lauantai 14. maaliskuuta 2015

Lauantain toivotut

Uunipaahdetut Siiklit lisukkeineen

No sehän se, lauantain toivottu. Iso lautasellinen hyvää ruokaa, kyytipojaksi lasi (no okei, kaksi) maukasta Tempranilloa, sauna ja pitkät yöunet.

Aamulla pakkasin talli-, koira- ja kotihommien jälkeen treenikassini (hajoilee) ja pyyhälsin kaupunkiin. Perhe jäi vielä nukkumaan, eivät tienneet mitään vaikka olisi Torpan myynyt ympäriltä.

Eipä kaupungillakaan älyllistä elämää näkynyt, ei ollut kisaturisteja eikä juuri ketään muutakaan siihen aikaan liikkellä.
Hyvin oli salilla tilaa tehdä treenit mutta kun keho on lauantaiaamuna kohtuullisen tyhjä, ei oikein mikään sujunut saati kulkenut.

Niinpä vaihdoin toisen paidan ja hiihtelin jumppasaliin. Ensin oli puolen tunnin Core -vatsarunttaustuokio ja sen jälkeen puoli tuntia aivan älyvapaata Grit Plyo loikintaa. Tuli kuuma ja tuli hyvä mieli.

Nyt alkaa olla päivä pulkassa kun on hevoset tallissa, kanat hoidettu, kissat ruokittu (niitä saa olla alvariinsa ruokkimassa) ja seuraava saunavuoro osuu omalle kohdalle. Töttis antoi jo sovitella kenkiä kinttuihinsa, kilkuttelin naulaa kenkään ja kavionpintaan eikä tamma oikeastaan reagoinut mitenkään. Toki kuunteli, mutta söi heiniään samalla.

Päivä oli aurinkoinen ja hanki kantava. Huomenna aamu alkaa hartaasti, Esikoisen riparipassiin tarvitaan vielä merkintöjä. Päivällä voisi vähän ulkoilla, kenties jopa kameran kanssa ja illalla sitten uusintahartaus (toinen passimerkintä). Ihan lepopäiväksi olen huomisen aikatauluttanut.

Leppoisaa illanjatkoa, missä lienetkin!

Tästä se lähtee, kesä
6 kommenttia:

 1. Hyvä ruoka kruunaa kaiken ja se jopa pelastaa poskelleen menneen päivän! Mikään ei ole niin hienoa kuin ylensyömisen jälkeinen tajuttomuus jota yleensä kestää komisen tuntia. Sen jälkeen sitä onkin sellainen vire ettei mitään rajaa ja se on taas yöunien kannalta hieman huonompi juttu.

  Erittäin hyvää sunnuntaita sinulle rakas Hirnakka ja tietysti myös koko Torpan väelle.
  Paistakoon aurinko tontillesi ja olkoon polkusi kevyet <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, aurinkoa sinnekin! Hanki kantaa vielä näin iltapäivälläkin loistavasti ja olikin kiva juoksuttaa koiria pellolla. Loistava ulkoilusää!

   Poista
 2. Joku kirous liittyy minun ostamiin punaisiin auringonkukkiin, koska en ole koskaan saanut niitä itämään. Linnut osaavat onneksi kylvää auringonkukan siemeniä sinne ja tänne, joten aina jostain niitä nousee.

  No on mulla auringonkukkia itämässä, mutta ne taitavat päätyä lisukkeeksi lautaselle yhdessä herneen versojen kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täräytän noille roimasti hevonpaskaa kasvualustaan ja kasvupaikaksi kasvihuoneen (huomaa: se nousee eikä meinaa keväämmällä) eteläseinä. Jo on kumma jos ei siinä rehota.

   Pitää varmaan nyt jo ryhtyä idättelemään.

   Poista
 3. Nooooou... liian aikaista auringonkukille. Ne kasvaa venähtää äkkiä metrisiksi, honteloiksi raakuiksi. Itäminen ja kasvu on niillä nopeeta. Laita toukokuussa vasta itämään, jos kesäkuussa istutat ulos.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä kun varoitit, en sitten vielä tyrki multiin. Chilit laitan kyllä. Ihan pian, ehkä jo tällä viikolla.

   Poista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com