sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Hyvää Itsenäisyyspäivää

Kaksi itsenäisyydelle
Kaksi adventille
Kolme perheelle
Työväen marssi3 kommenttia:

 1. Ettei nyt ihan säälittäväksi jää tämä postaus, laitan itse ainoan kommentin. Tuo työväen marssi oli kivaa katsottavaa.

  Meillä on Nuorimmaisen kanssa masterplan, harjoitellaan KN-Special kouluratsastusohjelma valmentajalta salaa niin hyvin kuin kyetään ja esitetään se sitten joskus keväällä yllärinä.

  Pilkotaan koko pahuksen ohjelma osiin ja treenataan osa kerrallaan. Sitten yhdistellään palikat ja saadaan uskoakseni nätti kokonaisuus.

  Meillä on valttiässänä omat muinaiset KN-suoritukseni, kaikki ne n. 51%:lla hyväksytyt nylkytykset. Sieltä katsotaan ne eniten tyrityt osiot ja hiotaan ne vimosen päälle näteiksi.

  Osaan ainakin maasta käsin katsoa ne omat pahimmat syntini, nyökkyvän niskan, lantiolla ryskäämisen ja sätkivät jalat ja kädet. Ja kauhusta kramppiin vääntyneen naaman. Onneksi oli osaava hevonen joka pelasti sen, mitä pelastettavissa oli.

  Suomenhevonen sai tänään vapaapäivän, vietti itsenäisyyspäivää murjottamalla tarhan alalaidassa.

  VastaaPoista
 2. Hyvää itsenäisyyspäivää sinne Karjalaan! Kansalaisvelvollisuus on täytetty ja linnan pukujuhlat katsottu. Ihanaa oli nähdä veteraanit ja lotat lauluesityksineen. Kosketti monia. Nöyrä kiitos Suomen itsenäisyyden pelastaneille veteraaneille. Ja syvä myötähäpeä maamme nykyjohdolle siitä hyvästä, että Suomi myydään pala palalta.

  Kohti Joulua - keskitalven valon juhlaa. Kynttilät on niin tämän ajan must. Kauniit kynttiläkuvat ja lämpimät ajatukset! Joulun jälkeen hitaasti hiissataan kohti kevättä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Minuakin ilahdutti kovin se, että kerrankin näytettiin ajan kanssa Presidenttiparin kahvittelua veteraanien kanssa. Hehän ovat ne todelliset kunniavieraat jotka aikanaan mahdollistivat nykyisen itsenäisyytemme.

   Mielestäni usein tämä veteraanien kahvitilaisuus on ohjaajien toimesta skipattu ja keskitytty etsimään julkkiksia ja kuvaamaan heidän pukujaan. Nyt kunniavieraat saivat näkyvyyttä ja kunniaa.

   Onneksi linnan ulkopuolellakaan ei pahoja mellakoita tainnut sattua, poliisivoimat olivat enemmän kuin tilanteen tasalla. Kiitos siitä.

   Sää oli hirveä, saisi jo kylmetä. Mulla odottaa pihassa kaksi mottia pinottavaa halkomottia, kivempi olisi kuivassa kelissä tehdä.

   Poista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com