sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Hyvää naistenpäivää !

Good housekeeping

Naistenpäivän kunniaksi hinkkasin uunin niin puhtaaksi kun sen nyt suinkin saa. 
Hyvillä mielin jatkan pyhäpäivän viettoa. Sangen hartaissa merkeissä onkin päivä sujunut, aamulla jahdattiin riparipassiin merkintää kotikirkosta, nyt illalla vielä Taize-messusta. Täytyy kyllä mainita, että tuo Taize -laulanta kuulostaa minun korvaani huomattavasti mukavammalta kuin perinteinen narisevien virsien synkeä veisuu. 

Huomenna alkaa taas arki ja rutiinit, kevät saapuu nyt kohinalla, läiske ja lätinä vain käy kun lumet sulavat. Ensi viikolla on ennusteiden mukaan ihan hyvät saumat saada ensimmäiset pisamat nenänvarteen, aurinkoa luvassa. Pitääkin putsata aurinkolasit valmiiksi.

Mukavaa illanjatkoa, missä lienetkin.


4 kommenttia:

 1. Se on samalla aurinkoVAROITUS - arimmat havut (mm. katajat, hemlokit, valkokuuset) kannattaa suojata paahteelta ja ahavalta. Minä etsin tänään tuulen repimät suojukset ja tälläsin takaisin paikalleen. Osa katajista ottaa vastaan sen mitä tuleman pitää, ei ollut suojia tarpeeksi.

  Ja aurinkolasit... sinäpä sen sanoit! Rattoisaa arkiviikkoa Torpalle ja muillekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jea, homma tehty. Mulla kun on vain ne muutamat hassut havuyritelmät tuossa Torpan nurkalla. Irlanninkataja on jo paketoitu, ne kaksi jonka nimeä en muista, lymyävät vielä hangen alla. Pitää sitten nykäistä Irlantilaiselta helmasta suojaa niillekin.

   Aurinkoa sinnekin!

   Poista
  2. Yleensä laakakatajat selviävät, kun on lunta vähän niskassa.

   Poista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com