maanantai 16. syyskuuta 2013

Välihuuto: kotona!


Heipähei !
Tulin vain pikaisesti kuittaamaan itseni kotiutuneeksi. Hieno reissu oli ja ehdottomasti ajamisen arvoinen. Kotona oltiin sunnuntai-iltana vasta Tuhkimon tunnilla koska lähtö kisa-areenalta venyi samaa tahtia kuin itse kinkeritkin.

Olihan se aika ikävää ajella pimeässä, usvalauttojen keskellä, väsyneenä ja tietoisena siitä, että molemmin puolin tietä velloi arvaamattomia hirvilaumoja. Onneksi eivät ryhtyneet ylimarssiin meidän ajelumme aikana.

Kameralla on paljon kuvia ja puran niitä kunhan tästä tokenen.
Tämä päivä menee palautumiseen. Perilliset lähtivät urheasti kouluun ja minä jemmasin itseni takaisin vällyihin.

Torpalla kaikki hyvin ja kaikki kotona.

See you later!

6 kommenttia:

 1. Soon ihanaa päästä välillä irtautumaan arjesta! Minä vietän täällä myös huilipäivää - aamukahvikupin äärellä :) Tästä se taas moottori käynnistyy yskien...

  VastaaPoista
 2. Hyvä että reissu meni ongelmitta? ja kaikki ok. Sitten ei muuta kuin niitä (hartaasti odotettuja) kuvia esiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, siellä on sulle nyt kuvia. Tietyt kuvakulmat on valittu ihan vaan puhtaasti mieskatsojia silmälläpitäen.

   Poista
 3. Ja onnea uudelle tuhatluvulle - unohin edellisestä postauksesta tuon onnittelun!

  Hullun lämmin syksy jatkuu ja jatkuu vain... ihan ihme juttu, joka on kuulemma edellisen kerran pohjanmaalla esiintynyt v. 1953. Piti itteä vanhempia alkaa haastattelemaan, kun ei oma muisti riittänyt tämmöisten t-paitakelien sattuessa kohalle koko syyskuun alkupuoliskon ajan. Monesti on pottukasvusto paleltunut elokuun alkupuoliskolla... ne kyllä muistan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos. Muistan kuin eilisen päivän syksyn 2009 kun majailin Evitskogin mökillä ja yritin tutustua bloggeriin, uuteen läppäriini ja pätkiviin nettiyhteyksiin.
   Tähän on tultu, jo toinen läppäri menossa :D

   Lämmintä on, hassu syksy. Meillä on nyt vähän pilvisempää mutta villapaitaa ei tarvitse vieläkään. Tänään ehkä illalla vähän lämmitän klapihellaa, tulee mukavan kuiva ja lämmin ilma tupaan. Tai sitten sakea savu, veikkaan, että ilmalukot hormissa vaativat pientä testipolttelua hormin kautta.

   Poista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com