perjantai 15. toukokuuta 2015

Osaman lapanen


Rakas Päiväkirja, on tullut tämän päivän vuoro. Päivän jolloin Torpan eläinkunnasta viimeinenkin järjen valon pilkahdus on sammunut. Puff. Meni jo. Ja pimeys laskeutui, tyhmyyden riemuvoitto.

Juuri kun alan joten kuten toipua eilisen lätkämatsin 'tuomarilinjasta' ja Leijonalauman valitettavan aikaisesta kotimatkasta joudun kohtaamaan tämän surkeuden päivän. Meidän Osama, siis Oscar -kissa, on löytänyt lohdun lapasesta. Se reppana kanniskelee lapasta ympäri Torppaa.

Lapanen on ollut menossa talvivarastoon jo hyvän aikaa, mutta Osama ns. söi kuormasta ja otti omansa. Onko kyseessä morsiamen ryöstön kissamainen versio vai mikä, ei voi tietää.

Kun kyselin Oscarilta, että mitenkä meni kosiohommat noin niinkuin omasta mielestä, tämä konsulttiketjuun siirtynyt katti katseli rakkauden sumentamin silmin ja kehräsi, hurrpuurrrrhuurrrrpurrr.

Ei käy elämä tylsäksi näillä selkosilla ei.

Tämä älyvapaa kuva on pakko laittaa, siinä ne meidän hiirikissat vetävät latzia ja tähtimisseä niin, että rouske käy.

Ulkona hiiret, myyrät, rotat ja päästäiset riekkuvat kirjaimellisesti kuin pellossa ja nämä loikovat uuninpankolla, lapasen kanssa tai ilman.

Ulkona meni tämäkin ilta, ihan pihalla oltiin ja ihan mielellämme. Sää on mitä mukavin, aurinko paistoi eikä tuullut. Aamupäivän sadekuurot olivat painaneet koivun siitepölyt maahan ja oli helppo hengittää.

Yksi pikkuinen jobi poiki toisen ja siitä se idea sitten lähti. Kunhan tästä tokenen, laadin pitkästä aikaa pihakatsauksen.

Nyt ei jaksa, ei pysty eikä kykene. Väsyttää aivan liian paljon.

Pari kuvaa kumminkin tähän loppuun, vinksahtaneita juttuja Torpan mäeltä.
Mukavaa perjantai-illan jatkoa, missä lienetkin.

6 kommenttia:

 1. No konsulttikuorolaiselle kelpaa vähän huonompikin. Ellei siinä lapasessa ole sitten teidän esim. Horo-Elli-vainaan haju?
  Viikonloppuja. OP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noin sen täytyy olla! Ellin henki elää tässä talossa. Mukavaa viikonloppua sinullekin.

   Poista
 2. Suotakoon Oscarille tämä poikkeuksellinen kiinnostuksen kohde koska tyytyväinen kissa on parempi kuin terrorisoiva kissa. Tosin ne kumpainenkin saisivat ryhdistäytyä tai muuten ne tällä hetkellä tonttia myllertävät myyrät sun muut kutsuvat kaverinsa bileisiin ja tekevät sun kukkapenkkeihin todella tuhoisan invaasion .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oscar on kiltti ja iloinen katti. Felix on se levoton sielu jonka pitää hakea jännitystä elämäänsä kaikin mahdollisin tavoin.

   Se hiirijahti vaan tuppaa käymään kissankin hengen päälle, yhdeksän elämää on äkkiä käytetty kun on tuo tie niin lähellä. Inhottava tilanne kun pitäisi päättää poikien ulkoilusta ja samalla kun ovi aukaistaan, alkaa venäläinen ruletti poikien kohdalla.

   Poista
 3. Kuvista päätellen samoissa askelmerkeissä mennään kevään suhteen. Oscarin halilelu on kyllä aikas liikuttava. Suorastaan sopuisa morsian.

  Kiitoksia päivän kuvista ja projektin etenemisestä. Et varmaankaan ole päätynyt kellariin, mutta jotain hapanta voi lauantain kunniaksi ottaa kuitenkin. Mä niin myötäelän Seniorikansalaisen lahjan kokoontumista järkevään muotoon! Ja minäkin istutin ekat tomaatit kasvariin just äsken. Kasvihuone on kuin keidas sateella ja tuulella - sinne pääsee pakoon jos ei muuten ulkona kelien puolesta viihdy. Ihan loisto juttu! Joku jakkara sinne kannattaa mahduttaa...

  Jatkoraporttia odotellessa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jees! Se on nyt harjassa! Ja mulla lasillinen hapanta. Hupsistaprkle!!

   Poista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com