tiistai 6. elokuuta 2013

Ihme ja Kumma sekä Bonusihme

Työtehotarkkailija Winston
Ihme:
soitin tänään Elisan puhelinpalveluun. Puhelimeen vastasi varsinaiseksi toivevävyksi osoittautunut nuori mies, jonotusaika tälle asiakaspalvelun helmelle oli kohtuullinen minuutti. Oikeasti.

Monta asiaa sainkin järjestykseen ja selkoa myös heidän mielenkiintoiseen laskutussysteemiinsä. Asia tuli hoidetuksi. Toivottavasti saavat myös Torpan mäen pois katveesta ja pystymme käyttämään 050-liittymiämme myös sisätiloissa. Nythän meillä on DNA-liittymä kotiluurina ja ulkosalla puhutaan Elisan kautta. Kerroin (aivan asiallisesti ja kiihtymättä), kuinka koen turhauttavaksi maksaa NELJÄN eri operaattorin laskuja, varmistaakseni kuuluvuuden ja kohtuulliset yhteydet ulkomaailmaan.

Kiitokset Elisaan.

Kumma:
on se vaan merkeleellistä, ettei tämä flunssa/räkä/kröhä/kuumetauti hellitä. Eilen palelin kuin horkkatautinen, ryystin kuumaa teetä ja kurlasin echinaforcella. Iso-J jättää tänään työreissunsa kesken ja tulee kotiin, tauti tuli kuulema takaisin.

Tarpeetonta lienee mainita, kuinka ärsyttävää on maata kesän ehkä viimeisinä hellepäivinä vällyjen alla villasukat jalassa. Ei ole kivaa. Ei yhtään kivaa. Eikä reilua. Persjumi sentään parani, kiitos siitä.


Bonusihmeeksi voitaneen lukea tuo ylläoleva kuva. Minä en käsitä miten se on voitu ottaa, puhelin on ottanut itsestään kuvan. Kyseessä minun puhelimeni ja minun kuvavirrastani tuo ällistyksen aihe löytyi. On se kuvavirta kyllä sellainen tajunnan Tonava, että en ole moista ennen nähnyt.
 
Eilen hoipuin sen aikaa jalkeilla, että kävin kaupassa ja kirjastossa sekä katsoin vähän Nuorimmaisen ja Sörsselsonin perään. Töttistamma alkaa olla kunnossa, mutta eristys ja laidunlepo jatkuu vielä. Sörsselson veivasi nätti kahdeksikkoa ja Nuorimmainenkin sai keskittyä oikein huolella pitääkseen paketin kasassa.  Kuva olisi Kuvavirrassa, mutta ylläoleva kuva todistaa sen elävän ihan omaa elämäänsä. Ei kuvaa saatavilla.

Jep. Tämä tällä kertaa. Kuittaan neljännen kahvimukillisen kitaani ja käyn vähäksi aikaa pötkönpötkön. Nappasin eilen pikalainaksi uusimman Camilla Läckbergin kirjan. Sairauteeni vedoten kömmin soffalle ja tartun kirjaan.

Hellurei, mukavaa tiistain jatkoa, missä lienetkin!


PeeÄäs: parhaan selityksen tuolle bonusihmeelle antanut kommentaattori palkitaan. En vielä tiedä miten mutta palkitaan kuitenkin.19 kommenttia:

 1. Virtanappi+kotinäppäin samaan aikaan painaminen=ruutukaappauskuva eli tuollainen tullut siksi.

  VastaaPoista
 2. Aha, siehän varsinainen dekkari olet. Pitää pohtia se palkintohomma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti testata, jukoliste sehän toimii noin! Whoooa!

   Poista
  2. Maine ja kunnia, suitsutus, gloria ja kilo kultaa riittää ;D

   Poista
  3. Sama toimii myös ipadissa. Ihan kiva ominaisuus.

   Poista
  4. Kyllä minä tiesin, että omenakoneissa on kaikkea lystikästä mutta tämä tuli ihan puskista! Kiitos ohjeistuksesta :-)

   Poista
 3. No onpa kaikenlaista noilla luureilla. PC:n kuvakaappauksesta tiesin, mutta että puhelinkin, huh. Pitää varoakin mitä se oikein kuvaa;)
  Meilläkin kesti jokusen tovin (soittoja ja sähköposteja Soneralle) ennen kuin Soneran 3G - verkko saatiin toimimaan. Mutta nyt toimii kuin junan vessa.

  Paranemista, kesällä ei ole kiva sairastaa!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maxwell Smartin kenkäpuhelimista on pitkä matka näihin nykyajan luureihin. Ne elävät välillä niin omaa elämäänsä että joskus vähän hirvittää ;-)

   Paperitöissä on mennyt tämä päivä, nenää niistäessä ja työpapereita pyöritellessä. Tuntui ihan hassulta lähettää ihan vanha kunnon kirjeposti, kuori ja merkkikin.

