perjantai 19. elokuuta 2011

Terveiset täältä Syrjänperältä

Ei ole edes kuvaa, on niin synkeän pimeää. Ollaan viiden tunnin intensiivisen ajomatkan jälkeen laskeuduttu Iso-J:n kanssa tänne sivukylille, Espooseen. Onhan tämä torpalta katsoen ihan julmetun syrjässä, kaukana ja ettäällä.

Huomenna lähdetään takaisin kotiin, tämmöinen stop and go -keikka. Minulla näyttää olevan sen verran liikkumatilaa aikataulussa, että ehdin liikahtaa läntiselle uudellemaalle pieneksi toviksi rapsuttamaan muutamaa hevosta ja jututtamaan omistajiaan, kivakiva.

Iso-J järjesti meille tämmöisen per heti -luokituksen hakukeikan ja täällä sitä sitten ollaan, kahdestaan etelässä *ironinen naurahdus*

Iltaelämää täällä on kyllä huissisti enemmän kuin meillä torpalla. Tien tukkeena notkui lauma möliseviä teinejä, käteenjuurtuneine spriideritörppöineen ja naapurin suihkulähde lotisee niin, että maalaiselle tulee heti armoton pissahätä. Ihmeellistä elämää isossa kaupungissa.

Nyt kiivasta nukkumista, huomenna on paljon kilometrejä edessä!

1 kommentti:

  1. Oltiin tänään ihan Iso-Jiin tyylisissä bileissä. 70-veet Willin Lännen hengessä. Oli paljon bootseja, farkkuja ja stetsoneita. Ja helevetin hauskaa! Ou tsiisöös... kuinka nuoret täyttävätkään 70? Ihan huippua!!!!

    Kiitäen jo etukäteen Seniorikansalaisen uuden kuistin kuvista... :D

    VastaaPoista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com