perjantai 9. marraskuuta 2012

Lähtökuopissa


Edellisen päiväkirjamerkinnän kommenteissa tuli niin paljon ansiotonta arvonnousua meitsin valokuvaustaidoille, että tämmöistä kainompaa eläjää moinen kehuminen nolottaa.

Yritän minä joskus ihan oikeastikin, mutta kun se valokuvauksen teoria ja säännöt opettelematta niin näillähän sitä mennään.

Kiitos nyt kuitenkin ihan kauhiasti kaikille. Olette paras yleisö!

Perjantai on jo pitkällä ja lauantaiaamu lähellä. Tässä olisi tarkoitus nukkua jokunen tunti ennen aamukiireitä. Joten yritän olla harvinaisen lyhytsanainen tänään.

Aamukiireitä on luvassa, kaikki pitäisi olla valmista (aamutalli ja äkseeräys kotiinjääville) ja auto pakattu kymmeneen mennessä. Matkaa sinne etelän isolle kirkolle on paljon ja matkalla pari stoppipaikkaakin. Hartwall Arenalle pitäisi ehtiä ajoissa ja sitä ennen muuntautua maatiaisesta joksikin muuksi. Yksi ilta puunattuna ja puuteroituna on suuri saavutus, minulle.

Viikon ansiolistaan kirjataan kolme kohtuullisen raskasta salitreeniä ja kolme kohtuullisen hapottavaa juoksuharjoitusta. Säästin juhlajuoksun, 5 km tai 30 minuuttia ilman gameoveria, sunnuntaille. Silloin saattaa olla tympeä kohmeloinen olo, kotimatka kehnossa kelissä ja muutenkin tarvetta katumusharjoituksille. Juhlajuoksu se on siksi, että silloin on 12 viikkoa juoksuopintoja (3 krt/vko) takana ja kunto on kilahtanut jo ihan kelvolliselle tasolle. Periaatteessa minun pitäisi siis kyetä juoksemaan ilman massiivista sydänkohtausta tai muuta estettä kokonainen 5 km:n lenkki.
Saas nähdä.

En ota macläppäriä mukaan matkaan, ei siellä ole aikaa näpytellä. Ja lauantai-iltana kannattaa jättää myös puhelin narikkaan.

Palataan kuvioihin, jos Luoja suo ja tuulet ovat suotuisat.
Elä viisaasti, missä lienetkin.
9 kommenttia:

 1. Näkisitpä minun valokuvat - niitä on kiva katsoa ja arvuutella, että miksiköhän tämäkin on otettu. Sokea apinakin ottaisi parempia.

  Hienoja sinun kuvat on. Niistä ei puutu kuin tuoksut.

  OP

  VastaaPoista
 2. Oi joi joi.... mukavaa reissua!!!! Kai Canon on mukana? Nauttikaa täpöllä ja vähän yli. Katua voi kotona jouluun asti :D

  VastaaPoista
 3. Mukavaa iltaa IMA:n parissa. Ajelkaa varovasti !

  VastaaPoista
 4. Olet itseäsi ihan tarpeeksi rääkännyt treeneillä ja työllä, nauti illasta! (ja sen sunnuntain juoksun voi säästää maanantaille..;) )

  VastaaPoista
 5. Kiitos teille kaikille :D
  Canonia en ota mukaan sillä ei tullut pyydetyksi ajoissa kuvauslupalappua :( Katsotte sitten lehdistä ja netistä kuvia ja tunnelmia. Puhelimella voin ehkä jonkun räpsyn ottaa.

  Eniten mua huolettaa se, sotketaanko Iso-J taas kerran "siihen yhteen jurbeloon" ja päästäänkö seiskapäivän kääk-juorusivun täytteeksi. Toivottavasti ei, en millään tahtoisi saada salarakkaan titteliä, etenkään "sen yhden jurbelon" nimen yhteydessä. En minä mielestäni NIIN isoja syntejä ole tehnyt että moisen rangaistuksen ansaitsisin.

  Nyt pitää lähteä, moikka!

  VastaaPoista
 6. Tunnusta sitten entinen salasuhteesi yhteen Niinistöön :D :D :D Se oli vain niin paras tarina!

  VastaaPoista
 7. Ja tuu kertomaan, oliko loistava vai LOISTAVA keikka!
  Iltalehdessä ainakin hehkutettiin ja uskonhan minä, että hyvä oli. :)

  Hirnakalla taitaa olla meheviä juttuja varastossa. Eikun kertomaan. ;)

  VastaaPoista
 8. Hirnakalla ON loistavia juttuja jemmassa menneiltäkin vuosilta. Josko palstatilaa heruisi vanhoillekin jorinoille :D

  VastaaPoista
 9. Pikainen heipatus! Kotona oltiin eilen kl. 19.05 ja reissu OLI tekemisen arvoinen.
  Palajan linjoille myöhemmin idag, jos suinkin ehdin.

  Pientä yskähtelyä aikaansaa tämä "salatapailu".... olihan se koomista. Mutta kenties vielä joskus julkaisen jonniinmoiset muistelmat :D

  VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com