sunnuntai 21. tammikuuta 2018

Pojat lumitöissä

Nelivedolla pääsee

Ponimies jälkikäsittelee joulunärettä

Leffe keskittyy, kerrankin

Köli jäätyy

Lauantaina oli lumityöpäivä. Itse kukin rehki omalla tahollaan, yksi jumppasi hangessa, toinen haisi vessanraikastimelle (havu), pikkupojat loikkivat hangessa ja muutenkin puuhakkaina.
Olihan sitä lunta kertynyt perjantaipäivän ja yön aikana kaikkiaan vajaat 10 senttiä.

Auramies oli tulossa ja silloin on hyvä kolata pihapoluilta lumet ajotielle, traktori sitten lennättää ne lingolla pois. Kevyt pakkaslumi on kivaa kolattavaa ja lentää lingolla hyvin.

Tallikoiranvirantoimituksessa

Hetki hellittelyä

Pitkänaama ei arvosta

Sekaan vaan!

Selvisin, ihan itse!

Pidemmittä puheitta, hyvää yötä ja reipasta maanantaita !

2 kommenttia:

 1. Lunta on siellä ja täälläkin. Koiran höntit selvästi nauttivat, vaikka eivät pitkäjalkaisten sukukuntaan kuulukaan. Onneksi on aurattujakin pätkiä, niin ei tarvi loikkia niin korkein askelin.

  Leffe näyttää niin harmittoman suloiselle, että loppuu sanat kesken. Meidän penikka on hilpeää ja harmillista. Aina osuu suuhun jotain kiellettyä. Mutta osaa se ottaa ihan tosi syyllisen ilmeen kiinni jäätyään. Pitäisi valokuvata se ilme, kun tuhmia on tehty ja kiinni jääty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tätä talveksi voi sanoa eikä edes tarvitse liioitella. Viime yönä rikottiin pakkasennätys, mittari jökötti -20° -viivan alapuolella ja kyllä se siltä tuntuikin, hrrr.

   Nyt on hienon hieno auringonpaiste eli jos tammikuun pakkaset helteitä heinäkuulle tietävät niin huippujuttu olisi.

   Leffe on harmiton ja suloinen. Se on ikuinen pentu, ei tuosta näemmä vartu tai viisastu yhtään. Häntä heiluu ja korvat heiluu ja koko koira heiluu. Jopa silloin kun on tuhmuuksiin ryhdytty.

   Odotan innolla kuvaa Riekun katumusilmeestä, voi ehkä kuvitella. Oletko muuten varma että se katuu tekojaan vai sittenkin suree kiinnijäämistään?

   Poista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com