   Poista
 4. Onpas se nyt tiukassa se teidän lenssunne. :-/
  Tosin samaa olen kuullut työkavereilta ja tuttavapiiristä, että sitkeää sorttia on ja viikko ei ole vielä mitään.

  Arttorius ehti ensin vastaamaan. Minulla kun on Tabissa tuo sama ominaisuus, niin välillä tulee vahingossa täpättyä kuva jostain omista pelailuista tai surffaluista... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä toinen neronörtti :D

   Sitkeä on tauti, en väitä vastaan. Töttis ryki, räki ja yski varmaan basillit mullekin sillä tämä tauti on hevonperperistä!

   Poista
 5. Kokeillaan... jokin näppäinyhdistelmä saa tallentumaan näytön kuvan...?

  Ja käypäs siellä homeopaattisten helmien kaapilla etsien Aconitum D-30, sitä pitäisi siellä olla. Ota kuuri vakioasetuksilla. Ei hevosen annoksella :D

  * muoks: lukaisin muut kommentit, ja totean olevani jälkijunassa vastaukseni kansssa. Aina ei voi voittaa....

  Paranemista!!! Toisaalta tulipa sulla paperityöt tehtyä... toista se on mulla... kirjanpito näköjään huohottaa niskaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä Nörttien Nörtti tiedätkin mutta Arttorius oli tälläkertaa Lännen Nopein. Pitää joku prenikka hälle värkätä :-) Kilo kultaa on jo sen luokan urakka, että kahmin ensin oman kiloni (kilotavun??).

   Iltahorkka iski taas. Nyt särkee lihaksia seuraavaksi iskee kylmä :(

   Tänään radiossa oli joku kiihkomieli paasasmassa Rouva Räsäsen innoittamana uskomuspuoskaroinnista. Jukoliste se tyyppi oludi tarvinnut vähän voodoota.

   Huitaisen omat pillerni kitusiin ja kuittaan itseni petiin. Huomenna pitäisi matkalaskut veivata, sitten tohtii lähestyä kirjanpitäjää :D

   Poista
  2. Voi jestas tuota typojen määrää....

   Poista
 6. Veli Winston on pätevänoloinen tarkkailija. Paranemista torpan väelle. OP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on!

   Pari manausta taidetaan tarvita paranemiseen.

   Poista
 7. Toivottavasti homeopaattinen uskomus/toivomushoito auttoi ja Torpan Armo heräsi uuteen merkkipäivään säteilevän virkeänä ja pirteänä ;) Onnittelut joka tapauksessa !

  Mä jaksan järkyttyä (välillä jopa pahoittaa mieleni) yhä uudestaan kun Räsäskä aukaisee suunsa. Kyseinen nainen lausuntoineen tekee eniten pahaa uskomushoidolle nimeltä ev.lut kirkkokunta.
  Vaikka markkinoilla toki on tarjolla joka lajin ikuisen elämän ja terveyden kaupustelijaa (mukaanlukien kirkko...) pidän härskinä ihmisten aliarvioimisena jos lailla ja asetuksilla aletaan säätämään sitä mistä saamme terveytemme ja hyvänolomme hankkia. Puist puist ja vielä kerran puist.

  Ja sitten vielä puhelinkommentti.
  Katvealueet ovat merkillisiä. Vuosia puhuimme sujuvasti elisan taajuksilla, tässäkin talossa. Sitten tapahtui jotain ja nykyään juuri tämän pikkuruisen tontin kohdalla on elisan omienkin karttojen mukaan totaalinen jumi. Ei toimi,ei. No sonera toimii onneksi kaikkialla. Meilläkin. Ainakin toistaiseksi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäpä sen sanoit, Salla. Minusta on kamalaa, että jopa akupunktio, tuo ikiaikainen kiinalainen hoito niputettiin samaan hölynpölykategoriaan. Järkyttävän kapeakatseista.

   Torpan uusivuosi alkoi ankeasti. Olen nukkunut tunnin pätkiä ja väliin yskinyt niin, että kylkiluut napsahtelee liitoksistaan.

   Tänään pitää kuitenkin hankkiutua ihmisten ilmoille.

   Poista
 8. Heips, alkaa kuullostaa ssiltä että olisi syytä poissulkea keuhkokuume ja mahdollinen muu lääkehoitoa vaativa infektio. Käsittääkseni on ollut ilkeitä pöpöjä, jotka aiheuttavat helposti jopa kuumeettoman keuhkokuumeen, joten jos ei ala selkeästi paranemaan niin sitten olisi suunnattava lääkärin pakeille. Paranemisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just tuli soitto, että Iso-J otetaan sairaalaan, keuhkokuume on mitä todennäköisin. Ilmeisesti tuotiin se tuliaisina reissusta, ilmastointilaitteessa asunut bakteeri hyvin todennäköisesti aiheutti. Mun pitää myös lähteä lääkäriin ja tutkimuksiin.

   Voi pytty!!!

   Poista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com