maanantai 1. tammikuuta 2018

Vähän voi olla paljon, enemmän olla liikaa

Vanha vuosi on saateltu historiaan, kirpeillä Suomi100 -kuplilla kilistelty ja hyvästelty.
Uusi vuosi, toivottavasti loistavia mahdollisuuksia täynnä, on otettu vastaan.
Paljon on toivoa lastattu alkavalle vuodelle, olkoon se kaikille tasapuolisesti mukava ja antoisa. 

Kiitos eilisillasta paikalla olleille, erityiskiitos Nemppakuomalle, turvallisia kilometrejä taipaleellesi.

Onnellista uutta vuotta 2018 !


1.1.2018


10 kommenttia:

 1. Kävin hetki sitten vieraisille edelliseen postaukseesi liittyen joten jätän nyt uudet vuodet sikseen mutta sanonpahan vaan että kuvat serviisistä olivatten sellaisia että tästä on lähdetävä käymään jääkaapilla.
  Katsos kun Saarioisten lihaperunasoselaatikko jää...miten sen nyt kauniisti sanoisi..yhden tuontantolaitoksen verran hopialle mitä uuden vuoden tarjottaviin tulee ja viittaan tällä kuviin 1, 2, 3 ja 5 :D
  Joo, ja ihan mikron kautta kuule vedin sen lootan :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhaa :D
   Huomasithan nakit? Ne ovat paikallisia herkkuja, Karelian Lihajalosteelta pitkiä hodarinakkeja, ihan parhaita.

   Poista
  2. Katselin kyllä että ovatten varmasti hyviä. Näillä selkosilla suosikkini on Tampereen Lihajalosteen nakit - hiton kalliita mutta ovat nakkeja isolla N:llä, toisin kuin nämä muut kananjäteliha/jauho - yhdistelmät.

   Poista
  3. Sen harvan kerran kun nakkeja ostan, pitää olla kunnon tavaraa. Maku tulee yleensä kaupan päälle.

   Poista
 2. Hyvän näköiset appeet - ja hyvässä seurassa nautittuna varmasti ihan parasta! Arvasinkin, ettei noi nakit ole snelmannin tai atrian.

  Liputan aina pienten toimijoiden taidonnäytteiden puolesta, ja toivon suoramyynnin yms. kasvua kannattavaksi. Siihen pitää kyllä poistaa sitä turhaa byrokratiaa reippaasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä. Ainoa uuden vuoden 'lupaus' onkin jatkossa suosia pienten tuottajien ruokaa mahdollisimman usein. Munataksijonosta minut bongaa jatkossakin. Tingin sitten jostain muusta kulutuksestani.

   Poista
 3. Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa, kiitos mukavasta visiitistä. Toivomme alkaneelle vuodelle tasaista eloa ja pieniä onnenkantmoisia ja muistetaan haaveilla suuresti:) Nemppalassa kotiuduttiin hyvässä järjestyksessä kultaisen Kummipojan treffaamisen jälkeen. Eilinen askarreltiin Mr. Dellin parissa ja tänään suunnataan illasta spinning-pyörän kimppuun. Arkea opetellen, hugs from Nemppa.

  VastaaPoista
 4. P.S Elmolle viralliset nimipäiväonnittelut! kalenterissa 3.2 on Elmeri, Elmo. Toivottavasti Killi ei päässyt juuri tänään sille päiväkänniajelulle, olisi aika ikävä nimipäivälahja:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei, tänään ei vielä ole päiväkännäämään päässyt kukaan. Elmon päivän kunniaksi se riivattu hyppyrotta on hepuloinut aivan ällistyttävän paljon.

   Poista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com