lauantai 16. toukokuuta 2015

Himmel... Himmeli! Hilfe...


Himmelin osat valmiina lajitteluun
Inventoitu, lajiteltu!
Nuotit on annettu
Ruokatauon paikka
Nuoresta vanhaan, kaikki apu lasketaan
Harjakorkeudessa!
Tästä jatkuu pyhäpuhde!

Eipä mulla juuri nyt muuta.
Hirvee nälkä, ehkä nyt on illallinen tienattu? Hapanta on lasillinen ja pihvit paistettu. Syönnin päälle saunaan ja veikkaan, että raitisilmamyrkytys hoitaa loput eli emännän vaateriin suhteellisen sukkelaan.

Se on kyllä pakko mainita, että ihmeen sopuisasti sitä liki 20 vuoden jälkeen tämmöisenkin himmelin värkkää. Vain pari kertaa teki mieli tunkea kourallinen ruuveja asennuskumppanin kitaan. En kysy mitenkä asennus hänen mielestään meni. Ei se uskalla vastata.

Työmaa odottaa nyt yön yli, aamulla nähdään!

Mukavaa lauantai-iltaa, missä lienetkin!4 kommenttia:

 1. Onnittelut!
  Teillähän alkaa olla suurin osa varsinaisesta kasaustyöstä tehtynä ja täytyy sanoa että harvoin - todella harvoin - näkee noin siistiä ja hyvin orgniseerattua työmaata.
  Pisteet myös sovun säilyttämisestä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Minusta se on niin, että työmaan pitää olla siisti koko ajan, roska ja roina vaan hämmentävät ja ovat tiellä. Sitäpaitsi, kun osia on noin miljoona, ne on pakko olla tuolieen järjestyksessä. Ei mee aika etsimiseen.

   Kukin tavallaan, meillä näin.

   Poista
 2. Teille tulee vissiin ns. ruukkupuutarha tuonne kasvariin? Hyvän kokoinen ja erittäin hyvän näköinen. Taatusti myös toimiva - onnea!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei tule multa-altaita Senioirin toivomuksesta vaan ruukut ja kasvusäkit. On helppo vaihtaa mullat ja putsata jos joku kasvitauti vaikka tulisikin.

   Noi lattiat on kolme pitkää 'laituria' jotka mahtuu ottamaan ovesta yksi kerrallaan ulos.

   Kiva siitä tulee.

   Poista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com