääsen miehen kyydillä töihin ja illalla toivottavasti joku tulee sen verran jeesiin, että Volvo hinattais kotinurkille lähemmäs akkukauppaa... Ja torstaiaamuna pitää vielä taikoa itseni kuudeksi töihin, kun en kuitenkaan sitä ennen saa sitä akkua mistään. Mutta jospa jo to iltasella tai pe aamuna saisin uuden akun. Hitto näitä pakkasia!! Nyt ei huvita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi helekatti mitä automurheita :( En tykkää.
   Paljonko siellä on pakkasta? Täällä lähennellään jo -30° C joten hevosiakin liikutellaan lähinnä talutellen maastakäsin ja autoja lämmitetään letkuruokinnassa. Pikkuisen jo hiottaa torstaiaamu minuakin, puoli kasilta pitäisi olla jo matkalla kaupunkiin ja pakkanen vaan kiristyy.

   Toivottavasti saat akun paikoilleen ja volvobiilin liikkeelle.

   Poista
 3. Ah varsin maltillisia ovat Torpan Armon kommentit! Nemppalassa riehuttiin täydellä terällä ja käyttäydyttiin sivistymättömästi. Onneksi en ollut Areenalla enkä edes Radisson-kodissa, koska olisin varmaan sortunut mauttonuuksiin ja ajautunut konfliktiin. Onneksi ajopelikin on Melbournen punainen, koska noin 6 sekunnin kohdalla vannoin vannoin että punaisella autolla en aja...prk..! Paljon on näiden nuorten kavereiden asenteesta, sisusta, joukkuehengestä ja sitoutumisesta oppimista. Juuri nyt on huikeaa olla suomalainen! Hyvä pikkuLeijonat, urheilussa on huikeaa taikaa! Nasse-papalle warm hugs from Nemppa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti hammasta purra kun oli Perikunta kuulolla. He tosin huusivat isänsä kuorossa minua lujempaa joten pienet penteleeni hukkuivat mölyyn. Oscar kurkki yläkerran portaiden raosta telkkarihuoneeseen ja ihmetteli silmät suurina moista huutoa.
   Oli hiottava matsi mutta kyllä loppu kruunasi kaiken. Ja juuri Kapasen junnun maali, herkkua!

   Poista
 4. Hmm, sinun perikunnan ei ehkä kannata katsella niitä ruotsalaisia NHL-kiekkoilijoita, ihan vaan vinkkinä sinnepäin.

  OP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On siellä muutama ihan söpö ja lahjakas pelaaja joita voi pitää silmällä, eikä ruotsin 'lillebror' -räkytys tunnu enää missään sillä lillebror on kasvanut isoksi. Suomelle jatkossakaan häviäminen ei ole enää niin tuskallista kuin mitä se tre kronorille on tähän saakka näyttänyt olevan. Tottumiskysymys.

   Poista
 5. Upea oli matsi kaikki kolme vimeistä ottelua osoittivat sen mistä jäppiset on tehty!
  Tämän aamun uutisissakin oli juttua että olivat saaneet joukkuejohdolta palautetta liian uskaliaista kommenteistaan mutta jätkät olivat vastanneet että me luotetaan ja uskotaan itseemme eikä meillä ole muuta mahdollisuutta kuin voittaa kulta.
  Siinä ois asenteen mallia meille kaikille ja erityisesti päättäjille jotka kumartelevat milloin mihinkäkin suuntaan.

  Oikein hyvää Loppiaista Torpalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luin saman jutun kommentoinnista, eikä ollut tyhjänlänkytystä niinkuin takavuosina muutama Päällikkö jaksoi jauhaa. Nyt nuo epelit uskovat itseensä ja tietävät, että kaikki on mahdollista.

   Venäjän junnujen käytös sen sijaan osoitti sen, mihin tyhmänylpeys on johtanut niin miesten kuin junnujenkin kohdalla. Maailman kalleimmat pelaajat eivät osaa pelata yhteen, kaukalossa on liikaa liian suuria egoja.

   Suomalaisilla on suuren egon sijasta suuri luottamus itseen ja kavereihin, homma hoituu!

   Loppiainen jatkuu Torpan lämmityksellä ja joulukoristeiden siivoilulla.

   Poista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com