torstai 14. toukokuuta 2015

Arkipyhän iloja


Ensin tähän alkuun Päivän Kuva. Valitettavasti ei ole oma otokseni eikä oivallukseni, mutta kyllä on kuvaaja osannut keskittyä olennaiseen. Iso peukku tälle.

Nämä arkipyhät ovat kyllä kivoja. Mukavasti katkaisee viikon ja tuo tilaisuuden keskittyä kotihommiin. Paljonhan pihallakin taas aikaansaatiin, joskaan Kasvihuoneilmiö ei vielä edistynyt. Nyt kun sitä ympäröivät hommat alkavat olla hoidetut, päästäneen ihan asiaankin. Viittaan näillä ympäröivillä hommilla mm. ruohon paikkausta, voikukkien kitkentää, haravointia ja muita kosintarituaaleja joiden avulla päästään lähelle kohdetta ja suoraan sanoen, kerätään rohkeutta itse työhön ryhtymiseen.

Onhan se ihan hel-ve-til-li-nen savotta. Pari litteää pahvilootaa täynnä levyjä, metalleja ja ruuveja, kiskoja, putkia ja muuta suljua joista vain lehmänhermoinen poikkeusyksilö saa loihdittua kasvihuoneen.

Muutama istutushommakin on tehty ja kitketty metrikaupalla juolavehnän ja vuohenputken juuria. Ja pahuksen voikukkia.

Huominen pitäisi vielä pusertaa muita hommia ja sitten se on hiljennyttävä niiden kasvihuoneen osien äärelle. Huoh.

Nyt en kuitenkaan vielä hiljenny mihinkään vaan siirryn kisakatsomoon, kohta pelataan lätkää niin maan perusteellisen tosissaan. Onneksi ne ruotsalaistunarituomarit saivat 'ansionsa' mukaan ja toinen istuu jo koneessa, toinen on varmaan vielä jossain kriisiterapiassa diskuteeraamassa.

Jännää illanjatkoa, missä lienetkin!4 kommenttia:

 1. Ihmettelin kylän ainoassa aukiolevassa Siwassa maitotankkausta tehdessäni muiden ostoksia. Kaljaa, sipsejä, karkkeja ja muuta pientä naposteltavaa. No illan matsiin näköjään tarpeita. Me selvittiin kahdella maitopurkilla ja vessapaperilla :D

  Beckhamin öh.. kello... on hyvin muodostunut. Näin hierojan näkökulmasta ajatellen myös tuota ahteria voisi olla vallan mainion tuntuista pehmitellä... Ja housut kyllä istuvat hyvin! Pisteet siitä. Miehellä on tyylitajua ja kykyä tuoda parhaat puolet esille. Jep. Jep jep... juuu-u.

  Kasvihuoneilmiön uudet ulottuvuudet palkitsevat kyllä sitten lopuksi. Kyllä niihin piirustuksiin tulee järkeä, kun lähtee kokoamaan sitä räjäytyskuvaa ensin sivu kerrallaan maata vasten. Pystyyn nostaminen ja yhdistäminen on sitten yhtä juhlaa. Onnea, menestystä ja hyviä hermoja.

  Päivän puristus ja viikonloppu. Meillä hassusti menee just pyhät ja viikonloppu töissä. Sitten se loppuu lopullisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, minäkin kiinnitin heti huomiota per.. ranteeseen. Minkähänlainen taskunauris häneltä löytyy??

   Peli meni niinkuin se voi mennä kahden venäläisen puhaltaessa. Harmi, että tuolla tasolla vielä noin luokaton tuomarilinja sallitaan. Onneksi se ruotsalainen lähetettiin kotiin opiskelemaan ihmisen anatomiaa.

   Jep, nyt pitäisi käynnistyä päivän hommiin.

   Poista
 2. Sitte kun te lähdette sinne Hispanjaa, niin jos on aikaa niin käykää täällä http://mummonkammarissa.blogspot.fi/2015/02/tata-me-etsittiin.html
  Ja ehdottomasti siellä automuseossa Malagassa, niin kauan kun se vielä on. Jossain oli juttu, että se ois loppumassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Amalia vinkeistä. Viime kesänä ei pikaisella Malagan reissulla ehditty kuin linnaan ja vanhaan kaupunkiin, nekin hölkättiin läpi pikaisesti.

   Poista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com