maanantai 23. maaliskuuta 2015

Revi tästä nyt sitten


Aurinkoinen viikko on muisto vain. Heidi kävi rapsuttelemassa Vallua ja hevoset nauttivat auringon lämpöterapiasta. Karvanlähtö on vielä vaiheessa eli punertavanruskeaa hevosenkarvaa on kaikkialla. Kevätkiireiset tintit ovat kantaneet tuhansia karvatuppoja pesiinsä. No, se oli silloin viime viikolla kun oli kevät. Nyt tintit istuvat nokka jäässä salavien oksistossa ja koettavat pysytellä hengissä. Eivät laula nuottiakaan.

Nyt on taas talvi. Lunta sataa aina vaan sakeammin ja kohta sitä on pihalla puolisääreen (meikäläisen hobittikoipi mittatikkuna).

Kevät on oikukas ja aina löytyy se 'positiivari' joka aloittaa iänikuisen lällätyksen kuinka uusi lumi on vanhan surma. Perhana vieköön ihan sama, minua jo vtuttaa tuo lumi, poispoispois kaikki heti!


Facebookissa olen saanut Ilohaasteen. Seitsemänä päivänä pitäisi listata pieniä ja isoja ilon aiheita. Päivät 1-5 olivatkin tosi helppoja, oli aurinkoa ja muuta pientä ja isompaakin kivaa.

Tämä viikko alkoi semmoisella kierteellä, että tästä on hieman haasteellista löytää niitä ilonpilkahduksia.

Aamulla Attack -ryhmätunti peruttiin. Satoi lunta. Oli liukasta, melkein kaaduin tallihommissa. Kaaduin koiria pissattaessa, käteen sattui. Tein salitreenin, olkapäässä on joku hiton pinne ihan kireellä. Vesipullo tyhjeni autonpenkille. Posti toi laskuja. Lunta sataa. Melkein kaaduin kun vein hevosille heiniä. Sukat kastuivat. Näkkäri on loppu.

Revi tästä nyt sitten lystiä. En revi.. eikäkunjoo!!
Kiva juttu oli se, että vanha koulukaverini oli saanut fb-viestini ja vastasi. Kyllä se taitaa tämän päivän pelastaa. Ja kello on vasta vähän yli puolenpäivän, tällä päivällä on vielä aikaa parantaa juoksuaan. Sian lailla.

Ei mulla muuta. Muikeaa maanantaita, missä lienetkin!PeeÄäs: päivän toinen kaupunkireissu päättyi tasapeliin. Auto hyytyi menomatkalla ja ihan silkalla kiukulla sain sen potkittua takaisin, on nyt pajalla laitettavana. Kohta pitää niitä autonostohousuja sovitella jalkaan ja lähteä autokaupoille, nyt nimittäin alkaa mitta täyttyä noita puolaongelmia sun muita.
Päivän pelasti ihana Maria joka teki räpsyihin takuuhuollon, veloitus 0 € + hyvä mieli. Kiitos.

8 kommenttia:

 1. Toi "näkkäri on loppu" kruunasi listan. Olen samassa jamassa! Vielä ilman vieroitusoireita.

  Lunta sataa täälläkin, mutta sangen kohtuudella. Tirpat tirskuttavat. Ei paha. Koitan minäkin täyttää päivän rastit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo. Näkkäriä pitää olla kaapissa aina. Meillä on jokaisella omat lempparit, paitsi minä ja Esikoinen kinastelemme aina Leksandin näkkäristä. Siitä viimeisestä palasta.

   Pakko käydä ottamassa kuva tuosta lumisateesta, vähemmästäkin pahoittaa mielensä :(

   Poista
 2. Kyllä ei tässä päivässä ole mitään postiivista. Valkoinen Helvetti riehuu jälleen, hartiat täysin jumissa ja rahatilannetta kuvastaa se että lompuuki imaisi itsensä vakuumiin. Se jos mikä on osoitus todellisesta pers'aukisuudesta.

  VastaaPoista
 3. Joo, melko iso ihme pitää vielä tapahtua jotta tämä päivä hyväksi kääntyisi. Tekisi mieli mynttäytyä peiton alle ja laittaa herätys aamuksi.

  Koeta sinnitellä, jospa se vielä helpottaisi?

  VastaaPoista
 4. Nemppa huilailee lentokenttämajatalon loungessa, huomenna karautetaan bratwurstien kotimaahan, josta takaisin perjantaina. Karulta näytti kyllä lumisade eilen illalla ja kaikkea mahdollista ehti tulla taivaalta ennen kuin pääsin toimistolle. Maisema on niin ylen harmaa, että ei jaksanut könytä Stockalle, jonne on pakko vääntäytyä huomenna ennen lentoa, sitä ennen jännittävä tc erään Big Bossin kanssa ennakkomateriaaliaalina 23 artikkelia. Kaveri on taustaltaan sotilas...katsellaan ja kuunnellaan kuinka Nemppasen käy... Kummikoiran Sarvekas Metsäborderi-kuva oli huippu. Auringonpimennys meni Turkkusessa, jossa oli ehkä hiukan hämärä hetki mutta ei mainittavaa luonnon ilmiötä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jassoo, nytkö se tysklandia kutsuu? Koeta kestää, eihän se ole kuin muutama hassu päivä *tirsk*

   Huominen sotilasmestarin tapaaminen kuulostaa pahalta, toivottavasti ei nyt ole mikään ristikuulustelu, onnea matkaan, break your leg (älä ota tuota nyt kirjaimellisesti).

   Auringonpimennys Turkkusessa, eikös siellä ole aina hieman 'pimeää'?

   Koetetaan suunnitella se yhteinen Ison Kirkon katselmusreissu, täällä pari teiniä jo kuopii maata innoissaan.

   Poista
 5. Ilua ja valua roppakaupalla Torpalle. Kyllä se siitä :)

  Ja jos völjäydytte tyttöporukalla Ison Kirkon ihmeitä tutkailemaan, niin koettakaa sovittaa agendaan myös maalaisserkkujen tapaaminen !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, näin me kyllä meinattiin tehdä eli eksytän pennut ja kurvaan teille :D

   Kyllä tämä tästä iluksi muuttuu, kohta kyllä sammuu valot koska väsy.

   Poista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com