lauantai 15. kesäkuuta 2013

Olipahan päivä...


Oikeankokoinen, oikeantyyppinen, ryhdikäs nuori uros. Erittäin hyväilmeinen pää, hyvät korvat. Kaunis ylälinja, sopiva luusto. Hyvä rintakehä. Tasapainoisesti kulmautunut ja liikkuu sen mukaisesti. Hyvä, karkea karvapeite. Erinomaisesti esiintyvä, erinomaisesti esitetty.

JUN ERI, JUK1, SA, PU1, ROP, SERT

Kiitos!

Tämä oli oikeasti enemmän kuin ikinä osasimme odottaa. Ryhmäkilpailukehässä oli 22 rotunsa parasta terrieriä ja nämä junnut lähtivät kehästä ensimmäisinä.

Oh yes! Hell yes!

16 kommenttia:

 1. Kertakaikkiaan Huippua !!!
  Onnittelut upeasta suorituksesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Salla. Miinuspuolelle kirjataan yksi mäjähtänyt canon. En tiedä menikö runko vai luuppi mutta uusille män. Ei edes harmita :D

   Poista
  2. Käyttöönhän kamerat on tehty, välillä sitten sattuu ja tapahtuu, kamerakauppiaiden onneksi :)

   Poista
  3. Just varmistin, runko on rikki, näytön lasi säröillä. Luojan kiitos putki on ehjä sillä se maksoi enemmän kuin kamera.

   Huoh, pitää huomenna kysellä kamerakauppiaan kommentti ja ottaa yhteys vakuutusyhtiöön. Ne eivät varmaan tykkää mun yhteydenpidon aktiivisuudesta :-(

   Poista
 2. Kuules... Teillä on sellainen aarre käsissänne, että pitäkää tiukasti kiinni! Tuosta pojusta kuullaan vielä, jos jatkatte samaa rataa.

  Toivottavasti jälkeläistenkin merkeissä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Marja. Meillä niin Peetu kuin Nassekin ja kaikki muutkin ovat rakkaita aarteita omana itsenään. Jos niitä palkitaan ulkomuodollusista ansioista, se on vaan bonusta.

   Hyvänä pidetään kaikkia, jopa Elliä joka syrjäytyy paraikaa riihen vintillä, omasta halustaan.

   Nämä näytelmäkinkerit ovat toki mukava lisä ja Esikoiselle tärkeitä asioita. Peetu on myös teiniterapeutti ;-)

   Poista
 3. Ooouuuu Jeeeaaahhhh! Parasta päivää teille! Teiniterapiaa ja kaikkea iloa ja onnistumista! Yhtä hymyä! Viimeinen lause "erinomaisesti esitetty" tuottaa teinille suurta onnistumisen onnea. Sen arvo on paaaaaljon! Ikävä kyllä siinä on kipinää elämään siihen viisiin, että.......... kuka tietääkään...

  Myötäelän elämä onnistumisissa täpöllä!!!!

  VastaaPoista
 4. Onnittelut. Vaikka en omaa koiraani haluakkaan näyttelyissä käyttää, on aina mukava lukea toisten näyttelyreissuista ja menestyksestä. Minä vaan en oikein ole päässyt näyttelyjen makuun ja se johtuu kai enemmän minusta kuin koirasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Elina.
   Näyttelytouhu on omanlaistaan eikä minullakaan sinne niin kova palo ole. Nyt on kuitenkin kiva käydä kun saan keskittyä katselemaan eikä tarvitse hermoilla.

   Näyttelyiden 'lieveilmiöt' tuovat valitettavasti touhuun joskus tympeän sivumaun. Eilen eräs mamma sätti kanssakisaajiaan erityisen ikävästi.

   Toisaalta eräs Nasse-rotuisen omistaja (yli 70 v) oli mitä ystävällisin ja mukavin. Monta tarinaa ehti elämänsä koirista kertomaan ryhmäkilpailujen alkua ootellessa.

   Poista
 5. Onnea, onnea, onnea vaan Esikoiselle erityisesti hienosti tehdystä työstä ja Peetulle omasta peetumaisuudestaan:)

  VastaaPoista
 6. No jumantsuikka! ONNITTELUT!
  Hieno suoritus ja teinille mannaa. Kyllä sitä itsekin muistaa niitä ensimmäisiä oman koiran saamia rusetteja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläpä muuta viserrä ! Aika pätevästi arvioi koirien liikkeitä kehässä, on katsellut hevosia pienestä pitäen ja tunnistaa hyvän liikkeen myös koirasta. Yhdestä sanoi: toi ravi jotenkin sammuu kun esittäjä ei keskity. Niinpä....

   Poista
 7. Peetu Voittoisa, tuo ärrieri josta saagat kertovat pitkään ja joissa ylistetään tuon koiramaailman Don Juanin ylivertaista olemusta, unohtamatta rinnalla kulkevaa teiniä. Saagoissa kerrotaan myös, kuinka tuo parivaljakko kiersi maata valloittaen paikan toisensa jälkeen menestyksellä, joka kiinnitti huomion ulkomailla ja pian Peetu Voittoisa saikin kutsuja rikastuttamaan milloin mitäkin sukuhaaraa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No justiinsa :D
   Semmoinen saaga ettei ole ennen nähty ! Jäämme odottamaan jatkoa, elokuussa kehään seuraavan kerran ja sitten pitkä tauko. Ihmepoika huilaa talven.

   Poista

Ilahdun kovasti kaikista kommenteista.
Voit myös laittaa minulle sähköpostia hirnakka@gmail.com